• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm bir sorum var

Hemen bosan diyen arkadaslara sesleniyorum.. baska adamla evlenince cinselligi mi artacak cok mutlu mu olacak ? garantisi mi var.. tedavi ol adamin istemesi normal diyeceginize.. hemen pesin hukum vermeyin gozunuzu seveyim.. yuva yikmak bu kadar kolay mi

Hemen bosan diyen arkadaslara sesleniyorum.. baska adamla evlenince cinselligi mi artacak cok mutlu mu olacak ? garantisi mi var.. tedavi ol adamin istemesi normal diyeceginize.. hemen pesin hukum vermeyin gozunuzu seveyim.. yuva yikmak bu kadar kolay mi

Ay bu yuva yıkmak kolay mı cümlesinden de gına geldi.

Kolay arkadaşım. Kocanı sevmiyorsan, dokunmak istemiyorsan, ten uyumun yoksa, aseksüelsen, dayak yediysen, aldatıldıysan, mutsuzsan kolay. Tek celseye bakar.

Ay bu yuva yıkmak kolay mı cümlesinden de gına geldi.

Kolay arkadaşım. Kocanı sevmiyorsan, dokunmak istemiyorsan, ten uyumun yoksa, aseksüelsen, dayak yediysen, aldatıldıysan, mutsuzsan kolay. Tek celseye bakar.
Eşimi cok sevıyorum dıyemem ama sevmıyorum da dıyemem biraz sevgi var ama boşanmak basit bıseu degıl aldatma dayak veya eve bakmama olursa Allah korusun oyle yapılır ama başka sorunlar çözülebılır bilmıyorum biraz umutsuz vakayım

Eşimi cok sevıyorum dıyemem ama sevmıyorum da dıyemem biraz sevgi var ama boşanmak basit bıseu degıl aldatma dayak veya eve bakmama olursa Allah korusun oyle yapılır ama başka sorunlar çözülebılır bilmıyorum biraz umutsuz vakayım

Çözmek istesen buraya bunu haklıymışsın gibi yazmazsın. Hiç doktora gittin mi bu şikayet için? Hayır...

Konu sahibinde tedavi olma, çözüm arama ışığı var mı sizce?
Gelip şikayet edecek, eşine bilenecek, böyle hayatını geçirecek.
Bunun yerine boşansın tabii ki.

aldatma değil ama boşanma sebebidir görüşüne katılıyorum.
çünkü böyle devam edersen adam seni boşamazsa aldatır.
birbirimizi kandırmayalım.
istisnalar hariç erkekler bu dünyaya resmen o iş için gelmişler çünkü.
bu yüzden 'boşanmak öyle kolay mı' laflarına bende katılamayacağım.
adam cinselliğine düşkündür sende hiiç düşkünlük yoksa o zaman adam hayatını zehir edip senle evli kalmak zorunda değildir.
nokta.

Boşanma sebebidir başkasını mı seviyo diye düşünür şüphe bırakırsın yanı

Aldatmanın değil, aldatma başka bir konu ama boşanmanın sebebidir düzensiz ve kalitesiz cinsel yaşam. Cinsel terapi görmenizi tavsiye ederim uzun süredir böyleyseniz (en az 6 ay). Yok eşinizle alakalı bir soğumanız mevcutsa o zaman ya çift terapisi tavsiye ederim, kurtarmıyorsa boşanmayı. Yapacak bir şey yok.

Konu sahibinde tedavi olma, çözüm arama ışığı var mı sizce?
Gelip şikayet edecek, eşine bilenecek, böyle hayatını geçirecek.
Bunun yerine boşansın tabii ki.
Ben demiyorum ki hayati zindan etsin kendine insan oldugunu unuttsjb oyle yasasin.. tabiki ilk once tedavi olucak oluruna bakicak elinden geleni yaptikzan sonra vicdani rahat sekilde bosanir zaten.. baska ihtimal de kalmiyor zaten.. anlasildim umarim.?

Hiç doktora gorundunuzmu bu normal değil ya insan sevdiği bir insanı arzular burdada cinsellik aldatma sebebi değil ama boşanma sebebidir bencede eşinizin size karşı hissettiğini yani eşime baktığımda beni arzuladığını hissetmesem o evliliği yürütemem her dokunduğunda reddedilmek insanın onurunu kırar tamam bir sefer hastasınız bir sefer uykunuz var ama her seferinde böyleyim diyorsunuz hatta zorla yaşıyorum diyosunuz yani adamda tas olsa çatlar eyvallah herşey cinsellik değil ama sevgi saygi sadakat gibi cinsellik te evliliğin yapı taşlarından birisi en kısa zamanda bir hekime görünmelisiniz hatta psikologa

Back
X