Sizlere bir şey danışmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfenn ?

Yani hemen 2 3 ay içinde düğün mü olsun bu mudur?
Günümüzde bunu kabul edecek kim var Allahaşkına illaki nihai amacı mı olmalı bir erkekle konuşmanın?

Bir şey diyeyim mi yanlış anlamayın ama ben erkek olsam bir kadın bana bu şekilde davransa kaçarım direk.Bu beni iter yani baya hemde...

Dünyayı gezmek gibi bir fikriniz yok mu mesela?
Kurslara gitmek gibi?
Sevgilinizle tatil yapmak onla keşfetmek gibi....
25 yaşındaki birinin bu tarz hayallerinden önce hayalinde evliliğin ilk sırada olması bana pek normal gelmiyor.

Cok fazla uzat sonra aglamaktan iyidir.olmamasi belki olmasindan hayirlidir. 3 kere görüsmeyle evlenilmez en az 6 ay bak en az o da aslinda o bile yeterli degil de sureci doğru izlersen filan yeterli olabilir. Tanimadan evlenme.

nasıl bir çevreniz varsa artık millet birbirine atlıyor... yazık.

sorun sadece görüşmek değil ki ben çok fazla görüşmek uzatmak istemiyorum

e öyle dersen direkt evlilik meraklısı oluyorsun işte.. adamı tanımanın kim olduğunun bir önemi yok evlenmek için evlenmek bu.. erkek gelsin 2 göreyim hemen evleneyim diyorsun resmen.

O zaman da az sürede tanıdık birbirimizi meğer ne biçim adammış diye konu açarsınız. Ben 2,5 yılda tanıyamamışım eşimi. Kendini güzel kamufle etmiş. Siz 2-3 buluşmada evlenmeye niyet etmeyi düşünüyorsunuz. Bence bile bile lades. Acele etmeyin. Keşke sizin yerinizde olsam da hiç evlenmeniş olsam

Haklı mı? Başına gelmez umarım haklı gördüğün şeyler... ama o zaman haklı olmaz değil mi? Duygularinla falan oynamış olur kandırma olmazlar vs. Nasıl zihniyet ya bu? Haklıymış

Erkekler çok masum ya. Hep kızların suçu zAten. Cinselliği vs kızlar isteyip o masum erkekleri kirletiyor. Nasıl evlensin zavallı erkekler

Haklı mı? Başına gelmez umarım haklı gördüğün şeyler... ama o zaman haklı olmaz değil mi? Duygularinla falan oynamış olur kandırma olmazlar vs. Nasıl zihniyet ya bu? Haklıymış
Öyle deme. Kendisi o biçim kızlardan değil ki başına öyle şeyler gelsin. Onun başına ancak çok masum bir beyefendi gelir.

Nasıl bir cümle ya bu ?
Kızlar üstlerine atlıyorlarmışmış...Yazık size cidden böyle mi düşünüyorsunuz ?
flört mutlu evliliğin garantisiymiş gibi, herkes konu sahibine yüklenmiş...daha gecen gün duydum 8 yıl flört edip, 5 ayda boşanmışlar....
küçük yerde yaşayanlar, zaten aile olarak birbirini bilir, 1 kaç görüşmeylede akıllı insan karşısındakini çözer...eskiden aile iyi bir aile ise, gençler birbirini 1 defa görsede yeterdi ve upppppp uzun evlilikler olurdu...bence flörtler, evlilikte hiçbir heyecan bırakmıyor...

sen flört edemeden evlendiysen o senin problemin.. o upuzuuuun evlilikler mecburiydi kadının gidecek yeri mi vardı ki eskiden evlilikler çok iyi olsaydı bugün anneler kızlarına aman kızım iyi tanımadan evlenme demezdi.

"Tanımasam da önemli değil. Önemli olan medeni halimin evli olarak değişmesi. Kötü ve hayırsız biri çıksa da yapacak bir şey yok" mu diyorsunuz yani?

Yıllarca nişanlı olan insanlar bile düğüne günler kala ayrılabiliyor. Siz iki görüşmeyle o insanın hayırlı mı hayırsız mı olduğunu nasıl anlayacaksınız?
Boşanmak daha mı kolay sanıyorsunuz?

Söyleyin o zaman çevrenizdeki büyüklere size göre seçsinler hemen evleniverin..

Ondan sonra yeni evliyim eşimin hareketleri değişti, ayrılmalı mıyım diye konu açarsınız.

şimdi hemen boşanıyorlar, sonuçları ne oluyor????

adamlar hayırsız it kopuk çıkıyorsa tabii ki boşanacaklar bak burda tonla konu var.
sen istiyorsun ki eskisi gibi kadın ne yaşarsa yaşasın ama boşanamasın.. devir değişti.

adamlar hayırsız it kopuk çıkıyorsa tabii ki boşanacaklar bak burda tonla konu var.
sen istiyorsun ki eskisi gibi kadın ne yaşarsa yaşasın ama boşanamasın.. devir değişti.
genelde hayırsız, it, kopukları boşamıyor kadınlar...hatta o tiplerden vazgeçemiyenler var...olan efendi
insanlara oluyor...

Canım daha çok kucuksun.Zaten karşındakı kişi senı sevınce ımkansızlıkta bıle senınle görüşmeyı ıstıyecek.Sabredecegiz canım.Demekki dogru zaman degıl.

Sizin için önemli olan şey ne biliyor musunuz ? Medeni halinin evli olması,çünkü siz mutluluğu bu zannediyorsunuz.İnsanlar anlaşırlar veya anlaşamazlar hayatın akışında olan bir şey bu.Boşanmak öcü veya mutsuzluk demek değil,boşanıp hayatına çok daha mutlu devam eden milyonlarca insan var dünyada.
Ama sizin değer verdiğiniz tek şey kimlikte ''evli'' olarak gözükmek.O yüzden bu kavramlar size bu kadar korkutucu geliyor,o yüzden insanların evliliklerine istemeden devam etmelerini bir başarı hikayesi olarak sunuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…