Gerçekten işin zor canım ya allah sabır versin ne diyeyim bilemedim sen dediğim gibi kendini düşün o gezip tozup arkadaslarıyla geçiriyorsa zamanını o görüşmek istediği zamanda sen planların oldugundan bahset zaten amacı o zaman belli olur düşünme bu kadarda herşey olacagını bulur inş. Hayırlısı olur ama gerçekten cok merak ediyorum gelişmeleri
ttyche,
belki biraz gaza getirmen lazım ne bileyim sanki başka biri ısrarla çıkma teklif ediyomuşda başından atmaya çalışıyomuşsun izlenimi versen
face de mesajlaşırken bi mesaj karışlığı yaşanmış gibi yaparak falan
ne bileyim pekte anlamıyorum bu mevzulardan
ama sabrın beni şaşırtıyor
ben dayanamazdım heralde
oo burda da olaylar varmışşş
kızz sen 3 ayda beklemekten sıkılmışsın ben 10 yıldır bekliyorum napayımmm
öncelikle sabredeceksin kuzum, kendini kaptırmadan mantıklı bir şekilde sabredeceksin. hatta bu ara çevrene de bakın, belki daha dikkat çekici birilerini bulursunn
ayy bu erkeklerin hepsine kibrit suyune çok bekletiyorlar bizi yahuu
hoşgeldin canımm topiğimee :) ben yıllardır sevgili olmamızın hayalini kurdum canım, hani şimdi bu kadar yaklaşmışken uzaklaşsın istemiyorum.. bekliyorum, bazen sevgili gibiyiz bazen iki uzak yabancı.. nolucak nereye varıcak ve ben nereye kadar beklerim bilmiyorum inan canım. ama her sabah günaydınlaşıp her dakka mesajlaşarak da nereye kadar gider, of off
erkekler bizden daha korkak oluyorlar canım malesef bu konularda. şimdi onun kafasında 40 tane tilki dolaşıyordur. sonuçta arada aileler var. düşünmeden hemen teklif etse sana ayrılırsanız bir sürü problem olur.
şöyle düşün ki, siz onla çıktınız bi süre sonra ayrıldınız ( Allah korusun da tabi mesela diyorum ), ileride birgün senin düğünün oldugunda mecbur gelecek dimi o, yada tam tersi onun düğünü olsa sen gideceksin, ve biriniz acı çekecek bu durumda..
bence sırf bu sebep bile insanın 2 kere düşünmesini gerektirir. o yuzden ağırdan alması normal..
anlıyorum seni, tez canlısın, bir an önce bi sonuca baglansın istiyorsun.. ama bu konuda senin de geleceği düşünüp biraz yavaştan alman ve doğru kararı vermek için iyi analiz yapman gerekiyor bence tatlım
ay ne güzel bi mesaj oldu bu çok teşekkür ederim canım beniiimben de bu sebepten oldugunu düşünüyorum ama feysbukta hep eski sevgilisini unutamadıgına dair şarkılar paylaşıyor, özledim unutamadım vs die hep sözleri bu şekilde.. en iyisi beklemek tatlım.. zaten bişeyi olmasa sürekli mesaj atıp her sabah uyandıgı anda günaydın yazmaz dimi
ya face te paylaşılan şarkılara çok da inanma bencee.. şöle söleyim sana ;
geçen gün ben de face te zuhal olcay ın "Ankara da aşık olmak " şarkısını paylaştım, ki ben ankarada okuyorum mesela, dışarıdan bakan benm aşık oldugumu düşünür dimi. ama ben o şarkıyı o yuzden paylaşmamıştımm10 yıllık başımın tatlı belasının dikkatini çeksin diye paylaştım ve başardım da, hemen altına yorum yazmış, hayırdır diyee
yani demek istedigim o şarkılara bakarak illa birini unutamamış deme, o iş hiç belli olmazama senin de sölediigin gibi en güzeli beklemek, sen de kafanda ölç biç bakalım uygun mudur paşa. yoksa değil midir belki de uygun deildir, biz vermeyiz seni ona belli mi olurr
canımm çok çok çok teşekkür ederiiim :) umarım ki unutamaması gibi bi durumu yoktur, çünkü hem unutamayıp hem benle konuşması çok kötü olur benim için.. ay inşallah sen de dilediğin ne varsa kavuşursun arkadaşım, güzel cümlelerine ve yüreğine sağlıkk :)
juyuriiinnn merhaba tatlımmmmmay sizin de mi hala devam ediyor aynen?? şuan şoka düştüm işte.. tam olarak kaç ay olmuştu????? valla canım bunlara iyi bi ders vermek lazım bana kalırsa. acaba çok mu cepte gözüküyorz? (affına sığınarak yazıyorum) ..
bunun başka bi izahını kafam almıyor canım. insan çok sevip begendiği birisini görmek istemezmi?? ya sürekli arakdaşına zaman ayıran çocuk bana hiç ayırmıyor.. kendimi hakkaten saf gibi hissediyorumsessiz kalmak bi yöntem midir? ya da ne yapmalıdır? açık açık sormak istemiyorum çok hevesli görünmemek adına ama bu şekilde olunca da boğuluyorum yazarsan çok mutlu olucam canım benim, iyi ki varsın hepinizii çoklardan çok seviyorum en büyük kk
Canım bencede duyguları olmasa o kadar zaman ayırıp günaydın demez iyi geceler demez ayrı yeten hiçde gün içinde rapor vermez bencede duyguları sana yönelik var ama emin adımlarla gidiyor olabilir bir de 28 yasındaydı dimi onun dikkatli olması gerektiğini biliyor artık böyle bir izlenim bıraktı bende sende su arada onu gözlemle bakalım yanlış bir davranısı varmı yokmu diye herşey agırdan gitsin bakalım eski sevgilisini unuttugunu düşünüyorum ben bunu da kafana fazla takma herşey olacagını bulur herşeyin hayırlısı canım
ben dua edeceğim hayırlı olsun diye
Canım ne sor soru sordu dedin ya ama sen geri çekilince o üzerine düşüyorsa sende bundan sonra kendini biraz cek istersen bu adam böyle şeylerden demekki anlıyor bide bunu dene bakalım ama gene sen bilirsin benim fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?