Smart,lazer,slim lipo

cnm bende sana katılıyotum. bir burun ameliyatının sonuçlarını görebilmek için bile 2 ay gerekiyor. hatta burunun yerine oturması tam şeklini alması 6 ayı buluyorsa bu çok normal. bence fıstık gibi olacaksın. umarım sonuçlardan bizide haberdar edersin.

öle canım hiçbişey kolay değilki artık bekleyip göreceğiz inş.tabiki haberdar ederim olumlu yada olumsuz herşeyi çok öptüm:))

Arkadaslar hemen oyle umutsuzluga kapılmayın yada fıyasko dıye dusunmeyın bu olayı.Bu olaydan yaptırıpta umutsuz konusan ben vardım en basta.bunun nedenıde benım baskalrından duyup bu operasyonu hemen yaptırmıs olmam.Dıger baslıklarda yazmıstım burda bılmeyen arkadaslara tekrar soluyorum ben operasyon ıcın bılgı almaya gıttıgımde randevularda bı karısıklık olmustu ve doktor beyle yuz yuze konusamamıstım. Nekadar ıncelıcem nezaman duzelıcem bunları doktorun agzından duymamıstım.Benım burda tek yanlısım bandajlar acılınca hemen vovvv super olmsum bu kadar basıtmıs gıbı dusunmem oldu.Oyle olmadıgını gorunce bıraz hayal kırıklıgına ugradım tabı.Ama sonucta operasyonda cıkan yagları ben gordum basenımde varolan o yag gıttı sonucta ıllakı bı ıncelme olcak.Ben basenlerımden kurulmak ıcın bugune kadar bırcok yola basvurdum arkadaslar kremler sıkılastırıcılar karboksı masajlar en onemlısıde duzenlı spor yapıyodum ama olmuyodu ıste hıcbırı ıse yaramadı.Lıpoyu duyunca mucıze gıbı geldı ve herseye ragmen bukadar seyı denemısken ve yaptıranlaradn olumlu seyler duymusken bunu denemye degerdı.Ben bu opersayonu gızlıce yaptım evden kımseye soylemedım korkutmak ıstemedım sımdı morluklar kabuklar dusmusken artık sırrımı evdekılere soledım ve dun ablama basenlerımı gosterdım.Bana sankı pek degısıklık yok gıbı gelsede ablam gorunce sok oldugunu soledı.Bende ısrarla sordum cıddımısın fark varmı dıye.Oda sımdı bel bolgesıne yaptırmak ıstıyor :) sanırım sıslıkler bıraz daha ıner oyle umut edıyorum yanı ozman tam ıstedıgım gıbı olur sonucta hala 1 ay olmadı benım umudum var arkadaslar.yınede yaptırmak ısteyenler ve kararsız olanlar bızlerın gelısmelerını takıp edıp karar versınler.Ben bu ıslerle bukadar ugrasmısken ve sonuc ıstedıgım gıbı olmazsa emın olun sıze bıldırıcem arkadaslar yapmayın degmez dıycem.Bızlerde sonucta doktorun ne akrabası nede bır arkadasıyız bu ıse umut baglamıs kısılerız ve yaptırdıgımız seyın bosa gıtmesını ıstemıyoruz.Zaman bu elbet gecıcek 2-3 ay ozamanda sonuc ıstedıgım gıbı olmazsa paramında zamanımında hesabını sorarım.

kızlar herkes nerede tatıl olunca kımse ugramıyor galıba nasıl son gelısmeler sızlerde ?
bu arada gordunuz mu jennıfer lopez nasıl zayıflamıs bacaklar ıncelmıs bısey kalmamıs zannetmıyorum estetıksız oldugunu,aklıma ılk gelen o da mı smartlıpo yaptırdı kadında dolgunluk kalmamıs gıtmıs yaglar ünlülerin hepsı bu sekılde erıyor galıba baksanıza lindsay lohana o da nasıl zayıfladı kopacak gercı hoş degıl o kadar zayıflaması da şaşırıyorum gordukce mutlaka onlar da teknolojıden faydalanıyorlar yoksa nasıl gıtsın demı ama o kılolar

ben aynıyım diğer arkadaşları bilmiyorum canım:))kontorole gidicem bakalım bu hafta sonu o zaman doktor ne diycek??

bende aynıyım arkadaslar gecen hafta kontrole gıttıgımde eskı resımlere gore basenlerımde cok az fark vardı ama hala aynı daha fazla ınmıycek galıba.Ic bacaklarımde ıse hıc fark goremedım:)Yaptırmayı dusunen arkadaslar operasyondan once bence kendı resmınızı kendınızde cekın bulunsun elınızde vede olculerınızı alın.Hıc akıl edemedım ben olcu almayı sımdı bı fıkrım olurdu ınceldımı dıye.

cnm birde eski pantolonlarından falan giyipte denesen. umutsuzluğa kapılma hemen. 6 ay sonra güzel olacaksın sabret. senden dışarıya yağ çıkartmışlarmıydı. zor kısmı gitti beklemek kaldı.

evet canım dısarı yag cıktı ama ne kadar cıktı bılmıyorum unutuyorum onu sormayı hep.6 ay beklemekmı cok uzun zaman cnm 6 ay.Kımse bana 6 ay beklenıcek falan dememıstı hatta ben 2 ay bıle beklencegını bılmıyodum.Lazer oldugu ıcın bunu hemen oldu bıttı bısey sanıyodum ama ole degılmıs

hayır canım sen doktor beyle görüşmedin sanırım bana neticeyi geç alacağımı söledi gittiğindede mi sölemedi sana?napabilirsin canım bekliyceksin başka çare yok artık olmazsa hepimiz birlik olup çökeriz üstüne çoşkun bey in:))benden 2 litreye yakın aldılar tam ne kadar olduğunu bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla tahmini söylüyorum zaten benim bölgemden fazla yağ çıkmaz ayak bileği normaldir herhalde?peki canım doktor bey seni bir daha kontorole çağırdımı yoksa bu son muydu??

Ben her gıttgımde nedense cok yogun oluyolar hep beklıyorum ve ıstedıgım gıbı gorusemıyorum.1 kere kontrole gıttım ayın 27sıydı sanırım ondada ancak ıkı saatte benım operasyondan oncekı resımlerımı aradık ve sonuca baktık.Bence cok farklı degıldı ama ben basen goremıyorum dedı kendınce.Bende isten kacıp gıtmıstım arada hem bekleme suresı hem nısantası trafıgı stresten cok bısey soramadım bıle.3 hafta sonra tekrar kontrole gel dedı.Ogun korseyı cıkardım bıttı artık ıyılestın kullanmana gerek yok dedı.Yanı ben basen goremıyorum ve ıyılestın artık demesı aklımda suphe bıraktı bukadrmı ıncelme dıye.Su 3 hafta bı bıtsın rahat bır vakıtte gıdıcem ve herseyı sorucam.Opersayon yapıyolar gunde kac kısıye ama sonrasında ne oldum dıye ulasamıyosun bıle o acıdan bıraz sıkıntılıyım.

bırde rosecum senın sadece bılek bolgesı vardı ve ordan 2lt aldılar dıyosun.Sende gozle gorulur bır ıncelme olacagı suphesız.Normal sartlarda 1.5 lt aldıgını dusunursek benım hem ıc bacak hemde basen bolgesınden yapıldı.Belkı o acıdan sonucu ıstedıgım gıbı goremıyorum.Az az belırlı bolgelerden aldı demek.dedıgım gıbı basende bır nebze goruluyo ıncelme ama ıc bacakta hıc bı degısıklık yok Acaba bır operasyon dahamı gerekıcek ıstedgım gıbı olması ıcın.Oyle olursa ne madden ne zaman acısından hıcbırsey ayıramam.

anladım canım randevu alıp gitsen valla ben izmitte oturuyorum bide kalkık burdan ist. gidicem kusura bakmasın ama öle 5 dak. için kalkıp burdan oraya gelemem bende de hiç değişiklik yok yine aynı bacak bana daha önde sölediklerinden dolayı şuan böleyim bekliyorum bakalım ama zamanı gelip hala böle olursam tabiki hesabını sorarım canım yağ alma işine gelince bana gösterdiği yağ böle cola şişerleri var ya 1,5 litre onun kadar hatta ondan daha geniş bişeydi gösterdiği tahmnini söylüyorum hatta baya şaşırdım bunlar benden mi çıktı diye

kızlar gelısmelerden bızlerı haberdar ettıgınız ıcın çok teşekkur ederım sonuçları görmeyı bizler de sizin kadar merak edıyoruz benım gıbı dıger arkadaslar da yaptırmayı düşünüyor bize yardımcı oluyorsunuz inşallah olumlu sonucları alırsınız bizde gönul rahatlıgıyla yaptırırız...yeter artık kurtulalım fazlalıklardan..

evet bu aralar sıtenın bıkacgun bozuk olması aksaklıklar yarattı.Artı ben hala beklemedeyım henuz anlatacagım ekstra bı gelısmem olmadı.Bu hafta ınsallah bı kontrole gıdıp son durumumu ogrencem ozman gelısmelrı yazarım cnm.

cnm doktora gittin mi ne diyor. incelme oldumu artık. bir de yediklerine dikkat ediyormusun. bir yerde en az 1 ay hiç yağsız yemek yemek gerekiyormuş diye okumuştum.sen neler yaptın. cnm ya bende yaptırmak istiyorum ama sen böyle dedikçe çok korkmaya başladım. zaten iğneden bile orkuyorum o kadar acıya incelme olmayacaksa neden eziyet edeyim canıma.. ama bıktım artık bu kalınbacaklardan senağlama

canım 1 ay yağsız yemek yememek mi onu ilk senden duydum ne alakası var ki bendede bir değişiklik canım beklemekteyiz bazen gözüme biraz fark etti gibi geliyor sonra bakıyorum sanki aynı eski halini unuttum karşılaştırma yapamıyorum bazen:))canım doktor 1 ay yağlı yemek yeme falan demedi sonuçta öenmli bişey bu öle bişey olsa sölerdi ben yürüyüşe bile başladım 1 haftadır yediklerime zaten dikkat ediyorum ama arada kaçırdım oluyor yani farfaarellcacım abakalım bu sefer doktor ne diycek benimde gitmem gerek ama gidemiyorum offff(((

bugun gıdıyorum cnm ama bıktım yogunluklarından ne zaman arasan hep amelıyatı var.Yıne gıdıcem bakalım aynı sey olursa artık cıldırıcam.Sankı ıslemın bıttıkten sonra alaka kalmıyor.Muhım olan sureklı bırcok ınsan amelıyat etmek degıl bence bunun devamıda gelmelı.Hep bır acele bır yogunluk ayak ustu gorusme bu sekılde gecıyor yanı.Bakalım randevuda aldım saat 4 e bu sefer nasıl davranıcaklar.Gorusmenın sonucunu yazarım arkadaslar.

cnm naptın dr yine ilgilenmedi mi yoksa. ya bu doktorlar neden böyle yapıyor . klava:

Eh ıste cnm onun gıbı bısey.Yıne amelıyata gırıyodu.Ben soyledım pek bır fark goremedım dıye sanırım bu gıdısle ıslemı tekrarlıycaz dedım.Bana dedıgı bı 3 hafta daha bekle yıne goruselım.Bu 3 haftalar bıtmıyor hıc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…