- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
canım.peki ne ister bi erkek kızdan?CADIARZUbı erkegın sadece ıstegı bı kızın bekaretı degıldır..
bı erkek sevgılısınde esınden ne bılım flort ettıgı kızdan sadece bekaretı ıcın bırlıkde olmaz..canım.peki ne ister bi erkek kızdan?CADIARZU
canım.peki ne ister bi erkek kızdan?CADIARZU
Arkadaşlar sebepleri yargılamayalım.Arkadaşımız öyle ya da böyle o sebepten ya da bu sebepten arkadaşıyla birlikte olmuş. ama bu sebeple yani sırf bu sebeple onla evlenmek zorunda değil. ama kendiside söylemiş zorla evlenmicem bu sebep varsa bile aynı zmanda seviyorum ama YALANCIIIIIIII BU DEMİŞ.
arkadaşım bak bu konundada http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/301652-sevgiliniz-birbirinize-yalan-soyler-misiniz.html
sende yalan söylediğini hatta erkek arkadaşının sana uzman yalancı dediğinden bahsetmişsin .
yani yaşadığınız yalan sorunu tek taraflı değil anlaşılan .
Yanlis anlasilmak istemiyorum bu arada....
Herkes kendi bekaretinden sorumludur...yargilamak kimsenin haddine degil.
Buna önem verenler oldugu gibi önem vermeyenlerde var....her koyun kendi bacagindan.
Fakat anlayamadigim bir sey var.....bir insan dogrulari icin, prensipleri icin yasar bence, bekarete düsünce olarak önem veriyorsa o yoldada yürümeli....yoksa vicdani ile yaptigni bagdastiramaz...buda ilerki hayatinda mutsuz olmasini saglar diye düsünüyorum.
Ha önem vermiyormu? o zamanda yaptigni yaptim hicte pismanik duymuyorum deyip delikanli gibi yaptignin arkasinda durur...ne toplumun nede baska birinin baskisina veya kararina boyun eger.
Yalanla dolanla hicbirsey yürümez güzelim....yalanin oldugu yerde güvende olmaz saygida....iyi düsün....
elbet bıgun herkes yapar bunu..katılıyorum size ancak , bu pişmanlık bu işin günahından ve aileme inancıma ters düştüğünden yoksa vahvahlanmıyorum öle niye oldu diye.
ama yanlış birşey yinede bence.
elinde imkan olan yapmasın bencekaydirigubbakcemile3
katılıyorum size ancak , bu pişmanlık bu işin günahından ve aileme inancıma ters düştüğünden yoksa vahvahlanmıyorum öle niye oldu diye.
ama yanlış birşey yinede bence.
elinde imkan olan yapmasın bencekaydirigubbakcemile3
ya evet tek taraflı değil bnde söledim ama bn kimse kırılmasın diye onu hiç kırmadım, garip bir varlık yaşı 23
bu konuda bana profesyonel yalancı diyor. ancak bn uzman gibi yalan söylediğim için o acemice söylüyor çok söylüyor yakalanıyor hangimizinki daha iyi
az ama uzman gibi mi
çok ama amatörmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?