Slm kızlar. İnstagramdakı hayatlar !!

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
slm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım

aaayyyy çook aşırı lüks, şaşaalı bi hayat olmasa da ona yakın olabilecek, öyle her zaman hediyeyle gelen , düşünceli bir eşim olaabilecekken elimin tersiyle ittim. hayatımın hatasını yaptım. neden? salaklığımdan.:kızgın::kızgın::kızgın:
ha şimdi körkütük aşığım o şahsa ama iş işten geçti. :mad::mad::mad:

Bırakın şu instagramı. Kendi hayatınıza dönün yahu! Sizene bizene ordaki hayatlardan gerçek veya değil. Kendi hayatınıza bakın. Aman üf rahat bırakın onlarıda.
Dünkü babalar resmini görmen lazımdı kanka:deli:
Dinime burdan cine seddd olur :kahve:
Hayır git yanında öp kutla. Sosyal medya neyin kafası :KK12:

Keşfet kısmında denk geliyorum ben de. Ne güzel düğün yapmışlar, her şeyleri tam felan güzel şeyler :) herkes mutlu, sorunsuz..
Ama insanın oldugu yerde sorun olur, küçük tartışmalar, sıkıntılar.. Orası sadece mutlulukların yansıtıldıgı yer..

Bu konu ne kadar çok konuşuldu şimdi ikiye ayrılacak yine kk:işsiz:Birileri onlar mutsuz aslında sahte gösterişler diyecek birileri de olur mu gerçekten de öyle yaşıyorlar diyecek:KK53: Bence herkes kendi elindekilerle mutlu olmaya çalışsa ve illa bir yargıya varmadan bakıp geçse daha rahat olacağız. Bir de herkesi aynı kefeye koymamak gerek. Dip not: Evim pembe falan da değil :KK48:ama yargılamadan illa bir sebebi olmadan insanları olduğu gibi kabul ediyorum:rapci:

slm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım
Herkes kısmetini yasıyor iste,biz de kıt kanaat iki kurus para biriktirip ev sahibi olduk
Alllah kimine yürü ya kulum diyor, siz de kendinizi her kosulda mutlu olmaya adayın
Esinizle kavgalarınızın sebebini konusun su an bu sorununuz cok daha önemli.

ay bu kadar çok etkileniyorsanız kapatın sosyal medya hesaplarınızı , bu da yeni çıktı bu aralar... beni her anlamda rahatsız ediyordu ne face ne insta ne de başka bir hesabım yok, kafam rahat. çok gereksiz bence o tip hesaplar

Back
X