- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Para biriktirmek gerekiyor pahalı orası eşim arkadaşımıx var orda iş ayarlıcak şirket işi degıl+1
Konu giderek anlaşılmaz oldu , neden konu sahibesi memlekete gelemicek, adam ne iş yapacak , şehir ne...
ayyy vallahi çatlıcam şimdi orta yerimden...yahu baştan düzgünce anlatsanız da konuyu anlasak hepimiz güzelce..
madem öyle burda niye kursa gitmiyor öncelikle? gidip oturma çalışma izni için ingilizce bilmesi gerekli zatne onu nasıl halledeceksiniz anlamadım ki...siz 4 sene diyorsunuz bu şartlarınızla bence gidemezsiniz bile.iş yok güç yok hatta dil yok.abd niye alsın sizi de en az 4 sene oturtsun???
Hayır oturuma başvurcazKaçak mı gideceksiniz ne yapacaksınız acaba? 3-4 sene dönmeme ihtimali ya ilticada ya kaçak girişte olur. Dil bilmeden iş bulmadan gitmek de bunu işaret ediyor sanki.
Kaçak mı gideceksiniz ne yapacaksınız acaba? 3-4 sene dönmeme ihtimali ya ilticada ya kaçak girişte olur. Dil bilmeden iş bulmadan gitmek de bunu işaret ediyor sanki.
Hayır oturuma başvurcaz
İş ayarlanacak canım ayarlanmadan gitmicez dilide gidene kadar geliştricek meslegı teknısyen zaten telefon bilgısyar herseyden anlıyor orda da bu işler tutuluyor . Oturum alan arkadaşımız vardı yedi yıl falan almışlarHayır oturuma başvurcaz
İmkanlar ve şartlar daha iyi olacak ve daha güzel olacaksa gidilir. Sonuçta ülkemde gurbetçi aileler dolu ki, tamamı da aldatıp boşanmıyor yani. Gitmesinde sakınca yok. Sende gidebiliyorsan sende git. Sonuçta gün gelir, Türkiye'ye dönmek istemezsiniz belki.Slmlar siz olsanız Amerika'ya gudermıydınız ama ıkı üç yıl tr ye gelmeden en fazla dört yıl maddi manevi imkanlardan dolayı boyle olmak zorunda . Siz olsanız napardınjz eşim kalır ama ben dayanamam gibi gelıyor korkuyorum kavga edıyorız
Hayır oturuma başvurcaz
Hayır dedım ya oturuma başvurcaz kabul edilmezse döneriz zaten kaçak ne işim olur ordaBüyük ihtimal!
Başvurup alan oldu denıcez dıyorım net degıl sadece konuştuk olur mu dıyeAmerika bu şartlarda neden sizi kabul etsin ki? Dil yok, iş yok, yatırım yapacak para yok...
Bakalım hayırlısı olmazda hıcbıseılde oturum almak zor olursa döneriz zaten napalım ama denemek istiyor eşimgiderdim alışıyor insan sonuçta
Başvurup alan oldu denıcez dıyorım net degıl sadece konuştuk olur mu dıye
ülkenin ortada olduğu durumdan dolayı soğuyorumNeden soğuyorsun ki
Ya ne güzelAa amerika diye atlayio gitmek yada ailemi ozlerim diye gitmemek diye bir sey yapmazdım.
Eger sartlarimiz neyi gerektiriyorsa esimle birlikte hareket ederdim.
Açıkçası sonu görünüyorsa daha güzel. Ömür boyu yasayacagiz demiyor ki..
Yakin zamanda ayni sizin sıkıntıniz yasayan bir hanimla karsilastim. Yok istemem söyle böyle..
Su an esinin isi uzasin diye dua ediyor cok mutlu imis oradaki yasamindan..
İnsanın ülkesi gibisi yok genede nolursa olsun vatan en güzel şey ama bazen şartlar oyle gerektırıyorülkenin ortada olduğu durumdan dolayı soğuyorum
ve insanların düşüncesizliği kabalığı yüzünden
herkes bencil , herkes birbirine karsı saygısız,
tecavüzler , hırsızlıklar , tahammulsuzlukler, cinayetler
eskiden böyle değildi son birkaç yıldır ciddi anlamda soğudum
Gıdelım mi gitmeyelımmı vs vs uzadı kavga evetO kadar kavga gürültüyü kesin olmayan bişey için mi ettiniz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?