- 7 Ağustos 2017
- 139
- 15
- 13
- 30
- Konu Sahibi Efulim9595
Kızlar tamponun çıkarılması hakkında çok acılı hikayeler okuyorum. Slikon tampon çıkarılırken çok canınız yandı mı? Kolay cıkması icin deniz suyu ise yarıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu forumda bunun için değil mi? Bilmediklerimizi öğreniyoruz önlem almak için yoksa buraya niye gireyim sizinki de ayrı bir kafa...Çok iyi bakarsın krem deniz suyu vs.ben çıkarken hissetmedim acımıyor. Ama sen cidden biran önce ameliyat ol tüm forum senin konuşarın dolu çok takıntı yapıcaksn diye korkuyorum![]()
Silikon muydu .çok şaşırdım canım .bakım yapmamış mıydın yoksa yaptığın halde öyle miydi çünkü bende doktor çıkarmış ne zaman çıkacak diye sormuştum o derece de farketmedimBen acıdan ağlamıştım tampon çıkarken hatta videolarda hiç açılmadığını söyleyenler olmustu bende cok rahattım umduğum gibi olmadı sırf bu yüzden revizyon cesaretim yok
Ben birebir bile konuştum çok acıdıgını söylüyorlar bazısı da deniz suyuyla burnunu açtığını ve rahat çıktığını söylüyor.. bilemiyorum kafam karıştıBen acıdan ağlamıştım tampon çıkarken hatta videolarda hiç açılmadığını söyleyenler olmustu bende cok rahattım umduğum gibi olmadı sırf bu yüzden revizyon cesaretim yok
Yanlış anladın senle biz özelden de konuşmuştuk herşeyi orda da demiştim sanırım öyle hatırlıyorum.eleştirmek için demedim sadece herkesin süreç farklı ve burası sadece korkutuyorBu forumda bunun için değil mi? Bilmediklerimizi öğreniyoruz önlem almak için yoksa buraya niye gireyim sizinki de ayrı bir kafa...
Olabilir de ben süreci merak ediyorum daha bana nasıl tampon takacaklarindan bile haberim yoktu ameliyatima 10 gün kala öğrendim. Sadece acısından korkuyorum şekil olarak cok buyuk beklentim yok. Birde kan tutuyor beni korkutan şeylerden biri de bu..Yanlış anladın senle biz özelden de konuşmuştuk herşeyi orda da demiştim sanırım öyle hatırlıyorum.eleştirmek için demedim sadece herkesin süreç farklı ve burası sadece korkutuyor
Evet silikon tampondu bayaga da uzundu bakım ile ilgili bisey yapmadım sanırım yaralar kuruduğu için yapışmıştı silikon burun içine bilemiyorum ama acısı hala aklımdaSilikon muydu .çok şaşırdım canım .bakım yapmamış mıydın yoksa yaptığın halde öyle miydi çünkü bende doktor çıkarmış ne zaman çıkacak diye sormuştum o derece de farketmedim
Ne kremi kullandınız?ben gene de bende nasıl olduğunu söyleyeyim .tamamen acısız değil o silikonun öyle durması için doktor içeride dikiş atıyor o dikişleri açarken gerçekten acıyor ama silikonu çekerken hissetmiyosun.ve bende 7 gün durdu çok iyi bakmam lazımdı tıkanmaması için günde 5 kere krem sürüp deniz spreyi sıkacaksın Cidden rahatlatacak kulak çöpüylede alabildiğin kadar alırsın temizlersin .sende deviasyon yoksa 3 gün kalır doktorunun dediklerinede uyarsan sıkıntı çıkmaz bence .ve ben gitmeden yap damlatmıştım ama bunu öneremem çünkü pek tıbbi bişey değil.
Benim doktor öyle krem veren bir doktor değil sadece morluklar için vericem demişti.. kullandığınız kremi adı nedir? Kantoron yağını da arastiricam:)Kremi spreyi zaten ameliyattan sonra alman için reçete de yazıcak ağrı kesici krem bide antibiyotik
Büyük ihtimal evet bizde annem yaptı tamamen doğal diye sürdüm bende. thiocilline göz pomadı burun içine süreceğin antibiyotik .Sarı kantaron mu?