yine şeytani planlar var burda
ayy b çocugu anlayamayacagm ben sanırım enteresan bir vakayla karşı karşıyayızgece 1 de de olsa cvp yazması güzel. demek ki eve geçmeyi beklemiş msj atmak için unutmamış yani ( benim genelde bunu bile unutacak kazmalar çıkmıştı da karşıma ) ama sen de iyi yapmışsın ben yatıyorum diyerekten. gerçi bian düşündüm şimdi ondan cvp geldi sen de msj atıp hemen iyi geceler dedin ya, onu beklediginimi düşünmüştür acaba diye :44: yani hiç cvp yazmayıp sabah da cvp yazabilirdin, böylece hem gece onu beklememiş olurdun, hem de bugun bütün gün msj laşmak için bahane olurdu
amaa vardır bunda da bir hayır diyoruzz, ve olacak olayları merakla bekliyoruzz
ama gerçekten takma kafana, biliyorum çok uzun zaman bekledin sabrın yok farkındayım, ama bide benim gibi 10 sene bekleyenleri düşünn
yok canım onu beklediğimi düşünmez aksine bozuldugumu anladı çünkü benm o saatte yatmış olmam mümkün değil, hep geç yattıgım için konuşmayı kestim bunu anlamıştır.. hoş anladı da noldu diceksiniz, o da doğruzaten şu duygusallığımı bi atsam herşey olup biticek de, mallaesef kuzucuklarım. bugün daha bi aralıklı mesaj attı, sanırım artık sona geldik. zaten kardeş gibiyiz çok abuk bi durum.
valla benm kardeşim gibi gördüğüm bi arkadaşım var, biz onunla sabah gunaydın, gece iyi geceler msj laşmıyoruz
şuan o ankarada ben memleketteyim mesela, haftada 1 falan konuşuyoruz fazlasına bi arkadaş için, yada kardeşm için gerek yok
hemen karamsarlıga kapılma yani. eğer ilk msj ları o atıyorsa o kadar endişelenmene gerek yok
evet canım ya ben de onu düşünüyorum bi yandan o kadar karıştım ki anlatamam yani.. evet her sabah o yazıyor ilk günaydın diye, gün içinde de gece yatarken de ilk o yazıyor.. ama tabi balık erkeği bu hiç belli olmaz
balık burçları duygusal olur haklarında tek bildigim bu, henuz bir balık erkegine denk gelmemişim demek ki
karışmakta haklısın, erkeklerin bu dengesiz tavırları bizi bu hale getiriyor biliyorum. diyorum ya benm de başımda bunun bir değişik modeli var. bi resim ekliyorum mesela face te, özledim seni falan filan yazıyor, görüşelim diyor bilmem ne, ikimizde aynı anda çevrimiçi oluyoruz oradan bişey yazmıyor. ve bn bu çocugu 10 yıldır tanıyorum hala çözemedim düşün yani
fazla yorma kendini bence gülüm, herşey olacagına varır. kendini üzmeden halletmeye çalış bu işi
kızlar merhaba.. çok acil fikrinize ihtiyacım var.. sabah saat 9 da mesajlaştık günyadın diye ve o mesajımda ona bi soru sordum.. bu saat oldu cevap yok, üstüne üstlük internette 4 5 paylaşım yapmış, üstelik cep telefonuyla!!! ve ben sessiz kalmak istemiyorum asla, bişeyler demek istiyorum ama bunu yaparken de onu umursadıgımı anlamasın istiyorum, ne demeliyim, demeli miyim
kızlar merhaba.. çok acil fikrinize ihtiyacım var.. sabah saat 9 da mesajlaştık günyadın diye ve o mesajımda ona bi soru sordum.. bu saat oldu cevap yok, üstüne üstlük internette 4 5 paylaşım yapmış, üstelik cep telefonuyla!!! ve ben sessiz kalmak istemiyorum asla, bişeyler demek istiyorum ama bunu yaparken de onu umursadıgımı anlamasın istiyorum, ne demeliyim, demeli miyim
canım naptın bi gelişme var mı?
canım önce tüm ihtiamlleri göz önünde bulundur sana mesajı görmedim diyebilir, gitmemiş olabilir. Uygun bir dille sorabilirsin bir mesaj attm cevap vermedin de sorunu sor tekrar , telefondanda birşeyler paylaşmışsın hayırdır bana cevap yok mu artık de, şaka ile söyleyebilirsin. Açık ol direk söyle söyleemk istediklerini , bekleme canım sonradan üzülen sen olursun konunun başından beri takipçisyim biliyorsun.Mutlu olmanı istiyorrumm.
ya bu erkekler ne istediklerini bilmiyolar bence.. benimki de ne aradı ne sordu daha da buluşmam zaten onla:))
bence düşüncelerini bu çocuktan uzaklaştır canım.. başka şeylerle uğraş hatta başka biriyle görüş fln..
ha kendi gelirse ne ala gelmezse de kendi bilir.. ha bi de kendi başlatmış yazışmaları fln sonra da 2. buluşma lafı etmiyo beyfendi tam dayaklık...
bide feyste fotograf paylaşmış kızlı erkekli bi grup var yanında. çok şaşkınım ama bundan sonra yazmasam da olur sanırım arkadaşım.. ne desem ne yapsam bilmiyorum ama hiç bi önemi yok bu saatten sonra sanki. ne istediğini bilmiyorlar sahiden canım, umursamamak en iyisi ama şuan çok mutsuzum
lütfen üzme kendini canım.. o şimdi grup psikolojisiyle mutlu ama ortam dağılınca kim gerçek kim geçici anlar.. tabi anlayabilirse anlar.. anlayamıyosa da ztn sana yaramaz boşver... cidden artık erkekler naptığını bilmiyo.. ego tatmini, umarsızlık almış başını gitmiş.. cidden söylüyorum üzüldüğüne değmez.. canına yazık bi küfret şöyle içinden sonra da salla gitsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?