- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
dur yav benimkinide karisdirma mehalim:smiley-cool:yok yok uğur işin bahanesi olmuş sanırım. kız bu arkadaşın erkek arkadaşının eski arkadaşıymı.
ay ne karışık oldu kafamçokkarıştı
en büyük sorun ne arkadaşlar bilyormusunuz ben bu çocuktan ayrılmak istiyorum bazen. ama bn evlenmedenönce ilişkiye girdim bununla:S
evlenmek zorundayım yani.'!!!!
tabi seviyorumda ama yanlışları sinir bozucu
Bana bişiler oliyyy :1shok: kafamçokkarıştı
Bu ne saçma hayat bu ne dingil hayat ya bu ne kopuk hayat bu ne manyak yaşam tarzı ya bu ne bohem ya kötükedihüso -tatlicadiarzu-
Evlen bu zihniyetteysen,sonra boşarsınen büyük sorun ne arkadaşlar bilyormusunuz ben bu çocuktan ayrılmak istiyorum bazen. ama bn evlenmedenönce ilişkiye girdim bununla:S
en büyük sorun ne arkadaşlar bilyormusunuz ben bu çocuktan ayrılmak istiyorum bazen. ama bn evlenmedenönce ilişkiye girdim bununla:S
bısı deme sende ..KIZ BENİMKİNE MSN ADRESİ VERMİŞ BENİMKİ EKLEMEMİŞ AMA KIZA BİRŞEY DEME DEDİ. buna kızdım.
evlenmek zorundamı asla..en büyük sorun ne arkadaşlar bilyormusunuz ben bu çocuktan ayrılmak istiyorum bazen. ama bn evlenmedenönce ilişkiye girdim bununla:S
bı erkegın sadece ıstegı bı kızın bekaretı degıldır..Canım sen evlenmek istiyosun da o da istiyo mu.sonuçta istediğini almış.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?