Sizlere bir şey danışmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfenn ?

genelde hayırsız, it, kopukları boşamıyor kadınlar...hatta o tiplerden vazgeçemiyenler var...olan efendi
insanlara oluyor...

belli sen cahil okumamış bişeysin. hatta evde oturduğuna da bahse girerim bu bilmiş tavırlar filan hiç şaşmaz...
kadınlar boşanmasın senin gibi çeksin istiyosun..

Bi yerde okumuştum bir insani tanımak istersen onunla 24 saat gecir kimse 24 saat kendini saklayamaz. Evlilik ciddi is 3 4 kere 2 3 saatlik kahve muhb çozulmez adamlar 24 saat gecir diyemem herkesin o imkani yok. Ama tanımak icin zaman gerek. Görücü usulu evlenip dayakci içkici aldatan biriyle olmaktansa biraz tanimak iyidir eski insanlari kiyasmala eskilerin birbirine tahammulu vardi Allah korkusu vardi suan kimin eli kimin cebinde belli degil hayirlisi seni bulur sıkılma

genelde hayırsız, it, kopukları boşamıyor kadınlar...hatta o tiplerden vazgeçemiyenler var...olan efendi
insanlara oluyor...

Birak ya. Oyun olsun diye evleniyor zaten herkes dimi? Kimse huzurlu evini dagitmaz, efendi olan insanla boşanmaz. Bu ne bicim dusunce tarzi anlamadim gitti. Bir tutturmussunuz boşanmalar artti boşanmalar artti sanki keyfinden boşaniyor boşanan, o yuzden hergun cinayet hergun cinayet ama siz simdi onun da suclusu kadin dersiniz, bu kafadan o cikar sadece.

Eskiden kadinin gidecek yeri yoktu, parasi yoktu, toplum baskisi hala olsa da eskiden daha fazlaydi o yuzden boşanamiyorlardi, çok mutlu olduklarindan degil. Bir evliligin devam ediyor olmasi mutluluk belirtisi degildir, evliligi ne olursa olsun surdurmeye calismak başari degildir. Boşanmakta dunyanin sonu degil.

Kendin oturup kocani çekiyorsun ya sana madalya verirler bekle sen.

Merhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?
Ben genel olarak evlenmek isteyen çok isteyen kişilerin böyle bir enerji yaydığını ve bunun karşı tarafı ittiğini düşünüyorum

Tek derdiniz evlenmek anladığım kadarıyla, artık akarına kokarına bakmayın o zaman birini bulup evlenin de hiçbir derdiniz kalmasın.

flört mutlu evliliğin garantisiymiş gibi, herkes konu sahibine yüklenmiş...daha gecen gün duydum 8 yıl flört edip, 5 ayda boşanmışlar....
küçük yerde yaşayanlar, zaten aile olarak birbirini bilir, 1 kaç görüşmeylede akıllı insan karşısındakini çözer...eskiden aile iyi bir aile ise, gençler birbirini 1 defa görsede yeterdi ve upppppp uzun evlilikler olurdu...bence flörtler, evlilikte hiçbir heyecan bırakmıyor...
Iyi de dediginiz ornek çok uç bi örnek zaten.
8 yıl flört et demiyor ki kimse.
Ama 2 3 kez görüşmeyle de kimin ne olduğu anlaşılmaz.
Aileler birbirini bilebilir ancak gençler birbirini sevecek mi aralarındaki kimya nasıl vs. Bunları da göz ardı etmemek lazım.
Flört deyince de sadece cinsellik dusünulmesin birlikte sinemaya yemeğe tiyatroya gitmek, es adayının garsona diğer insanlara nasıl davrandığını görmek ne bileyim en basiti nasil yemek yedigini görmek çok önemli bence.

Bence düşüncelerini değiştir ,evlenmek için evlenilmez ,2 ayda 3,5 ayda insanları tanımak o kadar kolay değil.Evlenince her şey bitiyor demekte değil ,maalesef evlenip mutsuz olup defalarca boşanan insanlarla dolu ortalık .Tanışma evresinde kısa sürede hadi evlenelim diye yaklaşırsan, zaten itici gelir karşı tarafa .Ailen ne diyor, ne bileyim sevilen , sayılan bir aileyseniz ,tavsiye ve tanıştırma gibi aracı vasıtasıyla olan Kişiler ,sana daha uygun olabilir gibi düşündüm .

Her genç kızın evlilik hayalleri yok .
27 yaşındayım önümüzdeki 10 sene evlilik duymak bile istemiyorum. Bambaşka hayallerim var .
8 yillik evli 2 çocuk anasi 33 yasima girmiş bulunmaktayim ama sen gibiydim insan hiç mi gelinlik hayali çocuk hayali kurmaz gel sarilak :KK74:
Gerçi hayal kurmadigim halde evlenip iki bebeli oldum amma olsun :KK53:

o zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
evlenip 1 kişiye bağlı kalmak ve aşırı zor olan geçim derdine neden girsinlerki, onlarda haklı...
Evlilikteki tek amaç cinsellik yaşamak mi, çok komiksiniz 😂😂😂

Hop diyede evlilik olmaz tabikide sizinle konuşup brz ilerletmek isticeklerdir artık şimdiki erkekler kadınlardan daha cin gbi valla :kahve:

Merhabalar sizlere bi derdimi paylaşmak istiyorum belki burada benden büyük küçük tecrübeli bi çok insan bana akıl verebilir. Ben 25 yaşındayım her genç kızm gibi evlilik düşünen isteyen tonlarca hayaller kuran biriyim. Allah a şükür çirkin biri değilim aile yapımda bulunduğumuz yerde çok hatrı sayılır ve sevilen insanlar ve yine Allah a şükür işim var arabam var saygılı sevilen biriyim. Ama ne oluyor bilmiyorum bir türlü hayırlı bir insanla hayatımı birleştiremiyorum. Karşıma çok insan çıkıyor . Şimdi konuşmasam tanımasam olmuyor e konuşunca bu kız bu kadar erkekle konuştu oluyor. Şimdiki erkekler evlilikten ciddiyetten uzak önce çok iyi tanımam lazım diyor e bende sürekli buluşup gezip dolanmak istemiyorum küçük yer bir sürü laf söz oluyor görüşmeyince de bunu erkek kabul etmiyor bana evlilik meraklısı diyor . Görüşünce de bi süre sonra bizden olmaz diyorlar ayrılık kararı ve hayal kırıklığı ..E şimdi ben evlenmek isteyen biriyim ama hiç mi bi erkek niyeti ciddi olmaz .. tamam görüşelim diyorum bir iki üç görüşüyoruz sonra yine aynı.. Yani nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hem evliliği çok isteyen biriyim hemde hayatım bu şekilde ne öyle oluyor ne de diğer türlü... Şimdi siz söyleyin ne yapmalıyım ?
Bence acele etme zamana bırak hem yaşin daha küçük hayatını yasa be ne evliliği

erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
evlenip 1 kişiye bağlı kalmak ve aşırı zor olan geçim derdine neden girsinlerki, onlarda haklı...
Tatlım burası Kadınlar Klübü,burda erkek yancılığına prim verilmez,sen gidip ekşide falan yaz istersen orda senden çok var

Öyle erkekleri buluyorsunuz. Yapmanız gereken ya görücü usulu ya da çevrenizde evlilik niyeti olan biriyle tanışmak. Sanırım çok hevesli görünüyorsunuz evlilik için, erkekler de bunu anlayınca hemen kaçıyorlar. Flört evresi diye bir evre var sonuçta, telefon numaralarınızı alıyorsunuzdur? O arada mesajlaşırken karşınızdaki insanın niyetini zaten %70 anlıyor olursunuz. 1 hafta içinde buluşmayın, 1-2 ay konuşun ona göre buluşun. Hem herkesle görüşmüş olmazsınız, hem bu sürede niyetini anlarsınız, karşınızdakinin niyeti sizinle uyuşmuyorsa zaten mesajlaşmayı keser :)

o zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
18 imi geçtikten sonra bütün sevgililerime cinsellik yaşattım kendim de yaşadım hepsi de benimle evlenmek istedi. Sizle evlenmek istemeyen erkeklerin sebebini buralarda aramayın bulamazsınız

Akışına bırakmalısın hayatı. Ben hiç evlenmeyi düşünmüyorken eşimle tanıştım. 3.gun bana evlenme teklifi etti. Tanistiktan tam 3 ay geçmişti tam ama 90.günde evlendik. O yüzden zorlama. Doğru kişi gelene kadar eglenmene bak 😉

sorun sadece görüşmek değil ki ben çok fazla görüşmek uzatmak istemiyorum
Iyi de böyle bir riski nasıl göze alabiliyorsunuz. Iki gün görmekle birine nasıl güvenebilirsiniz? Bence çok sakıncalı bir durum. Ki ortam çok kötü. Doğru bi insan bulmak tam anlamıyla bir problem. Kimin iyi kimin kötü olduğuna nasıl karar vereceğiz? Güven zamanla kazanılır. Adı konduktan sonra tanımak çok daha yıpratıcı değil midir ? Sevgili iken aileler müdahil olmamışken tanımak çok daha sağlıklı.
25 yaşında yetişkin insansiniz kimin ne dediğinin bir önemi var mı ?
Ben sizi çok cesaretli buldum biri ile arkadaşlık kurarken bile güvenebilir miyim diye 1 2 ay gözlemlerim. Pazardan kavun karpuz seçmiyoruz ki.

Bu ne terbiyesizce bir yorum. Sonuna da onlar da haklı deyip üç nokta koyarak iyice batmışsınız.
Evlenip bir kişiye bağlı kalmak külfet gelecekse o hıyar mümkünse evlenmesin zaten. Buna hak verip böyle bir yorum yapan da ne bileyim...

Elalemi boşver. Kim ne diyomuş da nasıl düşünüyomuş da. Sen kendin için yaşıyorsun öncelikle bunu idrak etmen lazım. Hayatına birini alma konusu da tamamen tesadüfi gerçekleşecek. Zorlama ,akışına bırak. Girdiğin ortamlarda,iş yerinde bir kafede sohbet ettiğin ve hiç beklemediğin bi insan senin için çok özel biri haline gelecek. Ismarlama olmaz gönül işleri

Back
X