- Konu Sahibi miss_tuana
-
fiyatlar nasıl peki?
ben doktor araştırmadım ama göbek için uygunsam yaptırmak istiyorum
(çok uzamazsa sevinirim nisanın 21inde kardeşimin nişanı var benden alımlı olmamı istedi ben de bu göbekle hiç zannetmiyorum dediğim için niyetlendim)
ve iyi bir indirime ihtiyacım var çünkü çevremdeki herkes karşı operasyonlara gizlicilerden olabilirm
Arkadaşlar kafam iyice karıştı ben cuma günü görüşmeye gittip liposuctionun daha kesin yöntem olduğunu lazer lipo ya sıcak bakmadığını söyledi
Arkadaşlar kafam iyice karıştı ben cuma günü görüşmeye gittip liposuctionun daha kesin yöntem olduğunu lazer lipo ya sıcak bakmadığını söyledi
bnede kalça basenden yaptırıcam bende düşünebilirim.ayrıntıları konuşalım
hadi o zaman herkes kararını versin kim hangi bölgelerine kesin yaptırmaya karar verdiğini söylesin kaç kişi oldugumuzu toparlayalım doktorla görüşeyim.ben yapılacak indirime göre sıklaştıracağım yaptıracağım bölgeleri.göğüs bel mide kalça basen bacak komple istiyorum fakat param yetmesse ilk bel göbekten başlayacağım.hatta istanbulda oturan bi arkadasımız varsa bizzat doktor beyle görüşsün.kadınlar kulübünden geliyorum böyle böylee biz şu kadar kişiyiz şu bölgelere yaptıracağız indirim istiyoruz v.s diye.olmadı o esnada bende ararım beraber görüşürüz ama elimizi çabuk tutmalıyız yazın tahminimce fiyatlar artacak ve yaza girene kadar vücudumuzu toparlamaya vaktimiz olsun.
bende tavsiye ediyorum diye biryerde ismine denk geldim profosor doktor ve baya bir makalesi var ben henuz doktora karar vermedim ama kizlar kesinlikle bu lipo olacak bu bacaklar bu kalca bu yaglar gidecek de ben simdi yurtdisindayim 2 aya kadar orda olabiliyorum yoksa bende varimda 300den fazla vakasi olmali isini guzel yapmali bide navigasyon sistemi ile lazer lipo var onu yapiormu? o sistem benim aklima cok yatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?