Slm kizlarrr bugun diyete basliyorum arkadas yokmuu??

sedaa882

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
19
0
1
Eskişehir
Yemek yemeyince cok mutsuz olanlardanim ama artik her pazartesi baslicam diye diyee kilolari kattikca kattim yarin nasilsa basliyacam ...insallah bu diyeti basarabilirim 10 kilo vermek istiyorum 74 kiloyum 64 dusmek istiyorum ))

Yemek yemeyince cok mutsuz olanlardanim ama artik her pazartesi baslicam diye diyee kilolari kattikca kattim yarin nasilsa basliyacam ...insallah bu diyeti basarabilirim 10 kilo vermek istiyorum 74 kiloyum 64 dusmek istiyorum ))

Sedacım merhaba, ben de buralarda geziniyorum74 kiloyum (kiloydum sabah baktım 75 olmuşum )
şu yaz bitmeden 10 kilo vermem lazım boyum 1.72
okumakla verilmiyor tabi ama kendimi motive etmeye çalışıyorum.nerden başlayayım onu da bilmiyorum.
sen nasıl bir yol izleyeceksin, boyun kaç, spor yapıyor musun?

Slm benim boyum 1.68 74 kiloyum 31 yasindayim iki cocugum var canim.5 sene once 60 li kilolardaydim hep birden ciktimm ve hep yarin baslicam nasilsa diye diye aldim bu kilolarii diyet olarak dusunmek fazla istemiyorum.cunku kilo aliyorum hepp bole dusundukce simdilik sahurda domates peynir zeytin vssss..yiorum sucuk salam sosis pizza ekmekk seker kullanmicam 10 kilo gidene kdr iftarda da dun bi tas corba ictim salata yedim bolcaa ve su ictim 600 grm vermisin dun)insallah devam.eder elma suyu ve ananas suyu sana tavsiye ederim hem tadi guzel hemde fazla kalori yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel bir diyetle hareketle halledilemeyecek şey yok

10 kilo halledilebilir bi rakam tatlım. büyütme gözünde

Merhabaa ben 59 kiloyum boyum 1.63 50 kiloya dusmek istiyorum en cabugundan :). Universiteye hazirlaniyorum motivasyonum yuksek :) onerisi olan yada benimle baslicak biri varmii?

Bn bennn ayni kilodayizzz hemde ama bn pazartesi yani yarn basliyorum

Ben 17 yaşındayım boyum 164 kilom ise 62 12 kilo vermek istiyorum bana da yardımcı olun lütfenn kendimi bildim bileli sürekli diyetlerle uğraştım ama artık çok sıkıldım bugünden itibaren internette bulduğum yoğurt-pul biber-limon zayıflama kürünü kullanıcam deneyen var mı acaba gerçekten işe yarıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…