- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
- Konu Sahibi KalenderMesrepim
-
eşin koç burcu herhalde :) ,iyi tarafından bak canım ya, ne güzel çocugunu kolluyo, kendi hiç hata yapmıyo mu peki, ay kendime kızdım şimdi bende eşinin yaptığını kendi eşime yapıyom:1no2:
sende çocuğun onun kucağındayken bunu yaşasan aynı uyarıları yaparsın... o bunu senin gibi hata yada hata olmadığını düşünebilir...bu içgüdüsel bişey ayrıca sende insansın atladığın unuttuğun düşünemediğin şeyler olabilir bir kişinin seni uyarması özelliklede eşinin doğru değilmi?hem sana bağırıp çağırmamışta güzelliklede uyarmış sonuçta onunda çocuğu sen nasıl çocuğun canı acısa seninde acır oda baba...
ne güzel anlatmışsın eşini bunlarıda görme tamam kocacım dikkat ederim de geç....
ve benimde kocam çocuğumuz konusunda hassas tabi olmasa çok üzülürdüm açıkçası
sevgiler
esım cok ıyıdır Allahıma bın sukur..
en hassas noktası anne babası ve de oglu..
onlar ıcın benı cok cabuk harcıyor..
ne de olsa onlar candan ben canandan..
canım haklısın kırılmakta..
geçenlerde aynı şey benim başıma geldi o kadar kırıldım ki..
halıları yıkamaya vermiştim yardımcının gelmesini bekliyorum sermek için ev bi güzül temizlensin sonra sereyim dedim..
oğlumun ayağı kaydı düştü ama hafif..bizimki bi deriin nefes çekti..sonra oğlumu uyttuk yatırdı babası yatağına oğlum dönmüş kafasını korkuluğa çarptı ama çok hafif uyanmadı bile nerde korkuluğun koruması dedi..yıkadım dedim..
temizlik mi daha önemli oğlumuz mu çocuk mahfolu senin temizlik takıntından dedi..
şok oldum ilk defa öyle bi çıkış yaptı..
herkesin önünde onure ederdi beni ben estel kadar iyi anne görmedim filan deyince o kadar ağırıma gittiki sanki ben oğlumu düşünmüyorum gibi..
sonra özürler filan başladı ama kalbim kırıldı bi kere..
zaten eşin kötü niyetli değil, sana beceriksiz demeye çalıştığıda yok bence ama herhalde çocuk düşünce içi gidiyo konuşuyo, ama sende çocuk değilsin iki de bir de dikkat etsene denecek. Bence kırılman doğal, bence bi annenin en sinir olduğu şey ona annelik öğretilmesidir hemde bi erkek tarafından.
gerçek şu ki çocuklar ne kadar kollasanızda düşüyor, düşmesin diye kafase koycak halimiz yok ya, bence bunu konuş eşinle, düşe kalka öğrencek, vura vura kafasını kollamayı öğrencek
çocuk gibi niye yapmadın, diye etmedin, dikkat et, bence de sıkar insanı bi süre sonra
sen onun eşisin elmanın yarısısın
vicdan diye bişey var artık çoğu insan da yok bu eşin belliki vicdanlı biri çocuğunun canı yandığında üzülüyor bazen sinirle insanlar anlık tepki verebilir sen hiç vermiyomusun?
harcamakla kastın bu olaysa bence hiçte harcandığın gibi bi durum yok
canım bu olay yeterlı degıl mı sence??
bence benım evlılığimi sorgulamama yeterli..
ileride daha farklı boyutlara gelmesınden korkuyorum..
harcanmak mı??? eğer senin bakış tarzın buysa eşine böyle bi konuda böyle peşin hüküm veriyosan eşini harcayan sensin. ilerde ileri boyutlara falan gelmesinden korkuyorum falan çok iddalı kelimler bunlar. çok fazla abartmıyo musun. sırf bu yüzden evliliğini sorguluyosan eşine haksızlığın dik alasını yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?