Evet kesinlikle o laftan bahsediyorumsen istemedikten sonra o defter kaybolmaz, lafını pek anlamadım canım ama sen ondan mı bahsediosun :))
ahh amiiiiiiin inşallah canım hepimiz için hayırlı kişiler olur, ben çok üzüldüğüm için mutluluk umarım bu kez beni bulmuştur diyorumcanım benim iyi kii varsın :)
Evet kesinlikle o laftan bahsediyorumYani o da senin davranışlarını ölçüp tartıyor şu anda.. O da anlamaya çalışıyor ona karşı dolu musun boş musun Bir yandan da eğer boşsan ona karşı , bunu da anlayışla karşılayacağını söylemeye de çalışmış . Centilmen bir beyefendiye benziyor.. Hadi hayırlısı :)) EE peki şimdi ne zaman kahveler içiliyor ne zamana randevulaşıldı canım ??
Heyecan yapma canımBiliyorum bunu yapması çook zor ama bence onun karşısında sakin ve cool gözükmeye çalış.. Hani nasıl diyim.. Sanki samimi bir arkadaşınla görüşüyormuş gibi davran.. Sevgililikten açıldığında laf ortadan cevaplar ver.. Yani ne çok belli et ona ilgin olduğunu ne de ilgisizmiş gibi davran.. Gizemli ol, seni merak etsin
Tabi gülümsemeyi de ihmal etme canım.. Bu hoşuna gidecektir.. Bir de onu dikkatle dinle.. Bırak o kendini anlatsın , kendini tanıtsın sana .. İnşallah aranızda güzel bir iletişim kurulur canım :)
sevgili juyurin, çok saol arkadaşım bu güzel cümlelerin için :) sahiden aynı durumdaymışız ama benim durumum bi tık daha kötü hatta iki tık :) çünkü biz ailecek düğün bayramda hep karşılaşyıruz. eger ki niyeti ciddi değilse ya da arkadaşça konuşyosa benle sahiden çok ama çok utanırım ve bidaha oldugu ortama giremem. kendimizi kaptırmamamız en güzeli canım, ben hiç ilk mesaj atan olmuyorum o sebeple. hatta seni tutmim yazma falan dedim. tutan sen ol yeter ki hep konuşalım dedi.. bend e demedim bişey hoşuma çok gidio canım ama benm iş dediğim gibi biraz tehlikeli. annem de uyarıo zaten rezil etme beni diye.. bakalım nolcak canım. ben de bi iki laf atmaya başladım, ama alttan gidiyorum ben. o yazıo hep günaydın iyi geceler vs die :) hayırlısı balım, gelişmelerden haberdar et beni de ekledim seni arkadaş olarak. bu arada biz daha 10 gündür konuşuyoruz :) ama 22 yıldır tanıdıgım bi insan,sadece merhabamız vardı :)
kızlarrsanırım biraz karıştı benim işler. sanki bi kaç gündür isteksiz gibi yazışları.. evet gün içinde yazmaya devam yine ama uzak gibi samimiyetsiz gibi ve eskisi gibi imaları yok, dümdüz.. ( ben fazla kaptırdım sanırım kendimi bu 1 ayda ve şuan sanırım biraz söndüm. neden ki böyle kızlar, ben mi yanlış anlıyorum acaba? tatilden yeni döndü gerçi yorgun ve ona ragmen yazdı hep ama sanki istemiomuş gibi.. yarın günaydın yazmazsa ben yaziyim miii? (şuana kadar 29 günde hep o yazdı sadece 1 gün ben yazdım)
konunu ilk açtığında okuyup sonra kaybetmiştim
şimdi yine karşılaşınca sevindim..gelişmelere bakıyım diye
29 gündür o yazmış bide sen yaz nolcak canım
böyle ufak şeyler için çok kasma
inşallah umduğun sona gider yazışmalarınız
İşte beklenen cümle :) bunu yazması çok iyi olmuş canım. Seninle zaman geçirmek istiyor , unutmamış :) Sen ne dedin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?