Slm kızlar . Siz olsanız gidermiydiniz?

Tahmincilik oynıycaz :)

Adamı işyerinden gönderiyorlar bence.

Bir de türkçe konuşulmayan bir kursta daha hızlı öğrenir diye düşünüyorum, bence amerikada kursa gitmesi daha mantıklı.Oturma/çalışma izni için ingilizce gerekmiyor, vatandaşlık için gerekiyor diye biliyorum.

Hayır oturuma başvurcaz
İş ayarlanacak canım ayarlanmadan gitmicez dilide gidene kadar geliştricek meslegı teknısyen zaten telefon bilgısyar herseyden anlıyor orda da bu işler tutuluyor . Oturum alan arkadaşımız vardı yedi yıl falan almışlar

İmkanlar ve şartlar daha iyi olacak ve daha güzel olacaksa gidilir. Sonuçta ülkemde gurbetçi aileler dolu ki, tamamı da aldatıp boşanmıyor yani. Gitmesinde sakınca yok. Sende gidebiliyorsan sende git. Sonuçta gün gelir, Türkiye'ye dönmek istemezsiniz belki.

Aa amerika diye atlayio gitmek yada ailemi ozlerim diye gitmemek diye bir sey yapmazdım.

Eger sartlarimiz neyi gerektiriyorsa esimle birlikte hareket ederdim.
Açıkçası sonu görünüyorsa daha güzel. Ömür boyu yasayacagiz demiyor ki..

Yakin zamanda ayni sizin sıkıntıniz yasayan bir hanimla karsilastim. Yok istemem söyle böyle..
Su an esinin isi uzasin diye dua ediyor cok mutlu imis oradaki yasamindan..

Neden soğuyorsun ki
ülkenin ortada olduğu durumdan dolayı soğuyorum
ve insanların düşüncesizliği kabalığı yüzünden
herkes bencil , herkes birbirine karsı saygısız,
tecavüzler , hırsızlıklar , tahammulsuzlukler, cinayetler
eskiden böyle değildi son birkaç yıldır ciddi anlamda soğudum

Ya ne güzel

İnsanın ülkesi gibisi yok genede nolursa olsun vatan en güzel şey ama bazen şartlar oyle gerektırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…