Sizlere bir şey danışmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfenn ?

basakk72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2019
2
1
1
32
Merhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?

İyi de ne istiyorsun yani tanimadan 2 kere gorup evlenmek mi???? Tabi ki gezip, gorusmek gerekiyor evlendikten sonra anlaşamadiginizi anlayinca ne olacak mesela? Sen kendine guvenmedigin icin adamlar birakip gidiyor diye tanimadan apar topar evlilik olsun istiyorsun anlasilan.

Sen hayatini yakmaya merakli olabilirsin ama akli basinda hickimse dogru durust gorusmedigi insanla evlenmez.

o zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
evlenip 1 kişiye bağlı kalmak ve aşırı zor olan geçim derdine neden girsinlerki, onlarda haklı...

canım bence evlenmek için acele etme acele edince hiç olmuyor, akışına bırak her şeyi, sen arayışta olmayınca daha çok kısmetin çıkar.. birde tavsiyem yakınlarının akraba ve arkadaş çevrenin tanıştırmak istediklerini reddetme her şey nasip kısmet.. birde başka şeylerle ilgilen kurs spor vs gibi, böylece meşgul olursun..

25 yaş biraz da küçük değil mi evlilik için? Çok görüşmeden evlenmek istiyorum gibi bir şey algıladım. O zaman ailene söyle görücü usulü evlen. Laf söz eden de olmaz. Bu söylediklerinin kapısını sen kendim kapatıyorsun bize bir şey kalmıyor.

Nasıl bir cümle ya bu ?
Kızlar üstlerine atlıyorlarmışmış...Yazık size cidden böyle mi düşünüyorsunuz ?

Birinin sana âşık olmasını bekle derim daha güzel ilerler süreç

Karşıdakine fırsat vermelisiniz. Tanımadan etmeden niye sizinle evlensin. Hem belki tanıyınca siz istemeyeceksiniz. Bilemezsiniz. 2-3 görüşmede tanıyamaz ki kimse kimseyi.

Her genç kız evlilik hayali kurmuyor. Her genç kız ömür boyu mutlu olacağı ideal insanla birlikte olmanın hayalini kuruyor. Evlilik olayın asıl merkezi değil olağan sonucu. Ama sizin hayallerinize bakılırsa önemli olan evli olmak kiminle olduğunun pek de bi önemi yok gibi. Allah aşkına ciddiyet iki kere görüşüp evlilik düşünmek mi? Bu kafa yapısıyla muhtemelen dünyanın en kabarık gelinliği , en şatafatlı düğünü, en şık mobilyalarıyla evlenip sonunda en mutsuz kadınları kervanına katılacaksınız. Bu kadar kolay yoldan bütün hayatınızı etkileyecek kararı nasıl alabiliyorsunuz? Şükredin karşınıza aklı başında erkekler çıkmış da size uymamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…