- Konu Sahibi farfarella
-
Lazer lipoliz yaptıran ve yaptırmayı düsünen arkadaslar LİPOSUCTİON baslıgında normal ve lazer lıposuctıon yaptıran arkadasların konularında zaman zaman karısıklıklar oldugundan ve yapılan ıslemlerın bırbırınden farklı acıları oldugundan yasadıgımız gelısimlerı, degısıklıklerı artık bu baslık altında takıp etmeyı onerıyorum.
Lazer lipoliz yaptıran ve yaptırmayı düsünen arkadaslar LıPOSUCTıON baslıgında normal ve lazer lıposuctıon yaptıran arkadasların konularında zaman zaman karısıklıklar oldugundan ve yapılan ıslemlerın bırbırınden farklı acıları oldugundan yasadıgımız gelısimlerı, degısıklıklerı artık bu baslık altında takıp etmeyı onerıyorum.
arkadaslar merhaba, bugun kontrole gıttım gıdene kadar ben bı fark goremıyordum.Coskun beyde hep ole zannederler dedı gercektende eskı cekılmıs resımlerimle bugunku arasında fark vardı.ama cok buyuk bır fark degıl.10-15 gune bıraz daha ıner dedı ama okadarı benı tatmın edecekmı bılmıyorum.Yanı kendımı ıncecık bacaklı olarak hayal edıyodum bu ıslemden sonra ama okadar olacagını sanmıyorum hıc.Artık korse takmamada gerek yokmus.Herhangı bıseyde kısıtlama yok yanı artık.Bugunun ozetı kısaca boyle arkadaslar baska sorularınız olursa cevaplarım.
canım benimde fark yok diyebilirim sanki hiç yaptırmamışım gibi maalesef(korseyi giyince biraz incelme var gibi geliyor ama çıkarınca yine aynı (biz daha çok bekliycez herhalde benimde aslında kontorole gitmem gerek 3 hafta sonra gel dedi ama ne zaman müsait olursam o zaman gidicem artık bakalım sana ne diycek canım gidince haber verirsin neler dediğini tamammı merak ediyorum çünkü..
canım evet basen ve ıc bacak bolgesıne smart lıpo yaptırdım.Benım yaptırdıgım yer nısantasında istanbulda sadece burası var dıye bılıyorum ben.Belkı vardır da forumda genelde yaptıranlar ve tavsıye edenler hep burayı onerdıgı ıcın belkı bız bılmıyoruzdur.Neyse sonucta nısantasında dr coskun bey yaptı uygulamamı fıyatı kısıden kısıye ve uygulama yaptıgı alana gore degısıyor cnm.Ben 9 nısanda yaptırdım ınanamıyorum 18gun gecmıs ustunden bı degısıklık varmı dersen hala goremedım ben sadece sıslık ve morluklar azaldı hareketlerım rahat agrım yok sımdı sadece ıncelmeyı beklıyorum:) Bugun kontrolum var ne durumda oldugumu bırde dr un agzından ogreneyım.Aksama habrelerı verırım cnm.
canım açıkça sölemek gerekirse kimsenin umutlarıyla oynamadılar doktor bey zaten bana daha önce ilk görüştüğümüzde ve yaptırmadan önce tekrar tekrar söledi sonuçlarını geç alıcaksın dedi ben bunu bilerek oldum yinede daha çok erken bişey sölemek daha 1 ay olmadı bu yöntemde yağlar alnmıyor değil alınıyor ama vakumla değil küçük kanül şeklinde borularla dışarı atılıyor vakumla olan yöntem noraml lipo şu an beklemekten başka şansımız yok kimse özellikle bana demedi yaptırdıktan sonra hemen farkedeceksin diye o yüzden doktor beyi suçlayamam bana söylediği aynen buydu''yaptırdıktan sonra ilk bandajlar çaıldığında evet biraz göreceksin ama ödemin atılması birkaç ayı bulucak ilk başlarda hiç fark diyeceksin birkaç ay sonra yavaş yavaş farkı hissedeceksin 6-7 ay sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin''ben bu kadar olumsuz değilim zaman herşeyin ilacı bekliycez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?