Sizlere bir şey danışmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz lütfenn ?

İyi de birini iyi tanımadan evlenirsen daha mı iyi?

Öncelikle iyi bir iş ve güzel bir arabanın evlilik kriterlerinden olmadığını söyleyeyim.
Yani en azindan benim için değil.
Benimle iyi bir isim ve güzel bir arabam olduğu için evlenecek adam mümkünse otedekiyle evlensin.

Sonra şunu diyeyim hemen olmaz o işler. Cok istisnalar hariç günümüzde ki insanlar oscarlık oyuncu olduğu için öyle 2 görüşüp evlenince 2 gun sonra.buraya eşim psikopat çıktı konuları açılıyor.

Evlilik meraklısı diyorlar diye üzülüyorsunuz ama doğru söylemişler.
Daha 25 yaşındasınız, iki kez gördüğünüz adamlardan biriyle evlenip ne yaşamayı umuyorsunuz?

Biri benim karşıma geçip "1-2 kez görüşsek yeter, sonra evlilik yoluna girelim" dese veya bunu hissettirse "canım sen bir de diğer reyonlara bak" derim.
Ben pantolon alırken bile daha çok düşünüyorum çünkü. Peynir alırken tadına falan bakıyorum.
Ama karşımdaki adam evlenmek istiyor ve "benimle" evlenmek değil, sadece evlenmek...
Aklı başında olan herkes topuklarını vurarak kaçar.

Birak ya. Oyun olsun diye evleniyor zaten herkes dimi? Kimse huzurlu evini dagitmaz, efendi olan insanla boşanmaz. Bu ne bicim dusunce tarzi anlamadim gitti. Bir tutturmussunuz boşanmalar artti boşanmalar artti sanki keyfinden boşaniyor boşanan, o yuzden hergun cinayet hergun cinayet ama siz simdi onun da suclusu kadin dersiniz, bu kafadan o cikar sadece.

Eskiden kadinin gidecek yeri yoktu, parasi yoktu, toplum baskisi hala olsa da eskiden daha fazlaydi o yuzden boşanamiyorlardi, çok mutlu olduklarindan degil. Bir evliligin devam ediyor olmasi mutluluk belirtisi degildir, evliligi ne olursa olsun surdurmeye calismak başari degildir. Boşanmakta dunyanin sonu degil.

Kendin oturup kocani çekiyorsun ya sana madalya verirler bekle sen.

Dün şiddet gördüğünü söyleyen bir kadına "kim bilir ne yaptın da dövdü" anlamına gelecek cümleler kurdu.
Ben sorunca da "kadınlar rahatça haddini aşsın, erkekler sakince otursun mu" dedi.
Siz kadın cinayeti diyorsunuz, ona da "kim bilir ne yaptı da adamı katil etti" der kesin.

Çünkü amacınız sevdiğiniz, mutlu olacağınız biriyle birlikte olmak ve bir hayat kurmak değil; size uygun olan biriyle evlenmiş olmak. Odak noktanız evlilik. Aslında bunu söyleyen insanlar da çok yanılmıyorlar yani. Görücü usulünü denemenizi öneririm, anacınıza daha uygun duruyor.

Birincisi, daha 25 yaşındasın, gelen taliplerini tabii ki değerlendireceksin, tabii ki konuşacaksın, buna kimsenin laf söylemeye hakkı yok.
İkincisi, bazı erkekler vardır, seni elde edene kadar evlilik lafını ağzından düşürmez ancak elde etmeye yaklaştığını anladığı an bu konuyu bıçak gibi keser ama samimiyeti ilerletmeyi sürdürmeye çalışır. Sen bu durumdan rahatsız olup,haklı olarak evlenmeden olmaz sohbetine girersen de, sen evlilik meraklısısın deyip, topu sana atıp uzaklaşır.
'' Ben evlenmeden herşeyi yaşamak isteyecek ve sonra seni kenara atacak kadar ahlaksızım. '' diyemez de, '' Sen evlilik meraklısısın '' der.

28 yaşındayım bi 15 sene daha evlenesim yok . erkek arkadaşım arada yokluyor net olarak söylüyorum bunu. bu evlilik merakı niye? madem görüşüp buluşasın yok direkt evlenicen görücü istiyorum de komşu teyzeler bulsun getirsin birilerini. insanların birbirini tanımak istemesinin neresi acayip? bu kafayla da zor bulursun bu arada söyleyeyim. tek odak noktası evlilik olan biriyle aklı mantığı yerinde biri niye evlensin. az kendini geliştir bir şeyler kat kendine.

o zaman etrafa görücü usulu evlenmek istediğinizi belirtin...görücüde uzun flört edilmez, sizin istediğiniz gibi bir kaç kez görüşülür ve iş resmiyete dökülür....erkekler neden evlensinki ayrıca, kızlar üstlerine atlıyor, her türlü cinselliği yaşatıyorlar,
evlenip 1 kişiye bağlı kalmak ve aşırı zor olan geçim derdine neden girsinlerki, onlarda haklı...
Cok katılıyorum 👍👍 Şimdiki durumlar tam da böyle.

Back
X