Sizlerden fikir istiyorum ...

Evlenmek zorundasin? Niye....?? Beraber oldun diye.....hmmmm

Peki hadi simdi seni bir kenara birakalim...ya bu adam yarin öbür gün senden ayrilmak isterse ne yapicaksin?

Madem bu düsüncedeydin neden beraber oldun?

ben nerede yalan söylediğini anlıyamadım. kız msnini verdi ama eklemedim diye söylemiş sana sonuçta.bu kadar büyütülecek bi olay değil ki.istese ruhun bile duymazdı.ama başka zaman sürekli yalan söylüyosa bilemem tabii ki...

arkadaşım senin ilşkin arap saçına dönmüş biraz
eğer özel olmazsa erkek arkadaşınızın yaşı nedir

canım.peki ne ister bi erkek kızdan?CADIARZU
bı erkek sevgılısınde esınden ne bılım flort ettıgı kızdan sadece bekaretı ıcın bırlıkde olmaz..
erkek once guvencegı kızı ıster karsısında,herdaım gormek ıstedg ınsanı ıster herzaman bekaretını alım kızı bırakım alıcagmı aldım gerısı benım sorunum degıl demez..benım dsuncem bu sekıldedır..

arkadaşlar bnde inançlı ilkeli birisyim inanın ama bir anda oldu yani. böle birşeyi asla tasvip etmiyorum yaptım diye. pişmanım şahsen.
bence de saklanması gereken birşey.
ayrıca lütfen yarın banada dua edin olurmu belki aklınıza bile gelmem ama tüm dünyaya müslümanlara dua ederken benide anarsanız inanın çok yardım etmiş olursunuz.
öle karmakarışık olduki herşey.

Yanlis anlasilmak istemiyorum bu arada....
Herkes kendi bekaretinden sorumludur...yargilamak kimsenin haddine degil.
Buna önem verenler oldugu gibi önem vermeyenlerde var....her koyun kendi bacagindan.

Fakat anlayamadigim bir sey var.....bir insan dogrulari icin, prensipleri icin yasar bence, bekarete düsünce olarak önem veriyorsa o yoldada yürümeli....yoksa vicdani ile yaptigni bagdastiramaz...buda ilerki hayatinda mutsuz olmasini saglar diye düsünüyorum.

Ha önem vermiyormu? o zamanda yaptigni yaptim hicte pismanik duymuyorum deyip delikanli gibi yaptignin arkasinda durur...ne toplumun nede baska birinin baskisina veya kararina boyun eger.

Yalanla dolanla hicbirsey yürümez güzelim....yalanin oldugu yerde güvende olmaz saygida....iyi düsün....

afedersiniz ama burada erkek arkadaşınızın yalancılığından yakınıyorsunuz
siz bu konuda uzmanmışsınız be kuzum
valla okuduktan sonra bu linki
size pek inanasım gelmiyor artık nedenseCADIARZU

katılıyorum size ancak , bu pişmanlık bu işin günahından ve aileme inancıma ters düştüğünden yoksa vahvahlanmıyorum öle niye oldu diye.
ama yanlış birşey yinede bence.
elinde imkan olan yapmasın bencekaydirigubbakcemile3

elbet bıgun herkes yapar bunu..
sen denedın begenmedın baskası belkı begenıcek..

Ne diyim güzelim....ne yaparsa yap ne dersen de hayatinin her asamasinda illaki sana böyle olacagini söylemistim diyen insanlar olucak...

Sen vicdanen rahatsan sorun yoktur....

ya evet tek taraflı değil bnde söledim ama bn kimse kırılmasın diye onu hiç kırmadım, garip bir varlık yaşı 23

O da aynı şeyi yani ne kız ne de sen kırılasın diye söylemiş bence :1closedeyes:

Yalanın iyisi kötüsü olmaz, sende söylüyormuşsun diğer mesajlarına göz attım misal olaraktan

bu konuda bana profesyonel yalancı diyor. ancak bn uzman gibi yalan söylediğim için o acemice söylüyor çok söylüyor yakalanıyor hangimizinki daha iyi
az ama uzman gibi mi
çok ama amatörmü

kafamçokkarıştı

enteresan bir durum bu kaydirigubbakcemile
dallas bile halt etmiş bu karmaşıklık karşısında
bekaret gitti pişman değilim sadece ailem için mantığı bana ters:smiley-cool:
madem inançlı olduğunu söylüyorsun neden bunu yaptın
madem pişman değilsin neden kimse yapmasın tavsiyesi veriyorsun ve pişmanım moduna çekiyorsunhihoyyyt
birde diyorsunki kimse zorlamadısengözlerimebaksanab
batsın bu dünya bitsin bu rüya :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…