- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Hayalperest5
Elh demek elh demekmiş.Elh ne ya?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elh demek elh demekmiş.Elh ne ya?
Ben dedim kesin şükür diyor dedim balatalarim sıyrıldı @dombik PanpaELH demek ELH demektir . Yanı demem okı elh dıyordum bir gün sonra her halime elh dedım çok şükür bin şükür dedim Buda aslında elh demek . Elh her anımıza demek aslında elh elh elhhhh .![]()
Boşver o kadar uzun haset etmiş ki elhamdülillah yazmaya erinmiş:))Bilakis çok dikkat ederim kısaltmalara.Benim gibileri çok iyi bilemezsiniz çünkü benim gibiler böyle kısaltmalar yapmaz. Beş vakit Namazla oruçla kısaltmanın alakasını siz bana kurun ondan sonra anlaşabiliriz ancak. Elh ne yaaa... Hakkaten elh ne yaaa... Bende sizin gibi dili gereksiz kullananları çok iyi bilirim. Ben sizin nerenizi yargıladım gösterin bana. Böyle saçma kısaltmaları yapan kişiliklerin burda yeri yok bence. Forum kurallarını okuyun öyle gelin.
İlahiiiELH demek ELH demektir . Yanı demem okı elh dıyordum bir gün sonra her halime elh dedım çok şükür bin şükür dedim Buda aslında elh demek . Elh her anımıza demek aslında elh elh elhhhh .![]()
Ay cok sağol duacım :) önce kendıne dua et normale dönHmmm... Olur öyle yaaa... Çokta ş'aapmamak lazım demekki...Allah kolay kurtarsın ne diyeyim. Duacınım bacım...
Ne hasetliği be . Sizin gibiler varya özentinin alasını yaşarlar ama söylemezler ve taktınız elh yazmama emınım Kı sizin gibiler cahilin önde gideni ama işte böyle netlerde egonuzu şişiriyorusnuz başkalarını kucumseyerek hatalarını söyleyerek . Bastığım toz kadar soyledıklerınızın degerı yok . Hadi kış kışBoşver o kadar uzun haset etmiş ki elhamdülillah yazmaya erinmiş:))
Onzaman tatlım Allah sana şifa versin . Sizin gibi bayaaanlar işte milletin Bı eksıgını bulup tartısma çıkarıp bundna zevk alan küçük tayfasınız gıdın sayfamdanÖyle olsa Allahım bana şifa ver derdim seni aracı kullanmazdım.
Normal anlayışınız nedir aslında bir de ona açıklık getirsek iyi olur. Estağfurullah kelimesine est dersem normale dönmüş olur muyum?Ay cok sağol duacım :) önce kendıne dua et normale dön
Cıkın gıdın şurdan kendını bilmezler
Ne hasetliği be . Sizin gibiler varya özentinin alasını yaşarlar ama söylemezler ve taktınız elh yazmama emınım Kı sizin gibiler cahilin önde gideni ama işte böyle netlerde egonuzu şişiriyorusnuz başkalarını kucumseyerek hatalarını söyleyerek . Bastığım toz kadar soyledıklerınızın degerı yok . Hadi kış kış
Öyle kadınlar o kadar çok ki ve dediğiniz gibi bunlara en ufak eleştiri yapıldı mı anında linç ediliyorsun,destekçilerin çoğu da muhtemelen asgari ücretle geçinen yurdum insanı ama gösteriş meraklısı insanları kendilerine idol belirlemişler. Valla istediğimiz kadar hesapları kapatıp bakmasak da çarşaf çarşaf çıkıyor karşımıza,bence aksine bakalım ve çocuklarımızın böylelerine benzememesi için uğraşlar verelim.
Çık git konudan hadııııııııNormal anlayışınız nedir aslında bir de ona açıklık getirsek iyi olur. Estağfurullah kelimesine est dersem normale dönmüş olur muyum?
Seninle tartisirsam ban yerim ve buna değmezsin:) üslubuna bi bak cahil kimmis görgün olsun az:) Ayrica yasadigim yeri, yasantimi görsen bi daha haset edersin:) ben asla ulasamadigim cigere mundar demem (sen gibi) :)))Ne hasetliği be . Sizin gibiler varya özentinin alasını yaşarlar ama söylemezler ve taktınız elh yazmama emınım Kı sizin gibiler cahilin önde gideni ama işte böyle netlerde egonuzu şişiriyorusnuz başkalarını kucumseyerek hatalarını söyleyerek . Bastığım toz kadar soyledıklerınızın degerı yok . Hadi kış kış
Niye kısaltmam sizin nezdinizde uyguna kaçmadı mı yoksa? Üzülürüm...Çık git konudan hadıııııııı