sizlerin fikirleri benim için çok önemli.

o mahlukatlar kadın oldukları için gebermediler...hak ettiklerini yaşadılar,inşallah aynı zihniyettekilerin sonları da böyle olur.vatanımızda boş yere kadın erkek o kadar çok kişşi yaşamını yitirirken bizim cahil insanımız aptirik guptirik şeylere tepki gösteriyor Allah akıl fikir versin.

Ben olsam bende silerim
Kadını erkeği yok vatana ihanet eden , cana kıyan terörist ve yanlıları ölmeli..

Yani durup durup bu konuda mı kadınlar aklına gelmiş anlamadım..

Şehit haberlerine artık alışıldı, haberlerde bile alt yazı olarak geçiyor resmen.

Her haber kanalında yürüyüşe bilmem şu kadar kişi katıldı diye saatlerse gösterdiler.

Şehit haberlerine artık alışıldı, haberlerde bile alt yazı olarak geçiyor resmen.

Her haber kanalında yürüyüşe bilmem şu kadar kişi katıldı diye saatlerse gösterdiler.

Ben işyerinde internetten baktım haberlere
Tabutları bile ne rengindeydi gördük hepimiz, bırakın şimdi kadınmış safsatasını
Ben o kalabalığa şok oldum, elimde olsa yeminle benzin döker yakardım

Bi daha da gör bak o leşlerin cenazesine katılmaya cesaret eden çıkıyo mu..

Bu konuda o kadar doluyum ki;

yazarken yanlış kelimeler kullanmamak için yazıp yazıp sildim,

eşim asker,daha çok değil kasım ayında hainlerin inlerine baskına giderken hava şartlarından(!) dolayı düşen helikopterde yakın tanıdığımız üsteğmenimiz vardı
(şehitlerimizin hepsi canımız kanımız tabiki)

cenazesinde mezarına kapanıp ağlayan eşinin sesi, çıkarın Ersan ımı diyen çığlıkları hala kulağımda,

dün o 3ünün leşlerini olduğu tabutları ve kalabalığı görünce dayanamayıp dakikalarca ağladım,

kalabalığın akibeti içinde neler geçti gözümden...

birde sağ duyu kazandı diyen çığırtkan medyanın sesi,

nasıl bir vicdan sahibi o 3 leşe sahip çıkar,gider destek verir aklım almıyor..

Son düzenleme:
Duyarliginiz ve tavriniz icin bende tebrik ederim.

Bunun kadina siddetle hic ama hic alakasi yok. Bu resmen yancilik demek.

O üc katil nerdeeee yillardir eslerinden dayak yiyen ve sonrada öldürülen kadinlar nerde. Yani arada daglar kadar fark var.

Siz tepkinizle cok iyi yapmissiniz. Bende olsam ayni sekilde davranir ve birdaha o kisiyle arkadaslik kurmazdim.

Çok iyi yapmışsınız..

Ben de olsam yapamazdım bir daha o arkadaşla.

Kadın erkek fark etmez.

Bu kadar yürüyüş heveslisi ise şehitlerimiz için yürüsün..

ben o sinirle bayabi bir şeyler söyledim ama asıl anlatmak istediklerim ona sizin yazdıklarınızdı ona bir mail atmayı, ve hala yaptığının doğru olduğunu düşünüyorsa ve yine yapacaksa üzgünüm ben bu dostlukta yokum diyeceğim. Sadece bir tek dostum var oda kendisi nasıl nasıl gaza geldiki böyle bir şey yaptır hala aklım sırrım ermiyor.
Tamam bende çok milliyetçi değilim ama bu çok apayrı bir şey yaa... Yüreğim bomboş şuan....

Tavrınız için çok tebrik ediyorum sizi. Bence arkadaşınız içten içe sempatizan ve destekleyici gibi gözüktü bana. Çünkü aksini düşünen bir insan ne olursa olsun asla gitmez, gitmemeli. Ben olsam arkadaşlığımı bitirirdim, hazmedemezdim...

İyiki de geberdiler.. O ölenler kadın mı ? Kadın olan merhametli olur. Onlarsa pislik caniler.

İYİ Kİ DE GEBERDİLER sloganı altında bir yürüyüş olacaksa bayrak tutarım,o ayrı.

arkadaşım tebrik ederim seni tutumun için sil at o arkadaşını belki kolay olmayabilir ama düşün kimlere hak vermiş gitmiş cenazelerinde yürümüş bide töbe yarebbim yaa

Sen ona bu konunun linkini at sadece benim yazdıklarımı okusa bile yeter
Size şükreder herhalde..

Sen ona bu konunun linkini at sadece benim yazdıklarımı okusa bile yeter
Size şükreder herhalde..

kendisi 2 üniv. mezunu 36 yaşında. Cahil biride değil aslında. Ama herkese iyi diyen bir insan. Yani bizim tabirimizle saf. Ben arkadaşımı çok seviyorum ama malesef yaa. içim çok soğudu üzdü beni...

GEreğini yapmışsın ve ayakta alkışlıyorum seni tutumundan ötürü. Kadınlar için yürümüş müş bıraksın.

bizim en büyük yanlışımız burda
hemen anlamadan dinlemeden yandaşlık yapıyoruz
burda boşanan her kadının kocasına sayıp saydırıyoruz
belki de kadın hakkaten hakediyor
her yaşlıya dede diyoruz
gelip çocuklara tecavüz ediyor
hemen madur diye kolumuzun altına alıyoruz
hayır efendim
kadının da köts
var yaşlının da çocuğun da
hemen atlamanın alemi yok
herkes yaptığını çeksin
gram acımadım allah rahmet falan da eylemesin
cezalarını versin inşallah

kesinlikle kadına şiddetin taraftarı değilim.ama pkklılarında bundan farklı hatta daha ağır bir düşünceleri ile yola çıkmadılar mı zaten?? ÖLDÜRMEK değilmiydi amaçları??

Planları işe yaradı demek. İşçi bayramı olur, bunlar en önde. Kadınlar günü olur, bunlar en önde. Anneler günü olur, bunlar en önde. Mağdur edebiyatı işlerine yaramaya başlamış gördüğünüz gibi... Bunlara kananları bir tek cahil cühela kısmı sanırdım yazık...

Bu arada onlar kadın oldukları için öldürülmedi, mensubu oldukları terör örgütünün iç hesaplaşması sonucu gebertildi. Arkadaşınız çok istiyorsa şehit anaları, dul eşleri için yürüsün. Bari amacına uygun bir eylem olur.

O üç katil (ağzımı bozmak istemiyorum) yüzünden bizim gencecik fidanlarımız ölüyor! Onlar için de yürüyüş yapmış mı?!

Tebrik ediyorum verdiğiniz karardan dolayı.

Benim de sevdiğim bir arkadaşım vardı, BDP propagandası yapan tivitlerini gördüm Twitter'da! Direkt sildim, hiç düşünmeden!

Sizi ayakta alkışlıyorum
3 kadınmış , insan mı ki onlar acaba ?
Benim vatanı için ölmüş şehidime yürüsün , vatanımı yok etmeye çalışan 3-5 çapulcuya değil.
Nasıl gerildim şuan ya.

Ben bu konuda o kadar doluyum ki ..
Yazıp yazıp sılıyorum ,

Böyle sokaklara çıkıp bağarmamak , küfretmemek için kendimi zor tutuyorum..
Yapabildiğim tek şey balkonuma Türk bayrağı asmak.,hiç indirmemek
Ben de böyle rengimi belli etmeye çalısıyorum.

Eskiden cahil insanları kandırdıklarını , bu sorunun cozumunun eğitim ve sevgi oldugunu dusunurdum.
Ama yanılmışım..
Amaç çünkü sevgi,saygı,eşitlik iyi bir dünya değil ..
Amaç hainlik,
Amaç kardeşlik değil,
Kardeş kardeşine kurşun sıkmaz çünkü..

Bu başka bişey ..
Şehid'in saygı görmediği,
Hainin saygı gördüğü,
Adına da '' insanlık '' diyen
Herşeye alışan artık herşeyi normal karşılayan doğruyu yanlışı ayırt edemeyen uyuşmuş beyinlerle aynı Ülkeyi paylaşmaktan utanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…