Slim lipo yaptırıcam. Beraber yaptıralımmı?

miss_tuana

hadi hayırlısı
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
40
7
98
Antalya
Bel göbek kalça basen bacak lazer lipo yaptırmak istiyorum aklımda ahmet karacalar veya levent taşçı var. kk da grupça gidersek ahmet bey indirim yapıyormuş. Bilgisi olan varmı bu konuda?

Arkadaşlar reklam amaçlı üyelik filan değil benimki yanlış anlamayın. Daha önce bi topicte beni aşşağılayıp gururumu kırmışlardı yalancı dediler bende sessiz sedasız topicten ayrıldım 4 yıldır bu forumun sessiz takipçisiyim. Ahmet beyle ön görüşme yaptım grup halinde gitmemizde baya indirim yapacağını söyledi. Hadi toplayın cesaretiniziiiiiiiii

Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım.
Slim lipo, lipolazer, smartlipo arasında fark var mıdır?
Bunlar aynı şeyler mi?

Evet hepsi aynı son teknoloji sıkılaştırıcı özelliği olan lazer lipo. Hemde iyileşme süreci en kısa sürenmiş.

ben doktor araştırmadım ama göbek için uygunsam yaptırmak istiyorum
(çok uzamazsa sevinirim nisanın 21inde kardeşimin nişanı var benden alımlı olmamı istedi ben de bu göbekle hiç zannetmiyorum dediğim için niyetlendim)
ve iyi bir indirime ihtiyacım var çünkü çevremdeki herkes karşı operasyonlara gizlicilerden olabilirm

evet benim çevremdekilerde karşı özellikle bu kadar para vermenin delilik oldugunu söylüyolar herkes diyet spor diyor ama canım çıkıyor bölgesel yağlar gitmiyor.diğer topiclerde okudugumda seans başı 500er lira indirim yaptıranlar olmuş sanırım.ama grubumuz çoğalırsa sıkı bir pazarlıkla 2-3 katı indirim yaptıracağımızı düşünüyorum.pazarlık konusunda gercekten iyiyimdir

Arkadaşlar kafam iyice karıştı ben cuma günü görüşmeye gittip liposuctionun daha kesin yöntem olduğunu lazer lipo ya sıcak bakmadığını söyledi

Arkadaşlar kafam iyice karıştı ben cuma günü görüşmeye gittip liposuctionun daha kesin yöntem olduğunu lazer lipo ya sıcak bakmadığını söyledi

aylardır araştırıyorum bir çok doktorla ve yaptıran bayanlarla konustum lazer lipo hem vücuttaki revizyonlara dalgalanmalara filan müsade etmiyo hemde iyileşme süreci çok daha hızlı.lazer lipo konusunda deneyimli olmayan doktorlar klasik lipoyu tercih ediyorlar.

bnede kalça basenden yaptırıcam bende düşünebilirim.ayrıntıları konuşalım

hadi o zaman herkes kararını versin kim hangi bölgelerine kesin yaptırmaya karar verdiğini söylesin kaç kişi oldugumuzu toparlayalım doktorla görüşeyim.ben yapılacak indirime göre sıklaştıracağım yaptıracağım bölgeleri.göğüs bel mide kalça basen bacak komple istiyorum fakat param yetmesse ilk bel göbekten başlayacağım.hatta istanbulda oturan bi arkadasımız varsa bizzat doktor beyle görüşsün.kadınlar kulübünden geliyorum böyle böylee biz şu kadar kişiyiz şu bölgelere yaptıracağız indirim istiyoruz v.s diye.olmadı o esnada bende ararım beraber görüşürüz ama elimizi çabuk tutmalıyız yazın tahminimce fiyatlar artacak ve yaza girene kadar vücudumuzu toparlamaya vaktimiz olsun.

bende tüm bölge olarak düşünüyorum. tabiki daha önce hiç doktora görünmediğim için tam olarak bilmiyorum neler yapılması gerektiğini. eğer böyle grup olursa indirim yapılırsa bende bu gruba girerim tabi fiyatda önemli.

bende tüm bölge olarak düşünüyorum. tabiki daha önce hiç doktora görünmediğim için tam olarak bilmiyorum neler yapılması gerektiğini. eğer böyle grup olursa indirim yapılırsa bende bu gruba girerim tabi fiyatda önemli.

bende tavsiye ediyorum diye biryerde ismine denk geldim profosor doktor ve baya bir makalesi var ben henuz doktora karar vermedim ama kizlar kesinlikle bu lipo olacak bu bacaklar bu kalca bu yaglar gidecek de ben simdi yurtdisindayim 2 aya kadar orda olabiliyorum yoksa bende varimda 300den fazla vakasi olmali isini guzel yapmali bide navigasyon sistemi ile lazer lipo var onu yapiormu? o sistem benim aklima cok yatti

navigasyon? ilk defa duyuyorum türkiyede böyle bi teknik varmı bilmiyorum. yalnız yazın yaptırman pek rahat olmayabilir sıcaklardan dolayı korse terleme kaşıntı v.s

ahmet beyle görüşücem kesin kararını verenler ben varım desin ona göre kişi sayısı söyleyip indirim için pazarlık yapıcam.kesin sayıyı bilmem lazım çünkü sonradan mahcup olmak istemem.herkes onay veriyosa yarın konuşabilirim.

Biz kimse doktor konusunda öneri yapmasın dedikçe toplu indirim kampanyası da nedir ? Lütfen biraz sallanıp kendinize gelin lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…