Sizler nasıl yaptınız ?

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Arkadaşlar düğünüm haftaya ve aksilikler gerginlikler hiç bitmiyor. Hepsini teker teker anlatacak durumda değilim . Sormak istediğim şu düğün zamanı öncesi ya da düğün ve kına günü talihsizlik aksilik yaşayanlarınız var mı olduysa da durumu nasıl kurtardınız? Ya da kaynana problemleri ile nasıl başa çıkabildiniz ?

Okadar cok aksilikler oldu ve oluyor kı bunlarda tadı tuzu oyuzden bunları dusunup gerılmeyın sız sadece eglenmeye bakın
Mutluluklar dılerım :)

Kaynana sorunu yaşamadım da kınada eşimin babasına araba çarptı (komik çünkü adamda değil arabada hasar oldu)
Düğünde de gelirken kaza yaptılar hafif bir şeydi
Aksilikler mutlaka ki olacak.
Sonra da bunlarla çok eğleneceksin.

İçine sindiği gibi olsun her şey. Kimsenin demesiyle değil. Çünkü birçok kişi pişman oluyor sonra. Ne istiyorsan eğer makulse o olmalı.

Ohoo olmayan kalmadı .
Kınam feciydi kv ile didişmekle geçti tutturdu bizde kızın annesi yakar kınayı diye öyle mi bizde de kv yakar dedim.
Taç tülbent kavgası da oldu, oğluna kına yaktırmama şartıda o söyleyene kadar eşime kına yakmak gelmemişti aklıma onada yaktık
Düğün desen olaylı gündü zor gittik gelemeyen birsürü insan oldu ama davetsiz gelende

Sakin ol güzel günler keyifli geçir

Benimde kayınvalidem ile sıkıntım var başlarda yoktu da son zamanlarda kendisini gösteri kına günümde de yapmur yağacak büyük ijtimal zaten anneler anlaşamadı gerildi son zamanlar bari düğünüm yii geçsin diyorum susuyorum vallahi napmam gerektiğini bilemedim . Düğünün neden olaylı idi aileler yüzünden mi ?

İçine sindiği gibi olsun her şey. Kimsenin demesiyle değil. Çünkü birçok kişi pişman oluyor sonra. Ne istiyorsan eğer makulse o olmalı.
Keşke herşey isteğim gibi olsa düğünde çok korkuyorum ama inşallah kazasız belasız kavgasız gürültüsüz geçer ....

Aman çok şürükür kimseye bişi olmamış . Düğünün nasıldı peki istediğin gibi geçti mi ?

Benim evleneceğim gün darbe oldu. Bir dakika bile uyumadan evlendim valla. Diğer sorunları yazamıyorum bile şu an bunun yanında. Rezil ettiler en güzel günümü.

Mutluluklar bu arada, her şey yoluna girer dilerim.
Kim rezil etti ki

İnşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için

Yok gün olaylı bigündü herkes sokakta evde olan tencere tava çalıyodu:)

Boşver kvyi gün senin günün sen nasıl istersen öyle olsun mızmızlan nazlan eğlen o yokmuş gibi davran
İstersen 10 dakka falan açma elini hıncını al

Tamam yağmur yapmazsa istediğin gibi yapıcam ikisini birden açmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…