- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
genelde hayırsız, it, kopukları boşamıyor kadınlar...hatta o tiplerden vazgeçemiyenler var...olan efendi
insanlara oluyor...
genelde hayırsız, it, kopukları boşamıyor kadınlar...hatta o tiplerden vazgeçemiyenler var...olan efendi
insanlara oluyor...
Ben genel olarak evlenmek isteyen çok isteyen kişilerin böyle bir enerji yaydığını ve bunun karşı tarafı ittiğini düşünüyorumMerhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?
Iyi de dediginiz ornek çok uç bi örnek zaten.flört mutlu evliliğin garantisiymiş gibi, herkes konu sahibine yüklenmiş...daha gecen gün duydum 8 yıl flört edip, 5 ayda boşanmışlar....
küçük yerde yaşayanlar, zaten aile olarak birbirini bilir, 1 kaç görüşmeylede akıllı insan karşısındakini çözer...eskiden aile iyi bir aile ise, gençler birbirini 1 defa görsede yeterdi ve upppppp uzun evlilikler olurdu...bence flörtler, evlilikte hiçbir heyecan bırakmıyor...
insanlara oluyor...
8 yillik evli 2 çocuk anasi 33 yasima girmiş bulunmaktayim ama sen gibiydim insan hiç mi gelinlik hayali çocuk hayali kurmaz gel sarilakHer genç kızın evlilik hayalleri yok .
27 yaşındayım önümüzdeki 10 sene evlilik duymak bile istemiyorum. Bambaşka hayallerim var .
Evlilikteki tek amaç cinsellik yaşamak mi, çok komiksinizo zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
evlenip 1 kişiye bağlı kalmak ve aşırı zor olan geçim derdine neden girsinlerki, onlarda haklı...
Bence acele etme zamana bırak hem yaşin daha küçük hayatını yasa be ne evliliğiMerhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?
Tatlım burası Kadınlar Klübü,burda erkek yancılığına prim verilmez,sen gidip ekşide falan yaz istersen orda senden çok varerkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
evlenip 1 kişiye bağlı kalmak ve aşırı zor olan geçim derdine neden girsinlerki, onlarda haklı...
Merhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?
18 imi geçtikten sonra bütün sevgililerime cinsellik yaşattım kendim de yaşadım hepsi de benimle evlenmek istedi. Sizle evlenmek istemeyen erkeklerin sebebini buralarda aramayın bulamazsınızo zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
Iyi de böyle bir riski nasıl göze alabiliyorsunuz. Iki gün görmekle birine nasıl güvenebilirsiniz? Bence çok sakıncalı bir durum. Ki ortam çok kötü. Doğru bi insan bulmak tam anlamıyla bir problem. Kimin iyi kimin kötü olduğuna nasıl karar vereceğiz? Güven zamanla kazanılır. Adı konduktan sonra tanımak çok daha yıpratıcı değil midir ? Sevgili iken aileler müdahil olmamışken tanımak çok daha sağlıklı.sorun sadece görüşmek değil ki ben çok fazla görüşmek uzatmak istemiyorum
Bu ne terbiyesizce bir yorum. Sonuna da onlar da haklı deyip üç nokta koyarak iyice batmışsınız.o zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?