Sizlerin evliliği nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Evlilikler zamanla yerini alışkınlığamı bırakıyor?? bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir?

ben 2,5 senelik evliyim ama kocamla 8,5 senedir beraberim.

belki evlilikte alışkanlıktan bahsetmek için yeniyim ama eşime alışmış olmaktan çokta mutluyum.

onunla birlikte olmaya, yanımda olmasına, nefesini bile duymaya öylesine alıştım ki...

evet; ilk tanıdığım zamandaki gibi gözlerim aşktan kararmış değil artık ama mantıklı şefkatli bir sevgi var yerinde ki bu hepsinde daha güzel bence.

eğer alışkanlık buysa ben çok memnunum şahsen.. a.s

evet bende merak ediyorum herkesin evliliği aynımı diye....
ama muhakkak sorunlar oluyordur değilmi...
tabi güzel anlarda...

canım kişiden kişiye değişkenlik gösterir bence...biz eşimle 96 yılında tanıştık 2002 de evlendik..çok şükür problemsiz bir evliliğim var ama ilk günlerki gibide diil yanii...tarzlarımız,düşüncelerimiz daha doğrusu hayatın getirdikleri bizleri değiştiriyor tabiki...
bazen monoton.bazen eğlenceli tıpkı hayat gibi geçiyor yani bizim evliliğimiz...
şükürler olsun......

Evlendikten sonra her şeyin sevgililik dönemindeki gibi olmasını beklememek gerekiyor.Çünkü ilişki farklı bir boyuta taşınıyor.Eşinin varlığına alışıyorsun evet ama bu kötü bir şey değil ki.Evliliği canlandırmak için iki tarafın özenli davranması yeterli olacaktır.

peki şöyle birşey sorim benim 5 yıllık bir iilişkim var evlilik yolunda ilerleyen.. şuan herkesin bilidiği gibi çok güzel gidiyor ve problemsiz bir ilişkim var (çok şükür) sevgi bağlılık alışkanlık aşk hepsi varr ve ben bunların evlendikten sonra bozulmasından korkuyorum açıkcası,çevremde çok duyuyorum evlilik ilişki gibi değildir flört zamanlarındaki gibi laylaylom canım cicim değildir diyorlar peki buna nediyorsunuz??

benim evliliğim sorunsuz devam ediyor 4. senemize girdik.10 defa tartışmadık bu zaman zarfında.evlilik çok güzel birşey ama herkes sorumluluklarını bilmeli.kimsenin dediğini takmıcaksın.3.kişiler olmıcak.ben eşime evlendiğimiz zaman dedim senin annen benim annem dersek olmaz önce biz bir aileyiz ondan sonra onlar diye.çok şükür eşim hiç karıştırmadı kimseye.herzaman özgürdük.Bence insanların kişilikleriyle alakalı

bende 5 yıllık flört döneminden sonra evlendim eşimle mart ayındada evliliğimizde 5.yılımızı dolduracağız kısmetse evet flört etmekle evlilik çok farklı hatta bazen biz bunun içinmi evlendik bile diyebliyor insan flört ederken özgürsün sadece birbiriniz varsınız evlendikten sonra çeşitli sorumluluklar geliyor aileler maddi sorunlar flört döenmeindeki gibi aşkla şevkle geçmiyor önemli olan sevgiyi ve saygıyı tüketmemek etrafımdaki evliliklere bakınca çok şükür diyorum biz hala birbirimizi seviyoruz akşamları onu görücem diye hala heyecanlanabiliyorum yanında huzurluyum karşılıklı anlayış sevgi ve saygı bunları öldürmemek gerekiyor

7 yıl çıktık,ama evlilik çok farklı.Sevgi,saygı,aşk aynen devam ediyor.Gerçi daha bebek evliliğim.Onun garantisini kimse veremez elbette.Gelecekte de böyle devam etmesini temenni ederim.
Evlenip de aynı evde yaşamaya başlayınca 7 yıl da olsa geçmişiniz ,yeni yeni huylarını öğreniyorsunuz.Genelde eşim beni idare ediyor,bunu da itiraf edeyim yeri gelmişken.Yaşamın zaten kendisi monoton,evliliklerde zaman zaman monotonlaşabilir.Önemli olan araya renk katmak.İlişkiyi tazelemek...hihoyyyt

canım bende hep senin gibi düşünürdüm bir zamanlarfisfisfis biz 6 sene çıktıktan sonra evlendik etraftakilerin ağzı torba değilki büzesin herkesten bir ses çıkıyor ve sende ister istemez olumsuz etkileniyorsun bir lafı hiç unutamam hala "evlende bir ilk geceyi geçir bunca yıldır tanıdığın adamın o olmadığını anlayacaksın.." sanki adam kurt adama dönüşecekti ne olacaksa o gecekaydirigubbakcemile3 neyse şimdi 4 senelik evliyim ve canım kocamı eskisinden çok daha çok seviyorum evlenmeden haftada 1 veya 2 kere görürdüm dayanırmışım şimdi anneme gidiyorum onu özlediğimden annemde kalamıyorum bir gece bile bırakamıyorum yani herşey çok daha güzel olacak hiç merak etme aşkın ömrü 3 yıl diyen karşıma gelsin tam 10 sene oldu canımı gözümü kırpmadan veririm.. hiç endişelenme hayatının eskisinden çoook daha güzel olduğunu görecek bu günlerinin evde tek başına ne kadar boş geçtiğini anlayacaksın.. inşallah sizde bizim gibi çok mutlu bir evlilik sürersiniz..a.s.

bunlar benimde aklıma geliyor bende merak ediyorum açıkçası.

tabiki ilk günlerde heycanlar olmuyo zman geçtükce evlilik molotonlasıyo ama insan herşeye alışıyo yada alışmış gibi yapıyo

çok güzel,heyecanlı,sevgi dolu bir evliliğim var:asigim:
Allah ım nazarlardan saklasın
kimse bizi dışarda gördüğünde evli sanmıyor,sevgili çift sanıyorlar:asigim:
Allah ım herkesin yuvasını mutlu mesut etsin:Saruboceq:

askımı ılk gunku gıbı sevıyorum hatta daha fazla:asigim: alışkanlıksa alışkanlık, aşksa ask tutkuysa tutku onsuz yapamıyorm. şu an nöbette kocacım ve onun yastıgına tişortunu gecırdım öyle yanımda duruyo. onunla uyuyorum onunla uyanıyorum o yokken bıle.. o benım herseyım. onu cok sevıyorummmmm cokk.

canım istisnalar kaideyi bosmaz amma genelde evlilikten sonra beyler böle olabiliyooo:)içki kısmını değişebiliriz...kola,çay,kahve vs. koyabiliriz..he bi de önüne yemek ve pc de eklenebilir bunun:)

gösünü korkutmadım demiikötükedihüso

şaka bi yana genel olarak bayanların elinde iyi, gitmesi sabır gerektiriyor hemde çok sabır..iki insanın birbirini iyice tanıması aynı çatı altında zaman istiyor uzun zaman..aşk sevgi denen şey nihayetinde bitiyor ister istemez.yerini paylaşımlar ve iyi arkadaş olabilmek alıyor aslında.iyi arkadaş olanlar yada aşırı fedakar olanlar başarıyorr işte..bu evlilik oyununu...aşkla kalan bir elin bir parmağı bile değil belki serçe parmağının yarısı bopyutunda var ama...dilerim sende onlardan olursun canım.allah gönlüne göre versin.

sevgiyle kala.s.

her evlilikde olduğu gibi sıkıntımız stresimiz oluyor..
ama uzamıyor artık..önceden daha kinli olurdum daha uzatır büyütürdüm..artık önemsemiyorum..
tartışmalardan sonra kafamı dağıtacak bir sürü şey buluyorum kendime.oyalandığım için konudan da uzaklaşıyorum..
flörtte sayılı zaman geçirildiğinden herşey gül gibi geliyor..
ama herşere rağmen 8.5 yıldır çok seviyorum kocamı..(5 yıl flört,1 yıl nişanlılık,2.5 yıllık evlilik)

maşallah evliliğimiz güzel gidiyor
tartışmalarımız tabikide oluyor ara sıra ama aşılmıcak şeyler değil daha çok ufak tefek şeyler yüzünden tartışıyoruz ama çok uzun sürmez asla hemen barışırız :1hug:
flört dönemimzdeki heyecan tabikide kalmadı bu bir gerçek evlendikten sonra daha farklı oluyor. Ama ben bundan şikayetçi değilim heran heyecan atraksyon zaten olamaz, baba evimdede devamlı atraksyon yaşamiyordum zaten gayet sakin bir hayatımız var. Bazen daha renkli bazen daha sade ama bana göre güzel. Şimdiki en büyük heyecanımız yakında doğacak bebişimiz inşallah. Artık tamamen onun üzerine yoğunlaşmış durumdayız. :asigim:

2 yıllık evliyim henüz alışkanlığa dönüşmedi.
aksine evli olduğuma alışmaya çalışıyorum..
aşk varyoğun bişekilde,sevgi var..
ama büyük sorunlarda var..aşmaya çalışıyorum..

valla hıc bırr evlılık ılk gunlerkı gıbı laylaylom olmuyo cok degısyolar cokkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…