- Konu Sahibi farfarella
-
Benim doktoruma git özelden resim atıyım sana bugün 10. Günüm resmen bacaklarım eridi fulya etiler oralar öyle çok fiyat yazık yani bende çok araltırdımKizlar superplast ta slim lipo yaptıran lar bana ne kadar ödeme yaptığınızı en azından özelden yazabilir misiniz çok merak ediyorum benden mi çok yüksek istediler yoksa orası böyle herkese pahalı mi ??
Kızlar bacakalrım resmen eridi ödem için çok maydanozlu su ve kiraz sapı çayı içtim birazda yememe dikkat ettim onuncu günümde bacaklaarım resmen eridi isteyenlerle özelden resim paylaşabilirimTeşekkürler bakalım netice ne olacak merakla bekliyorum sevgiler
Kızlar bacakalrım resmen eridi ödem için çok maydanozlu su ve kiraz sapı çayı içtim birazda yememe dikkat ettim onuncu günümde bacaklaarım resmen eridi isteyenlerle özelden resim paylaşabilirim
Sana özelden resimleri attım dikişlerim düştü gör diye bacaklarımı canımFulya etiler tmm canim sağol bi görüşeyim peki ne ile yapıldı bacakların slim lipo mu lazer lipoliz mi Ve tüm bacak mi bir de ismi fulya etiler değil sanırım hangi hastahane ve doktorun ismini yazabilir misin
Fulya etiler tmm canim sağol bi görüşeyim peki ne ile yapıldı bacakların slim lipo mu lazer lipoliz mi Ve tüm bacak mi bir de ismi fulya etiler değil sanırım hangi hastahane ve doktorun ismini yazabilir misin[/QUOTE bana fotoğraf atabilir misin acaba
Sonuç nasıl?Arkadaşlar mrb ben 2 gün önce opere oldum slim lipo yaptırdım göbeğim ve basenlerime. bu işlem maalesef pahalı yanı 5 yıl öncesindeki fiyatla şimdiki kıyaslanamıyor.
yarın bandajlarım açılacak çok sıkıldım su 3 günde inş sonuç iyi olur hepinize sevgiler
Normalde bu işlemler 2 ayda belli oluyo 6 ayda son şeklini alıyor ama benim bacajlarım resmen erimeye başladı ben memnunum çokSonuç nasıl?
Fotoğraf atabilir misiniz rica etsemNormalde bu işlemler 2 ayda belli oluyo 6 ayda son şeklini alıyor ama benim bacajlarım resmen erimeye başladı ben memnunum çok
Özelden attımFotoğraf atabilir misiniz rica etsem
Özelden attım
Attım canım tabi şuan biraz daha ödemim indi sana attığım resimlerdenMerhaba, banada özelden atabilirmisiniz lütfen? Bide hangi doktora ameliyat oldunuz ve nekadar ödediniz?
bana da gönderebilir misinizNormalde bu işlemler 2 ayda belli oluyo 6 ayda son şeklini alıyor ama benim bacajlarım resmen erimeye başladı ben memnunum çok
Siz bayan mısınız anlayamadımbana da gönderebilir misiniz
Cnm sen hangi dr a oldun ayrica fiyat ogrenebilirmiyimSiz bayan mısınız anlayamadım
Ben dr muhammet erkana oldum kendisi dışarıya göre çok uygun inanın fiyatı sizin kaç bölge ihtiyacınız olduğuna göre değişir ama dışarıya göre çok çok uyguninanınCnm sen hangi dr a oldun ayrica fiyat ogrenebilirmiyim
Çok üzücü okuduklarıma inanamadım cidden insan sağlığı bu kadar mı ucuz bide sanki babalarının hayrına yapıyolar gibi bir havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?