- 6 Temmuz 2023
- 6.343
- 25.401
- 478
- Konu Sahibi gelengiden
-
Selam arkadaşlar,
Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek ve biraz içimi dökmek için geldim.
Önceki konumu göreceğinizi umarak yazıyorum, eş kişisi tarafıyla iletişim kuramayan ve Kvnin arkamdan insanlara yaptığı dedikoduydu konu.
Şu an babamın evindeyim, salak aklıma kalsa dönüp kv ile yüzleşip eş kişisine boşanmak istediğimi söyleyip gelecektimiyi ki bana akıl verdiniz dedim ya “tecrübeleriniz başımın tacı” bu sefer kendinizle gurur duymalısınız yazdık yazdık ama bu hemcinsim bizi dinlemiş diyebilirsiniz
Eş kişisinin ısrarla arayıp dön burada halledelim uzak kalalım ısrarları üzerine düşündüğümü söylediğim günlerden birinde aradı ağır konuştu o esnada kız kardeşim şahit oldu eşim bir yere vurdu sinirden kız kardeşim korktu “seni göndermeyeceğiz” dedi zaten gitmeyecektim ki. Aldım telefonu elime “sen sağ ben selamet” dedim telefonu suratına kapattım. Kriz geçirmişim akşam babam geldi uyuyordum kızım nasıl oldun diyince ağlamaya başladım ve bana şu cümleleri kurdu “ ben kızımı sokaktan bulmadım, gitsin kendisine başkasını bulsun o telefonu kapat artık muhatap olmak isteyen beni arar, göndermiyorum kızım seni bu evde bir tabak daha daima olacak senin için” sarıldım 15 yaşındaki minik kız çocuk gibi ağladım… Ama güçkendim ayaklandım da.
Telefonum uçak modunda asla açmayacağım.
Debelendikçe çekilen bataklıktan kurtulmaya başladım ah keşke gözümü açsam kapatsam bitmiş olsa ama bitecek inşallah.
Sizlere çok teşekkür ederim ya gitseydim manipüle edilip oturmaya devam edecek üç ay sonra yine ağlayacaktım.
Yorum yapıp akıl veren kişileri yazsam bitmek bilmez sizden Rabbim razı olsun, dilerim ki Allah hepimize güzel kapılar açsın
İyi ki varsınız, başkaların derdine derman olmak çözüm aramak hele de hiç tanımadığın insanlar için bu bana hemcsinlerimle tekrar gurur duymamı gösterdi. Hepimiz için hayırlısı olsun, güzel şeyler olsunen önemli adımı atmışsınız karar vermek.
hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra inşallah.
Dünden önceki gün size niyet ederek kız kardeşimin dershanesine gitmiştim sekreterlik bir ablamıza çiçek aldım, gerçekten teşekkür ederimAy hiç alışkın değilim böyle övülmeyeGenelde yerden yere vururlar bizi
Çok sevindim adım atmanıza. Babanız da babalığını yapmış sağolsun. Evladına kol kanat germiş. Hakkınızda hayırlısı olsun
Babanıza helal olsun , umarım kararlı durusunuz devam eder ve kurtulursunuz...Selam arkadaşlar,
Önceki konumu göreceğinizi umarak yazıyorum, eş kişisi tarafıyla iletişim kuramayan ve Kvnin arkamdan insanlara yaptığı dedikoduydu konu.
Şu an babamın evindeyim, salak aklıma kalsa dönüp kv ile yüzleşip eş kişisine boşanmak istediğimi söyleyip gelecektimiyi ki bana akıl verdiniz dedim ya “tecrübeleriniz başımın tacı” bu sefer kendinizle gurur duymalısınız yazdık yazdık ama bu hemcinsim bizi dinlemiş diyebilirsiniz
Eş kişisinin ısrarla arayıp dön burada halledelim uzak kalalım ısrarları üzerine düşündüğümü söylediğim günlerden birinde aradı ağır konuştu o esnada kız kardeşim şahit oldu eşim bir yere vurdu sinirden kız kardeşim korktu “seni göndermeyeceğiz” dedi zaten gitmeyecektim ki. Aldım telefonu elime “sen sağ ben selamet” dedim telefonu suratına kapattım. Kriz geçirmişim akşam babam geldi uyuyordum kızım nasıl oldun diyince ağlamaya başladım ve bana şu cümleleri kurdu “ ben kızımı sokaktan bulmadım, gitsin kendisine başkasını bulsun o telefonu kapat artık muhatap olmak isteyen beni arar, göndermiyorum kızım seni bu evde bir tabak daha daima olacak senin için” sarıldım 15 yaşındaki minik kız çocuk gibi ağladım… Ama güçkendim ayaklandım da.
Debelendikçe çekilen bataklıktan kurtulmaya başladım ah keşke gözümü açsam kapatsam bitmiş olsa ama bitecek inşallah.
Sizlere çok teşekkür ederim ya gitseydim manipüle edilip oturmaya devam edecek üç ay sonra yine ağlayacaktım.
Yorum yapıp akıl veren kişileri yazsam bitmek bilmez sizden Rabbim razı olsun, dilerim ki Allah hepimize güzel kapılar açsın
Sizde yardımcı olan kişilerdensiniz, görüyorum çoğu konuda yardımcı oluyorsunuz hemde tanımadığınız bizler için asıl sizlere helal olsunBabanıza helal olsun , umarım kararlı durusunuz devam eder ve kurtulursunuz...
Atar mıyım hiç asla. Şunu diyorum kendime “sen bu dünyaya başkalarını eylemek için gelmedin kızım”Ne şanslısın bak ailen arkanda durmuş, asla geri adım atma!
Özünde saçımı okşayan bir adam değil yapısında yok ama sevgisini daima hissederdim. Kanıtı oldu. Oturduk hep beraber ağladık başımdan öptü yüzümü yıkadı. Elalemi eyleyeceğime babamı annemi eylerim cennet kapılarına yaklaşırımBaba kız anı çok etkiledi beni. Her şey güzel olacak, hakkınızda hayırlısı olsun, hep mutlu olun
Bazen bu öneriler için hakaret yesem de bildiğimden şaşmamSizde yardımcı olan kişilerdensiniz, görüyorum çoğu konuda yardımcı oluyorsunuz hemde tanımadığınız bizler için asıl sizlere helal olsungüzel niyetiniz gibi güzel insanlar görün inşallah
Böyle devam sancılı süreç geçince her şey güzel olacak inanıyorum
İyi ki varsınız, başkaların derdine derman olmak çözüm aramak hele de hiç tanımadığın insanlar için bu bana hemcsinlerimle tekrar gurur duymamı gösterdi. Hepimiz için hayırlısı olsun, güzel şeyler olsun
Hemcinslerim gerçeklerle yüzleşmekten korkuyor ve maalesef maddi imkansızlıktan cesaret edemiyor yada çoluk çocuk için susuyor.Bazen bu öneriler için hakaret yesem de bildiğimden şaşmamsiz zeki bir kadınsınız en azından ne kadar fazla manipüle edildiginizi anlayabildiniz ya diğerleri, ya hala eşine tapanlar, çocuklarının hayatını mahveden anneler ...
Bir kadının Babasının olması ne güzel biseydir kim bilirSelam arkadaşlar,
Gitseydim manipüle edilip olduğum yerde sayacaktım ama sizin yorumlarınızdan sonra tam bir günümü kendimi ayırıp oturup düşündüm. Ne diye gidip hesap soracaktım kim için ne için mesele eş kişisinde bittikten sonra kv ne ki?baktım şimdi eski konunuza pek alışkın olmadığımızdan övülmeye ne demişiz diye
ben mesela inanmamışım size kv ye gidip durum bildirimi yapmak istemenizi ikna edilmeyi isteme çabası olarak görmüşüm. iyiki bizi dinleyip birde ayaklarına gitmemişsiniz.
Bakmayın böyle olduğumuza çok kavgalar da oluyor ama kendisi beni biliyor hep kefil oldu kızım yanlışın olsa dahi gel sadece saygısızlık ile gelme bana derdi öyle oldu.Bir kadının Babasının olması ne güzel biseydir kim bilir
Bir tane video izledim geçenlerde, bir baba evlenen kızınun eşine diyor kiBakmayın böyle olduğumuza çok kavgalar da oluyor ama kendisi beni biliyor hep kefil oldu kızım yanlışın olsa dahi gel sadece saygısızlık ile gelme bana derdi öyle oldu.
Kız babası dediğin böyle olur, helal olsun babanıza.Selam arkadaşlar,
Bu ilk değildi defalarca kez kızım git dedi ama sonuncu da kızım gelirse göndermem demişti. Bende böyle duygusal an beklemiyordum yıllar olmuştur saçımı okşamayışı, yansıtmıyor genelde sevgisini. Ama en aciz anımda babalığını yaptı.Bir tane video izledim geçenlerde, bir baba evlenen kızınun eşine diyor ki
- eğer birgün kızımdan bıkarsan veya onu sevmezsen lütfen bana onu geri ver onu incitme üzme sadece bana geri getir ..
Günlerce ağladım o videoya baba şefkati sevgisine herşeyden çok ihtiyacım var sanırım.
Bu arada sizinde hakkınızda hayırlısı olsun umarım artık üzüntü yaşamazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?