sizsiz asla :)

üzmekten kendimi alıkoyamıyorum ki tatlım 4 ay olucak bir hafta sonra konuşuyoruz hergün ama bu yaptığı nedir, neyin garantisidir, bu kadar uzun zaman geçmesi bizim adımıza çok olumsuz, bunu bilmiyor mu? bu akşam olmicagını söylicem sanırım.. onun da kafası rahat etsin en doğrusu bu..

Canım bak siz arkadaşsınız bu insan sana bişey demediki ben sana o zmnda dedim, işi arkadaşlığa vurmadan sana acıklama yapmıstı ve bana cok saçma gelmişti kimseye bişey demeyelim demişti ya hani. Şimdi çok kızıyorum resmen ikili oynuyor ve senin iyi niyetine hiç yakışmıyor. Kesinlikle açıklama fln yapma, sessizce kibarlıgını hiç bozmadan cvp atmadan keyfine göre davranarak uzaklaş. Bırakta biraz o düşünsün ve o düzgün adam profilinin gittiğini hissetsin bence

bence de hiçbir şey yazma ttyhche boşver ne hali varsa görsün...

Canım ne yaptın görüştünüz mü?

Canım ne yaptın görüştünüz mü?

hiçbişey yazmadım canım, o da yazmadı.. diyorum ya bitti kesin. ama o kadar tutarsız olur mu ki bi insan? resmen baştan kimse bilmesin diyerek set çekti en yakınlarıma dahi dedirtmedi, 1 defa buluştu o da ağzımı kapatmak için eminim.. sonra da işte ilişki zor karar düşünmek lazım deyip oyaladı. ağlamak istiyorum ama annemler sebebini srar diye tutuyorum kendimi, çok kötüyüm çok, bu kadar mal olmamam lazımdıı ..

kuzum şimdi gördüm yazdıklarını.. bi anda neden böyle uzaklaşmış çok anlamadım aslında. hatta bana saçma geldi, bi şekilde yeniden bişeyler yazacaktır diye düşünüyorum. umarım o zamana kadar sessiz kalıp onun adım atmasını beklerisn. o da senin onu hazırda beklemedigini düşünüp artık somut bir adım atması gerektigini anlar..

dayaklık konusuna tamamen katılıyorum:)gezmeye gittiği bi gün bi güzel benzetselerde anlasa habire gezip tozmanın ne demek oldugunuPP

ben aslında hep hissedilenlerin doğru olarak söylenmesi taraftarıyım.sen suan ne hissettiğine karar ver ve öyle davran ha dersen ki siz ne diyosunuz? işte o zaman sana bi srum var suan öyle yada böyle seni üzdü ,ihmal etti ve en kötüsü ki böyle olmadıgını umuyorum olaki umursamadı .su durumda aynısını tekrar yapmaz diyerek ona karsı kalbim hala en sıcak zaman ki kadar sıcak olur diyebilir misin?yani hem artık istiyomusun diye soruyorum hemde güveniyomusun her anlamda ona diye?cevap bekliyorum senden bu konuyu güzel bi irdeleyelim:)seviyoruz seni:)ayrıcada beyzaya cokkatılıyorum '' yasanması gereken yasandı belkide,bitme vakti geldiyse eliden gelenin fazlasını yapmış biri olarak asla üzülmemeni tavsiye ediyorum:)
notadisah ogluda olsa ASLA ,ASLA VE ASLA SENDEN DAHA KIYMETLİ DEĞİL!

bu tipik dengesiz balık erkeği arkadaşım, hiçbi beklentim olmamalı ondan çünkü o kadar dengesiz ruhlular ki kendilerine bile acı çektiriyorlar. bundan sonra sessiz kalıcam aynen, bakalım napıcak, bakalım aklına ne zaman dank edicek de tek kelam edicek, olumlu ya da olumsuz..

dayaklık konusuna tamamen katılıyorum:)gezmeye gittiği bi gün bi güzel benzetselerde anlasa habire gezip tozmanın ne demek oldugunuPP

ahh keşke canımm, gecenin 3 ünde nasıl gelir bi insan eve her hafta en az 2 defa tabi yanındaki kızlar gezicek adam aradıgı için kim nasıl cilve yapıyorlardır, bunlar da erkeğiz deyip havalandıkları için görev görüyorlar bunu.. uf uf..

hmm tsabi ki arkadaşım, beni umursamadıgını yahut oyaladıgını gördüğüm an ondan soğuyup, bu defteri bi an önce açmamak üzere kapatırım, tabiki ona da sebeplerini söyleyerek. içnde oldugum durumdan zaten hoşnut değilim ve açıkçası patlamaya yer arıyorum. gece gündüz gezip tozup da sonra beni önemsemicek, bide elde tutucak günaydınlarla oyle mi?? o çok iyi biliyor ki benim gibisini asla bulamıycagnı çünkü cevresndeki kız profili belli ve onun annesi bana bayılır sahiden. kaldı ki annesi kafasına sokmuş beni anladıgım kadarıyla tam evlenilicek kız modeli gibi ama o gezicek tozucak oyalıycak, evlencek kız modeli de onu beklicek oyle mi? saberederim canım benim, beklerim de ama bi patlarım bigün peşimden koşsa da bakmam, böyle de huyum var. şu düğün de geçsin bakalım (2.düğün, ablamınki).. ondan sonra bişey demezse zaten ben dicem arkadaş olamam ki ben senle die..

bi gelişme varmı cnm

canlarım hepinize merhaba :) uzun zamandır nete bakma fırsatım olmadı yoğunluğumdan dolayı, ama hep aklımın ve kalbimin bi köşesinde idiniz :) beklenen düğün olduu, bana yakın davranmaya nihayet başladı. hatta buluşalım bu hafta sonu dedi ama yine ümidim yok hiç :) sanırım artık alıştım bu pervasızlığına. zaten işteki yogunluğumla biraz da oyalanıyorum :) ama canım kızlar, eskisine oranla 180 derece bi değişim var, düğn oldu ve çocuk iyi oldu, anlamadım ama iyi de oldu bideeeee

hadi bakalım hayrlara cıksın sonu inşAllah:)iyisin ama dmi yıpratmıyosunkndini bu yüzden ,bnm asıl merak ettiğim sensin çünkü biliyosun dmi?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…