- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Ben olsam bende silerim
Kadını erkeği yok vatana ihanet eden , cana kıyan terörist ve yanlıları ölmeli..
Yani durup durup bu konuda mı kadınlar aklına gelmiş anlamadım..
Şehit haberlerine artık alışıldı, haberlerde bile alt yazı olarak geçiyor resmen.
Her haber kanalında yürüyüşe bilmem şu kadar kişi katıldı diye saatlerse gösterdiler.
ben o sinirle bayabi bir şeyler söyledim ama asıl anlatmak istediklerim ona sizin yazdıklarınızdı ona bir mail atmayı, ve hala yaptığının doğru olduğunu düşünüyorsa ve yine yapacaksa üzgünüm ben bu dostlukta yokum diyeceğim. Sadece bir tek dostum var oda kendisi nasıl nasıl gaza geldiki böyle bir şey yaptır hala aklım sırrım ermiyor.
Tamam bende çok milliyetçi değilim ama bu çok apayrı bir şey yaa... Yüreğim bomboş şuan....
İyiki de geberdiler.. O ölenler kadın mı ? Kadın olan merhametli olur. Onlarsa pislik caniler.
İYİ Kİ DE GEBERDİLER sloganı altında bir yürüyüş olacaksa bayrak tutarım,o ayrı.
Sen ona bu konunun linkini at sadece benim yazdıklarımı okusa bile yeter
Size şükreder herhalde..
konu kapatılır mı bilmem ama, bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz.
çok samimi olduğum hatta kardeş gibi olduğum, Fransada yaşayan bir arkadaşım var. Öldürülen 3 kadın terörist için yapılan yürüyüşe oda katılmış. 3 gün önce duyunca şok oldum, söylendim, Üstüne basa basa ben pkk ya destek için gitmedim onlar kadın oldukları için gittim. Kadına yönelik şiddet için gittim diyor. Ve o gün o şokla arkadaşlığımızı gözden geçirelim deyip, teli kapatmıştım.
Şimdi aradı 1 saat yine tartıştık.
Onlar ölmeyi zaten hakketiler, çünkü onlar öldürmeyi seçtiler, sen kime destek için gittin, yoksa ben seni yanlış mı? tanıdım falan, bayabi tartıştık.
Bir daha böyle bir şey yaparsan hakkımı sana helal etmiyorum dedim. Ağlıyor kendisi, Ben insanların hele ki bir kadının ne olursa olsun öldürülmesi taraftarı değilim, kim olursa olsun diyor.
Bende tam tersi düşündüğümü katiller, suçsuz insanlara acı çektirenler ölsün dedim,
aynı düşüncede olmak zorunda değiliz ama bu çok başka bir konu, eğer bunu yapan eşimde olsaydı boşanırdım, o yüzden seninle de görüşmem dedim, oda bunca yılın hatrına bu sebepten silecekmisin dedi bir şey demedim, kapattım telefonu. Ayy hala ellerim titriyor...
Sizce basit bir sebep mi? Düşüncesi ne olursa olsun, Bir pkk lı için toplanan gruba o da katılmış inanamıyourm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?