- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
konu kapatılır mı bilmem ama, bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz.
çok samimi olduğum hatta kardeş gibi olduğum, Fransada yaşayan bir arkadaşım var. Öldürülen 3 kadın terörist için yapılan yürüyüşe oda katılmış. 3 gün önce duyunca şok oldum, söylendim, Üstüne basa basa ben pkk ya destek için gitmedim onlar kadın oldukları için gittim. Kadına yönelik şiddet için gittim diyor. Ve o gün o şokla arkadaşlığımızı gözden geçirelim deyip, teli kapatmıştım.
Şimdi aradı 1 saat yine tartıştık.
Onlar ölmeyi zaten hakketiler, çünkü onlar öldürmeyi seçtiler, sen kime destek için gittin, yoksa ben seni yanlış mı? tanıdım falan, bayabi tartıştık.
Bir daha böyle bir şey yaparsan hakkımı sana helal etmiyorum dedim. Ağlıyor kendisi, Ben insanların hele ki bir kadının ne olursa olsun öldürülmesi taraftarı değilim, kim olursa olsun diyor.
Bende tam tersi düşündüğümü katiller, suçsuz insanlara acı çektirenler ölsün dedim,
aynı düşüncede olmak zorunda değiliz ama bu çok başka bir konu, eğer bunu yapan eşimde olsaydı boşanırdım, o yüzden seninle de görüşmem dedim, oda bunca yılın hatrına bu sebepten silecekmisin dedi bir şey demedim, kapattım telefonu. Ayy hala ellerim titriyor...
Sizce basit bir sebep mi? Düşüncesi ne olursa olsun, Bir pkk lı için toplanan gruba o da katılmış inanamıyourm...
çok samimi olduğum hatta kardeş gibi olduğum, Fransada yaşayan bir arkadaşım var. Öldürülen 3 kadın terörist için yapılan yürüyüşe oda katılmış. 3 gün önce duyunca şok oldum, söylendim, Üstüne basa basa ben pkk ya destek için gitmedim onlar kadın oldukları için gittim. Kadına yönelik şiddet için gittim diyor. Ve o gün o şokla arkadaşlığımızı gözden geçirelim deyip, teli kapatmıştım.
Onlar ölmeyi zaten hakketiler, çünkü onlar öldürmeyi seçtiler, sen kime destek için gittin, yoksa ben seni yanlış mı? tanıdım falan, bayabi tartıştık.
Bir daha böyle bir şey yaparsan hakkımı sana helal etmiyorum dedim. Ağlıyor kendisi, Ben insanların hele ki bir kadının ne olursa olsun öldürülmesi taraftarı değilim, kim olursa olsun diyor.
Bende tam tersi düşündüğümü katiller, suçsuz insanlara acı çektirenler ölsün dedim,
aynı düşüncede olmak zorunda değiliz ama bu çok başka bir konu, eğer bunu yapan eşimde olsaydı boşanırdım, o yüzden seninle de görüşmem dedim, oda bunca yılın hatrına bu sebepten silecekmisin dedi bir şey demedim, kapattım telefonu. Ayy hala ellerim titriyor...
Sizce basit bir sebep mi? Düşüncesi ne olursa olsun, Bir pkk lı için toplanan gruba o da katılmış inanamıyourm...
Madem o kadar hemcins yanlısıymış kocaları babaları tarafından katledilen kadınlar için yürüsün!
Doğru bir karar vermişsiniz.
Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim der büyüklerimiz.
Aman dikkat !
Kadına şiddete herkes karşı ama aması var bu ölen insanlar binlerce şehitlerimizin katili binlerce bebe ve çocuklar bu insanların yüzünden öldü,binlerce masum çocuklar yetim,öksüz kaldı şehitlerimize bir yürüyüş olsaydı acaba o arkadaşınız yürüyüşe katılırmıydı merak ettim doğrusu binlerce insanı öldüren ülkemezi bölmek isteyen insanların yürüyüşüne asla katılmam çünkü bir sürü şehit annesi evlatlarını kaybettiler bebekler babasız annesiz kaldı daha 2 gün önce bir polisimiz şehit oldu bunların hesabını kim verecek acaba şehitimiz içinde yürüyüş oldumu olmadı maalesef.Böyle bir insanla bende görüşmem doğru bir karar vermissiniz.
o 3 tane katile kadar,koca şiddeti magduru masum ne insan var onlar için bir şey yapsın o zaman
Bu arada tavrınız için de ayrıca tebrik ederim sizi.
aynı şeyi bende söyledim kendisine, onlara da gittim, olsun yine giderim diyor.
sorma yaa 3 gündür tokat yemiş gibiyim bu konudan, acaba onca yıldır yanlış mı tanıdım, Sempatizan olabilir mi? falan diye bile düşündüm.
giderim diyorsa yol ver gitsin ,uzak tut kendınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?