- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Bende buna gerek yok zaten bizim eve gelmeyeceğini söylüyor :)
Ama siz yine de gelin :)
Kaynanayla basa cikabilen gelin varmi ki az da olsa vardir.biz dugun yapmayacaktik nikah istedik sadece o evlilikten sayilmaz dedi bizi bi ton masrafla ayagina getirtip dugun yapti altinlari paralari dolarlari ve varsa topladi k.cimiza tekmeyi basti.cocuk oldu bizden degil diye ima etti cok sukur 7 yil olacak yuzunu gormedim insallahda gormem.zira basa cikacak biri degilimArkadaşlar düğünüm haftaya ve aksilikler gerginlikler hiç bitmiyor. Hepsini teker teker anlatacak durumda değilim . Sormak istediğim şu düğün zamanı öncesi ya da düğün ve kına günü talihsizlik aksilik yaşayanlarınız var mı olduysa da durumu nasıl kurtardınız? Ya da kaynana problemleri ile nasıl başa çıkabildiniz ?
Soruyu aksilik yaşamayan var mı diye sorun bence :))Arkadaşlar düğünüm haftaya ve aksilikler gerginlikler hiç bitmiyor. Hepsini teker teker anlatacak durumda değilim . Sormak istediğim şu düğün zamanı öncesi ya da düğün ve kına günü talihsizlik aksilik yaşayanlarınız var mı olduysa da durumu nasıl kurtardınız? Ya da kaynana problemleri ile nasıl başa çıkabildiniz ?
nlArkadaşlar düğünüm haftaya ve aksilikler gerginlikler hiç bitmiyor. Hepsini teker teker anlatacak durumda değilim . Sormak istediğim şu düğün zamanı öncesi ya da düğün ve kına günü talihsizlik aksilik yaşayanlarınız var mı olduysa da durumu nasıl kurtardınız? Ya da kaynana problemleri ile nasıl başa çıkabildiniz ?
Yok benim dediğim .ok dah farklı ama sen yine de tatlı halletmişsin ne güzel canımDüğün öncesi hazırlıkları yapıyoruz bizde arada tartışmalar oluyor stres kaynaklı gerginlik oluyor ama hepsi tatlı mesela şöyle diyeyim bizim hep ortak noktamız ortak sinir olduğumuz şey var mesela keşke davetiye dağıtmaya daha önce başlasaydik bu TV yi kurmaya neden gelmediler yani hepimiz cephe şeklinde aynı şeye sinir oluyoruz bazen nişanlımla birbirimizi kırıyoruz ama oda düğün öncesi stresten oluyor birbirimizi yanlış anlamalardan oluyor kv problemi demişsin Allah kadından razı olsun benim evimle kendi evi gibi ilgileniyor birbirimizin nazını karşılıklı çekiyoruz olan aksilikleri de aman böyle olsun diyip tatlıya bağlıyoruz ama şimdi aksilik var aksilik var kavga var kavga var mesele orada zaten kavgalar tatlı stres kavgaları mi yoksa herkesin gerçek yüzünü gösterdiği bel altı vurduğu laf soktuğu iğrenç kavgalar mi? Mesela aksilik dediğin kendi olan şeyler mi yoksa sana yapacağız edeceğiz dediği şeyleri mi yapmadilar ? Kv problemi kadın stresli mi yoksa düğün öncesini bahane ederek sana kin mi kusuyor önemli olan bunlar ve emin ol böyle şeyler varsa bu yoldan gözünü kırpmadan dön ileride evlendikten sonra dönmek daha zor
Aynen bende bu mantıktan gitmeye karar verdim bugün ve inan kuş gibi rahatım şu an :)Kimseyi iplemeyin aman o da mutlu olsun bu da mutlu olsun diye cabalamayin , o gun sizin gununuz siz ne istiyorsaniz o olsun
Ben kimseyi karistirmadim , kimseyi de takmadim soylenenler bi kulagimdan girdi oburunden cikti , dugunlerimin ikisi detam istedigim gibiydi ve cok eglendim
Ama kendim haricinde baskalarini dinleseydim mumkun degil bunlari yazamazdim size
Karisan cok olur , he he deyin gecin
Benim nişanımda yağmur yağmıştı, kır nişanı oldu sana göl nişanı.Saçım bozuldu, makyajım hep aktı gitti davetliler oldu suya düşmüş gibi. Sonra içeri bölüme geçtik baktık durmuyor, Allah'tan sonlarına doğru başladı zaten 1 saate bitecekti 1 saat önce bitirmek zorunda kaldık. Ama yağmur yağdı diyorum ya şöyle bir yağmur; kaçacak şansımız olamadı birden üstümüze su sıkılmışa döndük. Çok üzülmüştüm çok sinirlenmiştim ama unuttum bunu. Neyse ondan 1 hafta sonrası dış çekim yapalım dedik nişandan sonra daha uygun olacaktı bize çünkü. Ben nişanlığımı giydim yine ama içimden bir ses yanına söz elbiseni de al dedi hani değiştirir giyerim gibisinden poz çokluğu olur dedim. İyi ki almışım neden mi? Poz verirken nişanlım nişanlığımın üstüne bastı etek bölümünün yanını boydan boya yırttı. O an dedim ben bunu öldüreyim en iyisi. Yüzüme bir bakışı var sormayın yani o an keşke bizi çekselerdi fotoğrafçı da şoka girdi. Neyse onu da hallettik sözdeki elbisemi giydim hemde lavaboda ağlana ağlana. Daha evlenemedik askerden gelmesini bekliyorum mecbur. Ancak biz şimdiden aksiliklere karşı kendimizi hazırlayalım diyoruz hep.
Yani böyle aksilikler olabiliyor. Canınızı sıkmayın. Ben şimdi bunları gülerek anlatıyorum ama o anın öfkesinden nişanlığım yırtılınca cidden dedim ki acaba doğru mu yapıyorum? Şimdi düşündüm çok saçma geliyor o zamanki düşüncem. He düğün telaşına daha kapılamadım henüz askerde olduğu için rahat hissediyorum o konuda kavgamız stresimiz başlayamadı. Buraya gelsin biz de iki dalaşırız diye düşünüyorum. Bu günleri gergin olmadan aksilik yaşanmadan geçirenlere madalya takmak lazım.
Başta hep öye deniyor da ister istemez karışıyor işte maalesf aileler işte bizi bunu tam beceremedik aslındaBiz kendi ailemiz de dahil kimseyi dahil etmeden yaptık düğünümüzü ve hiçbir sorun çıkmadı dört dörtlüktü hala benim düğünümden bahseder herkes çok şükür.
Yani işin özü kimseyi işinize karıştırmayıp yaptığınız şeylerden haberdar etmemek kilit nokta.
Neden ne olmuştu da öyle demiştin kicok stresli günlerdi ya. anneme babama ben vazgectim felan bile demiştim tabi sacmalama dediler
Hadi ya ne olmuştu ki o kdar ...Bazıları diyor bitsin daha iyi başlarda böyleyse falan yüz yüz kuyruğuna gel nişalınla aranda sıkıntı olmasın aileler yüzünden mi bitsin yani bu da bana çok saçma geliyorSoruyu aksilik yaşamayan var mı diye sorun bence :))
Bu sıkıntılar normal maalesef ki her düğünde oluyor ailelerin ego savaşları. Ben mesela kendi düğünümü hatırlamak bile istemiyorum videosunu bile izlemedim düşünün 6 sene oldu o derece. Yapacak bişey yok derin bir nefes alıp bitmesini bekleyeceksiniz
eğer hakaret kalp kırma yoksa boşver buda böyle olsun de geç çünkü ileride gülerek anlatacaksin hepsini canımYok benim dediğim .ok dah farklı ama sen yine de tatlı halletmişsin ne güzel canım
Ay güldüm gecegece ya :=)Mesela benim gelinligim balık modeldi arkası popomun çizgisine kadar ipliydi. Küfür etmek istemiyorum ama kadın astarını kısa tutmuş. Yani astar kısa, ip bağlama kısmı uzun olunca popo çizgim daha doğrusu transparan iccamasirim meydandaydi. Allahtan evde fark edildi dicem ama pek oh be diyebileceğim birşey de olmadı çünkü yaklaşık 6,7 kişi tek tek astarı aşağı cekistirmeye popomu örtmeye çalıştı. Bende dahil kimse akıl edemedi el yıkamayı, yıkamayı. Sonuç olarak düğüne çıkmadan 5 dk önce bile dokununca her karede popom da mandalina büyüklüğünde kapkara bi leke. Afedersiniz sanki altıma etmişim de bulaşmış gibi. Amaa yinede yüzümüzde tebessüm vardı. Gel gelelim düğün düğün diyerek beklentiyi yüksek tutuyoruz. Yani çokta şeeetmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?