Sizler bu durumda olsaydınız neler der,neler yapardınız?

Kurabiyeee78

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
388
218
23
Başlık espri amaçlı,gerçeklik payı yok :)
Gelelim derdime
6 yıllık sevgilimin 9 10 yıllık bir kız arkadaşı var,hayat kosturmasi günlük sıkıntılar derken son 2 senedir 4 5 ayda bir gorusuyorlar-di,anca whatsapp üzerinden iletişim kuruyorlardi,ama son 2 aydır hiçbir şekilde arama mesaj hiçbir şekilde iletişim kurmamislar,arada kızın doğum günü geçti sevgilim kutlamadı vs.,bayram geçti bayramlarini da kutlamamislar hatta şaşırdım her bayram mutlaka gorusurlerdi. Tahmin edeceğiniz üzere ben bu 'samimi' arkadaştan rahatsizim. Ve dün bir gelisme yaşandı. Sevgilim o çok değer verdiği arkadaşını facebook üzerinden silmiş,telefonundan da numarasını silmiş. Silme sebebi kıza olan kizginligi. Silerek dikkat çekmeye mi çalıştın yoksa gerçekten bitirdin mi bu çok kıymetli dostluğunu dedim. Cevap vermedi. Ya yüzü olmadığı için cevap veremedi -çünkü zamanında o kızı bana çok savunmustur- ya da kendi de ne yapmak istediğini bilmiyor. Sadece sunu dedi ' ilk ben yazmak istemedim',o ne demek dedim, 'kavga edicez yani belli onunla, ilk ben yazmak istemedim o yüzden ' dedi. Tabi ben karşısında sakinligimi korusam da içim içimi yedi bitirdi. Yani barışma ihtimalleri var,yani kavga etmeye bile değer buluyor. 2 aydır öldü mü kaldı mı diye merak dahi etmiyor ama benim canımı sıktıgını bildiği halde bildiğini okuyor. Neye neden nasıl canımın yandigini biliyor ama ben de bundan uzak durup sevgilimle agzimizin tadını bozmiyim demiyor,en çok da buna üzülüyorum. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum,ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim ! O insanin kadir kıymet bilmediğini,kayda değer biri olmadığını ben demiştim. Cemkirmek ve kendimi küçük düsürmek istemiyorum ama bu konuda söylemek istediğim şeyler var ona. Sizler bu durumda olsaydınız neler der,neler yapardınız?

Nasi ya durduk yere mi boyle olmus aralari?
Oyleyse kotu olmus.
Bu arada baslik cok samimiyetsiz ve itici.

Demi. Bizim kızlar manita yapınca dötleri taavna degiyor anında siliyorlar kankalarini.
Tabi manitadan tekme yiyince kuyruğu sıkıştırıp dönüyorlar :D
Erkekler ve kızlar arasında ki bariz bir farktır bu..

Erkekler asla sevgili yapınca gerçek arkadaşlarından uzaklaşmazlar..

Kızlarsa anında satarlar arkadaşlarını..tek dunyaları sevgilileri olur..

Şimdi anlarsın belki..

Şimdi anlarsın belki..
Evet öyle bir durum söz konusu zaten,gerek hayat şartlarının yoğunluğu gerek kızın sevgilisinin olmasi

Şimdi anlarsın belki..
Hay ağzına sağlık!

Başlık iğrenç belirtmeden geçemicem..

Bu işte bir iş var.

Sanki sevgilisinden ayrilmista herseyden silmis. Birde ustune ilk kendisi yazmak istememismis. Bi çapanoğlu var bunda.

Seni ayakta uyutuyor sevgilicinnnn.

Back
X