Canım benim bak sakin ol ne olur üzülme sen niye bu kdr yıpratıyorsun kendini canımm
Bu insan senin hayatına girdi, sana bişeyler kattı, seni mutlu etti mi etti ama bitmesi gerekiyordu - ilerlememesi gerekiyordu ve tükendi. Şimdi üzülüyorsun ama aslına haketmiyor biliyorsun, bir kere ikili oynayan oydu yok düğünde görürüm yok bilmem neSenin iyi niyetinden hiç anlamadı, lütfen sende brz olsun zihnini gevşet artık nolursunn..
ttychecimm mesaj kutun öyle dolu ki
üzmekten kendimi alıkoyamıyorum ki tatlım4 ay olucak bir hafta sonra konuşuyoruz hergün ama bu yaptığı nedir, neyin garantisidir, bu kadar uzun zaman geçmesi bizim adımıza çok olumsuz, bunu bilmiyor mu? bu akşam olmicagını söylicem sanırım.. onun da kafası rahat etsin en doğrusu bu..
Canım ne yaptın görüştünüz mü?
ya bu erkekler ne istediklerini bilmiyolar bence.. benimki de ne aradı ne sordu daha da buluşmam zaten onla:))
bence düşüncelerini bu çocuktan uzaklaştır canım.. başka şeylerle uğraş hatta başka biriyle görüş fln..
ha kendi gelirse ne ala gelmezse de kendi bilir.. ha bi de kendi başlatmış yazışmaları fln sonra da 2. buluşma lafı etmiyo beyfendi tam dayaklık...
kuzum şimdi gördüm yazdıklarını.. bi anda neden böyle uzaklaşmış çok anlamadım aslında. hatta bana saçma geldi, bi şekilde yeniden bişeyler yazacaktır diye düşünüyorum. umarım o zamana kadar sessiz kalıp onun adım atmasını beklerisn. o da senin onu hazırda beklemedigini düşünüp artık somut bir adım atması gerektigini anlar..
dayaklık konusuna tamamen katılıyorum:)gezmeye gittiği bi gün bi güzel benzetselerde anlasa habire gezip tozmanın ne demek oldugunuPP
ben aslında hep hissedilenlerin doğru olarak söylenmesi taraftarıyım.sen suan ne hissettiğine karar ver ve öyle davran ha dersen ki siz ne diyosunuz? işte o zaman sana bi srum var suan öyle yada böyle seni üzdü ,ihmal etti ve en kötüsü ki böyle olmadıgını umuyorum olaki umursamadı .su durumda aynısını tekrar yapmaz diyerek ona karsı kalbim hala en sıcak zaman ki kadar sıcak olur diyebilir misin?yani hem artık istiyomusun diye soruyorum hemde güveniyomusun her anlamda ona diye?cevap bekliyorum senden bu konuyu güzel bi irdeleyelim:)seviyoruz seni:)ayrıcada beyzaya cokkatılıyorum '' yasanması gereken yasandı belkide,bitme vakti geldiyse eliden gelenin fazlasını yapmış biri olarak asla üzülmemeni tavsiye ediyorum:)
notadisah ogluda olsa ASLA ,ASLA VE ASLA SENDEN DAHA KIYMETLİ DEĞİL!
:18:
Anlatabildim inşşş
bi gelişme varmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?