- Konu Sahibi farfarella
-
canım açıkça sölemek gerekirse kimsenin umutlarıyla oynamadılar doktor bey zaten bana daha önce ilk görüştüğümüzde ve yaptırmadan önce tekrar tekrar söledi sonuçlarını geç alıcaksın dedi ben bunu bilerek oldum yinede daha çok erken bişey sölemek daha 1 ay olmadı bu yöntemde yağlar alnmıyor değil alınıyor ama vakumla değil küçük kanül şeklinde borularla dışarı atılıyor vakumla olan yöntem noraml lipo şu an beklemekten başka şansımız yok kimse özellikle bana demedi yaptırdıktan sonra hemen farkedeceksin diye o yüzden doktor beyi suçlayamam bana söylediği aynen buydu''yaptırdıktan sonra ilk bandajlar çaıldığında evet biraz göreceksin ama ödemin atılması birkaç ayı bulucak ilk başlarda hiç fark diyeceksin birkaç ay sonra yavaş yavaş farkı hissedeceksin 6-7 ay sonra iyiki yaptırmışım diyeceksin''ben bu kadar olumsuz değilim zaman herşeyin ilacı bekliycez:))
evet bu aralar sıtenın bıkacgun bozuk olması aksaklıklar yarattı.Artı ben hala beklemedeyım henuz anlatacagım ekstra bı gelısmem olmadı.Bu hafta ınsallah bı kontrole gıdıp son durumumu ogrencem ozman gelısmelrı yazarım cnm.
bugun gıdıyorum cnm ama bıktım yogunluklarından ne zaman arasan hep amelıyatı var.Yıne gıdıcem bakalım aynı sey olursa artık cıldırıcam.Sankı ıslemın bıttıkten sonra alaka kalmıyor.Muhım olan sureklı bırcok ınsan amelıyat etmek degıl bence bunun devamıda gelmelı.Hep bır acele bır yogunluk ayak ustu gorusme bu sekılde gecıyor yanı.Bakalım randevuda aldım saat 4 e bu sefer nasıl davranıcaklar.Gorusmenın sonucunu yazarım arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?