sorun sadece görüşmek değil ki ben çok fazla görüşmek uzatmak istemiyorumYasadigin yerde gorusme.uzak yerler sec. boylece kimse kimle gorustugunu bilmez
o zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,Merhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?
evlilik meraklisi diyorlar iste bu yuzden. semptomlarin böyle soyluyor.sorun sadece görüşmek değil ki ben çok fazla görüşmek uzatmak istemiyorum
canım bence evlenmek için acele etme acele edince hiç olmuyor, akışına bırak her şeyi, sen arayışta olmayınca daha çok kısmetin çıkar.. birde tavsiyem yakınlarının akraba ve arkadaş çevrenin tanıştırmak istediklerini reddetme her şey nasip kısmet.. birde başka şeylerle ilgilen kurs spor vs gibi, böylece meşgul olursun..Merhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?
o zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
evlenip 1 kişiye bağlı kalmak ve aşırı zor olan geçim derdine neden girsinlerki, onlarda haklı...
Kendin icin uzatmak zorundasın.. o insanla bir ömür geçirecen tabiki en az bir yıl görüşüp tanıman lazım sana uygunmu iyi mı karekteri aile yapısı filan..sorun sadece görüşmek değil ki ben çok fazla görüşmek uzatmak istemiyorum
sorun sadece görüşmek değil ki ben çok fazla görüşmek uzatmak istemiyorum
Birinin sana âşık olmasını bekle derim daha güzel ilerler süreçMerhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?