Sizlerden fikir istiyorum ...

yok yok uğur işin bahanesi olmuş sanırım. kız bu arkadaşın erkek arkadaşının eski arkadaşıymı.

ay ne karışık oldu kafamçokkarıştı
dur yav benimkinide karisdirma mehalim:smiley-cool:
kim kimin eski arkadasi hepden karisdikafamçokkarıştı
sende hicbisey annamamissin yav:roflol:
du bakalim belki bi anlayan cikar, yada konu sahibi anlamamiza yardim ederfisfisfis

arkadaşlar tavsiyem ne olursa olsun sevgilinizin evine gitmeyin benm başıma gelenler igbi bişeler gelebilir başınıza. tabiki zorla birşey olmadı ama normal kafam olsaydı olmazdı öle birşey.

boşverrrrr.salla gitsin.:teytey::teytey:uğraşma böleleriyle.bugün bu yalanı yutarsan yarın bi başka yalanla karşılaşırsın:gitme:

en büyük sorun ne arkadaşlar bilyormusunuz ben bu çocuktan ayrılmak istiyorum bazen. ama bn evlenmedenönce ilişkiye girdim bununla:S
evlenmek zorundayım yani.'!!!!

tabi seviyorumda ama yanlışları sinir bozucu

Bana bişiler oliyyy :1shok: kafamçokkarıştı

Bu ne saçma hayat bu ne dingil hayat ya bu ne kopuk hayat bu ne manyak yaşam tarzı ya bu ne bohem ya kötükedihüso -tatlicadiarzu-

en büyük sorun ne arkadaşlar bilyormusunuz ben bu çocuktan ayrılmak istiyorum bazen. ama bn evlenmedenönce ilişkiye girdim bununla:S

Evlenmeden önce birlikte oldun diye hiçte evlenmek zorund değilsin .
Ne yani bunla evlenip 2 sonra ayrıldığında daha mı iyi olacak daha mı iyi gözle bakacaklar sana.

Bu adamla evlenmek için tek sebebin buysa lütfen yapma,yani evlenmek zorunda değilsin

Zaten bekaret gittiyse,olay bitmiştir,püüüüü vah vah,şimdi de hayat boyu pembesinden tut da her renkten yalan demetiyle bezeli bir hayat seni bekliyor.
Madem yalanlarını yakalıyorsun,ne diye beraber oluyorsun,madem beraber oluyorsun,neden bunun lafını yapıyorsun.
Bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu arkadaşım hayatın taaaa en acı gerçekleri lmaz:

KIZ BENİMKİNE MSN ADRESİ VERMİŞ BENİMKİ EKLEMEMİŞ AMA KIZA BİRŞEY DEME DEDİ. buna kızdım.
bısı deme sende ..
sevgılın yasadg bısıyı senle paylasmıs
eger dıcegı bısı olsaymıs sevgılın kıızı ekler msn de derdı kendısıne..
ıllahı altında senı aldatıyo dememı bekleme..
evlenmek zorundamı asla..
degılsın olamazsında..
sakın onla bırlıkde oldgn ıcın ondan ayrılamam deme..
bekaretını bırıne verdın dıye evlenmek bu bakıs acısıyla bakma olaya..
sevgılının elıne koz verıyosun farkında degılsın sakın bu kelımeyı onun yanındada soyleme..bence en buyuk sorun onla bırlıkde olman degıldır!..
sorun senın olaylara yanlıs bakısındır..

Evlenmeden önce ilişkiye girmeni yargılamak gibi bi hakkım yok ama evlenmek zorundayım diye düşünüyosan sonuçlarına katlanıcaksın o zaman

Yalanlarını fln yakaladıysan neden birlikte oldun ki

evlilik çocuk oyuncağı değil.yalan dolanla yürümez gemi.hem yalanlar devam ettikçe sevgin de azalacak.sen oturup ağlarken o gününü gün edecek.çok iyi düşün taşın.:1no2:

Arkadaşlar sebepleri yargılamayalım.Arkadaşımız öyle ya da böyle o sebepten ya da bu sebepten arkadaşıyla birlikte olmuş. ama bu sebeple yani sırf bu sebeple onla evlenmek zorunda değil. ama kendiside söylemiş zorla evlenmicem bu sebep varsa bile aynı zmanda seviyorum ama YALANCIIIIIIII BU DEMıŞ.

arkadaşım bak bu konundada http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/301652-sevgiliniz-birbirinize-yalan-soyler-misiniz.html
sende yalan söylediğini hatta erkek arkadaşının sana uzman yalancı dediğinden bahsetmişsin .
yani yaşadığınız yalan sorunu tek taraflı değil anlaşılan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…