Smart,lazer,slim lipo

canım ben cumartesi günü gittim randevu aldım ben ne zaman gitsem görüşüyorum canım neden senin öle oluyor anlamadım tabi saatlerce görüşmüyorum ama 10 dak. bana ayırıyor coşkun bey sağolsun sen randevulu gitmiyormusun anlamadım ben?bana ilk günden beri gayet sıcak davrandı hemen tanıyor zaten hatta kız kardeşi vardı coşkun beyin burun ameliyatı olmuş onula falan tanıştım ayaklarıma baktı ben kontroler gittiğim için ilk kez çoraplarımı hala giyiyordum artık giyme dedi bu sıcakta hiç çekilmiyordu zaten sen yeteri kadar giymişsin dedi bana:))benimle aynı operasyonu geçiren bir doktor tanıdğının resmini gösterdi gözlerime inanamadım yaa kadın 10 günde düzelmiş ben neden fark yok dedi herkesin metobilizması farklı dedi o normal olan değil zaten bizde şaşırdık dedi benim ilk gittiğim günden beri sölediği max 6 ay ya olmazsa imkansız dedi ben hep burdayım sözümün arkasındayım dedi bekliyorum kontrollere gel yine dedi bakalım inş. o doktor gibi oluyorum gözlerime inanmadım görünce...:)))

Canım benım sansıma boyle oluyo sanırım.Yoksa randevu almazmıyım alıyorum tabı.Bırde gec kalmamak ıcın kosturuyorum ısten.Taksıyle 15 dak suruyor benım nısantasına gıtmem.ılgısıne bısey dıyemem zaten gayet guleryuzlu sıcak bır ınsan.Ama vakıt olayı cok kısıtlı oluyor ıste.yanı bana sımdıye kadar hep boyle denk geldı.Ben gıttgımde yıne operasyona gırecektı hastaya anestezı vermıslerdı bıle o yuzden acele edıyordu.Bendekı yapılan bolgeye baktık 2 dak. ben cok bır degısıklık yok dedım o da belkı senden cok fazla yag almamısızdır dedı.Boyle deyınce umudum bıraz daha azaldı ben bukadar kaldım sanırım. 3 hafta sonra tekrar goruselım dedı ve gorusmemız bıttı.Sanırım hastaların kayıtları tutulmuyor resımden baska.Yanı benden ne kadar yag alındıgı bellı degıl

canım kayıt tutmamakta haklı olabilirsin ona bişey diyemem gerçi herkesin operasyona girmeden resimleri var hani öncesi sonrası diye tabi oda haklı canım kendinece günde en az 4 kişiye lipo yapıyormuş ne para kazanıyorlar:))valla zaten max yağ alımı 1,5 kilo diye biliyordum zaten canım bu operasyonda fazla yağ alımı olmuyor orda sırada beklerken bu operasyonu birkaç kez yaptıranlarla konuştum ben sana tek seferde yeter mi dedi peki?benim bilek bölgem küçük bi yer olduğu için zaten çok fazla yağ alımı olmayacaktı yinede çıkan yağlar beni şaşırtmaya yetti ama bende hala eskisi gibiyim canım(maliyeti az olsa tekrar yaptır derim ama malum baya tutuyor istersen başka doktorlarlada görüş ama en iyisi sen diğer randevuya kadar bir bekle eğer seni tatmin etmeen bişey sölerde hani tekrar yapalım diye yaptırmak istersen araştır kesinlikle:))

Valla beklemekten baska care yok.Kaldı 2 hafta bı degısıklık olacagını sanmıyorum bu sure ıcınde.Bana 2 kere dıye bısey demedıler.1 kere yeterlı olurdu bence.Ama sanırım 1.5 kılonun hepsını almamıs.Ben zaten 49 kıloyum ama basenler ıste hep vardı tıpıme gore orası hep fazlalık duruyodu.Bırde etlerım bıraz yumusak bır nebzede olsa toparlar dıye dusunmustum.Yanı hem ıc bacak hem basen oldum ben 1.5 kılonun hepsını kullasana.Anladıgım kadarıyla sımdıkı halıme yeterlı bukadar dıyo kadınlar bıraz kıvrımlı olur hepsı gıderse erkek vucudundan ayrılamz gıbı bısey demsıtı.Ama ben bıraz bıle cıkıntı ıstemıyorum kı hala basenım var.ıc bacak desen hıc bır fark yok.Bır bacagımda 4 tane delık var gırılmıs oralardan bellı ve gırıldıyse yaglar cıkmıstır ordan nasıl degısıklık olmuyo ya nereye gıttı bu yaglar offff.Dedıgın gıbı cok masraflı bıdaha yaptırmak cok zor onuda bırak su yaz gununde artık yaptıramam korse falan ayyyy

valla canım senin bölgene göre değişiyor bölge fazlaladıkça tabi fiyatta artıyor min 3000 üstü vücut için canım

farfarellecım ümidini kaybeteme canım benimde aynı iki bacaktada 4 er tane delik vardı ve çıkan yağları gördüm bende baya fazlaydı yani düşün benim bölgem ayak bileği ben şaşırdım o kadar yağ nası baınmış orda bana hep sölediği 6 aydı biraz var evet yok diyemem ama bana bu yeterli değil benim gibi daha önce söledim sanırım başka bir hastaı varmış kadının bacaklarını görünce inanmadım acayip incelmiş inş. benimde böle olur dedim olur merak etme dedi herkesin metobolizması farkı canım bekle bu yaza kadar olmadımı zaten bu sa. sonra olmaz

sendekı gelısmeler nasıl farfarellacım korse takıyormusun,bende normal liposuctıonı dusunmeye basladım degısen bısey yok gıbı ikisi arasında sızlerin de paylaşımlarınız sayesınde... öyle dusunuyorum ama bılmıyorum...

Herkese selam, bayağı araştırdıktan sonra sonunda karar verdim ve her iki ayak bileğimi de slim lipo yaptırdım. Tahminimden çok daha başarılı geçti ve 1 ayın ardından şu anda aradaki farkı çok net görebiliyorum. Hüseyin Hoca, daha da inceleceğini söyledi ama bu kadarı bile yeterli, operasyondan önce çektiğim fotoğraflarla şimdikilerini karşılaştırınca aradaki fark çok daha net görülüyor. Hüseyin Hoca, ayak bileğinin en yavaş sonuç alınan bölge olduğunu söylemişti ama operasyonun ardından bile sonuç benim için mutluluk verici oldu. Artık yeniden etek, şort giyebiliyorum ve kendime güvenim geldi. Haftaya Hüseyin Güner'e tekrar kontrole gideceğim ve bu kes üst bacak bölümlerini de yaptırmayı düşünüyorum.

nerelerdesın kızlar...

canım inanamıyorum bende ayak bileklerimden oldum ama beni coşkun bey ameliyat etti ama bende daha öle çok fark yok çok hafif bir incelme var yani varla yok arası ne güzel yaaa sen çabuk toparlanmışsın valla ben umudumu kestim sanki bana hiç incelmiycekler gibi geliyor 2 ay olcak benim bana 6 ay dedi bekleme süresi offffff yaaa orda bir bayanın resmini gösterdi hatta kendi fotom sandım aynı benim gibi kalın bilekleri vardı 1 ayda müthiş incelmiş acaba o senmisin doktor yada hemşere öle bir mesleği var dedi resmi görünce gözlerime inanamadım bu kadar erken olması bizide şaşırttı dedi bana sakın üzülme seninde öle olcak dedi ne zaman olcak olsun artık sen çok şanslıymışsın yaaa düzelemezsem ben:1no2::çok üzgünüm:

sevgili roserose23 seni çok iyi anlıyorum.insanın morali çok bozuluyor.ileri derecede varis problemim olduğu için ayak bileklerimde ödemle beraber yağ birikmeye başlamıştı.bacaklarımda inanılmaz ağrı ve şişlikler oluşuyordu.bu nedenle riskli ve zor bir ameliyat oldu.fakat dr.hüseyin bey operasyonu bitirdiği an sargıları sararken bile gözlerime inanamadım.sargılar açılınca ben de tıpkı senin gibi ''yine eski halime döndüm'' diye düşünmeye başladım ancak eşim,ailem ve arkadaşlarım çok büyük fark olduğunu söylüyor.ben de inceldiğini biliyorum ama eskisi gibi olmasından çok korkuyorum.bana da tam bir sonuç için 6 aya ihtiyacım olduğu söylendi.bakalım!!! umarım daha da incelir.yalnızca basınçlı varis çoraplarımı uyku dışında hiç çıkarmıyorum ve bol bol su içmeye özen gösteriyorum.bu arada gösterilen fotoğraflar bana ait değil.çünkü fotolarım ameliyat öncesi çekildi fakat sonraki halini son kontrolde çekeceğiz dediler.umarım biran önce daha da incelir bacaklarımız da çok çok mutlu oluruz canım.az daha sabredelim.

evrenaslan cım bende varis çorabını 1 ay giydim yaklaşık doktor bey çıkarmamı söledi artık gerek yok dedi bana bende çıkardım yani onun talimatıyla su içme falan yararı olur mu acaba ben pek sevmem su içmeyi genel olarak çok yararlı ama ne biliyim fazla su tüketemiyorum sende baya fark var demekki benim çok çok az dediğim gibi var yok arası bugün aynaya baktım yine umutsuzluğa kapıldım sinirim bozuluyor yaaa sanki hiç incelemiycekmişim gibi geliyor iyice umutsuzluğa kapıldı biraz farketse neyse yaaa(

sevgili roserose23 benim normalde de ayak bileklerim yapı olarak çırpı gibi değil bu nedenle çok ince bir bacak beklentisine giremedim fakat enazından etek şort giyebilecek kadar incelmesi bile benim için yeterliydi ve şimdi giyebiliyorum.yalnız önceki msjda değindiğim gibi ciddi derecede varis problemim var bu nedenle basınçlı çorapları neredeyse ömür boyu giymek zorundayım.zaten öncesinde gittiğim hiçbir dr.varislerim sebebiyle ameliyata cesaret edemedi.sağolsun Hüseyin bey bu problemimi büyük ölçüde giderdi.umarım daha da incelecek.ben de tıpkı senin gibi 40 yıl su içmesem aklıma gelmezdi.fakat Hüseyin Bey çok içmem gerektiğini söyleyince ilaç niyetine kendimi zorlayarak 2 litre falan su içmeye başladım ve çok faydasını gördüm.unuttuğum ya da ihmal ettiğim zamanlarda eşim elinde bardak sürahi peşimde dolaşıyor inan :)) en çok nerede vakit geçiriyorsan gözünün önüne sürahi ve bardağı koy ki unutma ve kendini zorla.tuzu azalt,bir de kesinlikle piyasadaki gazlı,tatlandırıcılı hazır meyve sularını cola falan hiçbirini içme.bunlar ayak bileğinde ödeme sebep oluyor aynı zamanda vücuttaki ödemi tetikliyor yıllardır tadını unuttum tüm bunların ( .vaktin oldukça taze meyvelerden meyve suyunu kendin hazırla bolca yoğurt ayran tüket.ümitsizliğe kapılmadan bunları uygulayacağız başka çare yok.bizim de şanssızlığımız ayak bileklerimizmiş.Allah daha beter hastalıklardan kaza,beladan korusun hepimizi.son kontrolden sonra yine yazışırız canım.önümüzdeki haftaiçi gideceğim.bakalım dr.ne diyecek.

Son düzenleme:
canım benimde yapı olarak kalındır ayak bileklerim ailevi hatta annanesimde öle anneminkilerde kalın ama benimki gibi değil ilk görüşmeye gittiğimde coşkun beye evet yapı olarak kalın olabilir ama bileklerimi sıktı ama bunlar yağ sonuçta bunlardan kurtulucaksın dedi bana bende yaptırdm canım bende incecik bileklere sahip olmak istemiyorum üst bacak yapın çok ince değil zaten 50 kiloyum kilom normal ama kendimi bildim bileli hep üzülürdüm neden böle diye çaresi varsa niye yaptırmayayım dedim ve yaptırdım coşkun bey ilk görüşmeye gittiğimizdede dedi bana bekleyeceksin en geç netice alınan bölge ayak bilekleri dedi ödem çok oluyormul 6 aya kadar düzeleceksin 2 ay oldu ama bende hiç incelme yok gibi(bana hiç sölemedi doktor bey su iç asitli içecekler tüketme diye bende kendi hayatımda ki gibi yaşamıma devam ettim zaten çok tüketmem asitli içecekler ama arada içerim nee yani ben yapmadım düzelemiyecekmiyim şimdi yaaaa(offf allahım biliyorum diyorum kendime ne kadar gereksiz birşeyi kafaya takıyorum dışardaki hasta insaları gördükçe(inş bende düzelirim canım bu yaz böle geçecek herhalde(

benim muayenemde de Hüseyin Bey bileklerimde çok fazla yağ olduğunu söyledi.en büyük şanssızlığım varis problemim.bu nedenle operasyon sonrası canım çok yandı.çok tuzlu gıdalar ve piyasadaki meyve suları ya da gazlı içeceklerden tüketmemem gerektiğini kalp damar dr. ve ortopedi doktorum da söylemişti.çünkü yoğun miktarda şeker içeriyorlar.piyasadaki sade sodalar dahi artık orijinal değil.fabrikalarda şişelere gaz basıyorlarmış.tüm bunların çok tüketimi vücutta ödeme sebep oluyormuş.aynı zamanda kemiklerin zayıf düşmesine de....ileride menapozdan sonra ani bir fiziksel çöküntü yaşamamak adına dikkat etmemiz lazım.her akşam yemeğin yanında karışık yeşil salata yemeye ve bolca su içmeye özen göster lütfen.ben de yeni yeni kendimi zorlayarak içiyorum,faydasını görüyorum.umarım istediğimiz ölçüde incelir bacaklarımız da bizi bu denli sıkıntıya sokup gereksiz yere meşgul eden derdimizden kurtuluruz :)) sabırla bekleyip göreceğiz bakalım.

valla canım sadece bizim için değil tüm insanların uyması gereken bişey bu çok haklısın bunu yaşam tarzı haline getirmeliyiz ama maalef arada kaçıyor işte bende çok asitli içecekler fast food tüketen bir insan değilim aslında genelde sebze ağırlıklı yemeye çalışıyorum ama bazen insan hayır diyemiyorum işte benim varis allah şükür benim tek derdim kalın bileklerimdi hala kalın gerçi offfffffffff ne biliyim diyorum ya senin gibi fark görsem içim rahatlıycak ama yok işte hatta neden yaptırım keşke yaptırmasaydın diyorum işte şimdi hem parama yazık oldu hemde çektiğima acılar cabası inş. bu söylediklerimden pişman olurum o günleri görürüm pek umudum kalmadı bakalım biraz geçsin tekrar kont gidicem bakalım ne diycek tam 2. ayım bugün baya zaman geçti offfff(

kızlar çok kararsız kaldım ben ne yapacağım. bacaklarım iğrenç dizden kalçaya kadar olan bölüm sanki benim değil. her yerim normal bi oralarım 2 beden büyük.bıktım artık. normal lipo mu yaptırayım lazer mi çok zor bir karar. lazer yaptırıpta memnun olan yok mu hiç. ben yaptırdım inceldim toparladım demiyor mu kimse..bana yardım edin kendimden bıktım artık..

canım lazer tedavi biraz uzun vadede netice veriyor ilk bunu söyleyeyeim ben yaptıralı 2 ay oldu öle bariz farkım yok yani bölgeye görede değişiyor göbek bel bölgesi en erken netice veren yerse belden aşağıya inildikçe neticeyi daha geç alıyorsun benimki bilek bunu pek çok kez söledim baldır için yaptıranlara sormalısın tabiki daha faydalı olurlar sana bide eğer çok kilo sorunun varsa bence lazere çok yeltenme para yazık olur evet normal lipo bence daha mantıklı yinede sen bilirsin tabiki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…