Smart,lazer,slim lipo

Kizlar superplast ta slim lipo yaptıran lar bana ne kadar ödeme yaptığınızı en azından özelden yazabilir misiniz çok merak ediyorum benden mi çok yüksek istediler yoksa orası böyle herkese pahalı mi ??

Kizlar superplast ta slim lipo yaptıran lar bana ne kadar ödeme yaptığınızı en azından özelden yazabilir misiniz çok merak ediyorum benden mi çok yüksek istediler yoksa orası böyle herkese pahalı mi ??
Benim doktoruma git özelden resim atıyım sana bugün 10. Günüm resmen bacaklarım eridi fulya etiler oralar öyle çok fiyat yazık yani bende çok araltırdım

Teşekkürler bakalım netice ne olacak merakla bekliyorum sevgiler
Kızlar bacakalrım resmen eridi ödem için çok maydanozlu su ve kiraz sapı çayı içtim birazda yememe dikkat ettim onuncu günümde bacaklaarım resmen eridi isteyenlerle özelden resim paylaşabilirim

Fulya etiler tmm canim sağol bi görüşeyim peki ne ile yapıldı bacakların slim lipo mu lazer lipoliz mi Ve tüm bacak mi bir de ismi fulya etiler değil sanırım hangi hastahane ve doktorun ismini yazabilir misin

Fulya etiler tmm canim sağol bi görüşeyim peki ne ile yapıldı bacakların slim lipo mu lazer lipoliz mi Ve tüm bacak mi bir de ismi fulya etiler değil sanırım hangi hastahane ve doktorun ismini yazabilir misin
Sana özelden resimleri attım dikişlerim düştü gör diye bacaklarımı canım

Sonuç nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…