- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
- Konu Sahibi pinkydress
-
4 tane ses var, 3 tanesi benden nefret ediyor ve sürekli ne kadar çirkin, beceriksiz ve aptal olduğumdan söz edip duruyorlar. Onlara kalsa kendimi öldürmeliymişim çünkü ben ölsem kimse beni özlemezmiş. Ama ben bunun doğru olmadığını biliyorum ve böyle bir şey asla olmayacak. Diğer ses ise iyi biri, canım sıkılınca onunla konuşabiliyorum. Beni hep iyi ve doğru olana yönlendiriyor. Kötü olan 3 sesi artık duymazdan geliyorum, beni eskisi kadar korkutamıyorlar.
Anladim canim lutfen hic aksatmadan annene soyle ve doktora gidin hicbir seyi de atlamadan doktora anlat.4 tane ses var, 3 tanesi benden nefret ediyor ve sürekli ne kadar çirkin, beceriksiz ve aptal olduğumdan söz edip duruyorlar. Onlara kalsa kendimi öldürmeliymişim çünkü ben ölsem kimse beni özlemezmiş. Ama ben bunun doğru olmadığını biliyorum ve böyle bir şey asla olmayacak. Diğer ses ise iyi biri, canım sıkılınca onunla konuşabiliyorum. Beni hep iyi ve doğru olana yönlendiriyor. Kötü olan 3 sesi artık duymazdan geliyorum, beni eskisi kadar korkutamıyorlar.
Onları göremiyorum, ama rahatlıkla duyabiliyorum.Sadece ses mi duyuyorsun görüyor musun peki seslerin kimden geldiğini canım ?
Merhaba abiler ablalar arkadaşlar. Sizden bir konu hakkında yardım isteyeceğim. Ben 14 yaşındayım. Son zamanlarda halisünasyonlar görmeye başladım. TEOG sınavı beni çok gerdi baya stres altındayım. Her gece görsel halisünasyonlar görüyorum. Gün içinde işitsel halüsinasyonlar da var. Tam ne görüp duyduğumu açmama gerek var mı bilmiyorum ama.. Anneme söylemeliyim sanırım ama utanıyorum, şimdiye kadar sadece en yakın arkadaşıma söyledim. O da kendine biraz zaman tanı, gerekirse annene söyle dedi. Bir de ekonomik durumumuz çok iyi değil hani sırf ben delirdim diye bütün paramızı psikiyatrislere verdirmek de istemiyorum. Sadece 1 kişiye söyledim, başka kimseye söylemedim benden uzaklaşırlar korkarlar deli derler diye. N'olur yardım edin, ne yapacağımı şaşırdım(
ah ah çocukluk işteMerhaba abiler ablalar arkadaşlar. Sizden bir konu hakkında yardım isteyeceğim. Ben 14 yaşındayım. Son zamanlarda halisünasyonlar görmeye başladım. TEOG sınavı beni çok gerdi baya stres altındayım. Her gece görsel halisünasyonlar görüyorum. Gün içinde işitsel halüsinasyonlar da var. Tam ne görüp duyduğumu açmama gerek var mı bilmiyorum ama.. Anneme söylemeliyim sanırım ama utanıyorum, şimdiye kadar sadece en yakın arkadaşıma söyledim. O da kendine biraz zaman tanı, gerekirse annene söyle dedi. Bir de ekonomik durumumuz çok iyi değil hani sırf ben delirdim diye bütün paramızı psikiyatrislere verdirmek de istemiyorum. Sadece 1 kişiye söyledim, başka kimseye söylemedim benden uzaklaşırlar korkarlar deli derler diye. N'olur yardım edin, ne yapacağımı şaşırdım(
Ne diyeceksin merak ettim :)keşke annen yazsa buraya canım, ona iki çift lafım var
Ne diyeceksin hakikatenkeşke annen yazsa buraya canım, ona iki çift lafım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?