- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 788
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Benimde kayınvalidem ile sıkıntım var başlarda yoktu da son zamanlarda kendisini gösteri kına günümde de yapmur yağacak büyük ijtimal zaten anneler anlaşamadı gerildi son zamanlar bari düğünüm yii geçsin diyorum susuyorum vallahi napmam gerektiğini bilemedim . Düğünün neden olaylı idi aileler yüzünden mi ?Ohoo olmayan kalmadı .
Kınam feciydi kv ile didişmekle geçti tutturdu bizde kızın annesi yakar kınayı diye öyle mi bizde de kv yakar dedim.
Taç tülbent kavgası da oldu, oğluna kına yaktırmama şartıda o söyleyene kadar eşime kına yakmak gelmemişti aklıma onada yaktık
Düğün desen olaylı gündü zor gittik gelemeyen birsürü insan oldu ama davetsiz gelende
Sakin ol güzel günler keyifli geçir
Keşke herşey isteğim gibi olsa düğünde çok korkuyorum ama inşallah kazasız belasız kavgasız gürültüsüz geçer ....İçine sindiği gibi olsun her şey. Kimsenin demesiyle değil. Çünkü birçok kişi pişman oluyor sonra. Ne istiyorsan eğer makulse o olmalı.
Kaynana sorunu yaşamadım da kınada eşimin babasına araba çarptı (komik çünkü adamda değil arabada hasar oldu)
Düğünde de gelirken kaza yaptılar hafif bir şeydi
Aksilikler mutlaka ki olacak.
Sonra da bunlarla çok eğleneceksin.
Sen kaptırmadın inşalla :)Cici gelin olmaya çabalama. Herkesin gönlü olamaz. Aklına yatan mantıklı herşey için diret. İçinde bir şey bırakma. Altınları da kaptırma
Kaptırır mıyım hiçSen kaptırmadın inşalla :)
Kim rezil etti kiBenim evleneceğim gün darbe oldu. Bir dakika bile uyumadan evlendim valla. Diğer sorunları yazamıyorum bile şu an bunun yanında. Rezil ettiler en güzel günümü.
Mutluluklar bu arada, her şey yoluna girer dilerim.
Çok teşekkür ederim canım :)Okadar cok aksilikler oldu ve oluyor kı bunlarda tadı tuzu oyuzden bunları dusunup gerılmeyın sız sadece eglenmeye bakın
Mutluluklar dılerım :)
Benimde kayınvalidem ile sıkıntım var başlarda yoktu da son zamanlarda kendisini gösteri kına günümde de yapmur yağacak büyük ijtimal zaten anneler anlaşamadı gerildi son zamanlar bari düğünüm yii geçsin diyorum susuyorum vallahi napmam gerektiğini bilemedim . Düğünün neden olaylı idi aileler yüzünden mi ?
Yok gün olaylı bigündü herkes sokakta evde olan tencere tava çalıyodu:)
Boşver kvyi gün senin günün sen nasıl istersen öyle olsun mızmızlan nazlan eğlen o yokmuş gibi davran
İstersen 10 dakka falan açma elini hıncını al
Tamam yağmur yapmazsa istediğin gibi yapıcam ikisini birden açmam :)
Çok sağol canım ya ne güzel moral verdin Allah razı olsun senden mutluluğun daim olsun inşallah :)Yağsın kız negüzel hem romantik hem bereketli olur kınan :)
Daha çok oyna :) Eyvah eyvahı hatırla eğlen öyle
Çok sağol canım ya ne güzel moral verdin Allah razı olsun senden mutluluğun daim olsun inşallah :)
Bende buna gerek yok zaten bizim eve gelmeyeceğini söylüyor :)Saol canım hepimizin :)
Ama sen bizi çağırmıyosun ? Kaynana savar hediye ederdik sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?