Smart,lazer,slim lipo

benim de bölgesel fazlalıklarım var zayıflama ile de gitmiyor, karnım yarım kase kadar hep şiş kalıyor en son 52 kg ya düşmüştüm
daha da veremem, fakat göbeğim oldugu yerde duruyordu xs giyerken bile

onu içime çekmekten yoruldum

O zmn bu yöntem siZlik. Bndede aynı sorun vatdı çünkü

bilmiyorum canım randevu alıp görüşe bilirsin ..

Fiyat anormal uçuk bir rakam .Nasıl bu fiyatları hastalarına veriyorlar anlayamadım . Ben de 2 sene önce karın , iç bacaklar , basen , sırt , mide , belden smart lipo oldum. 5.500 lira ödedim. 5.5 litre yağ alındı .Çok para demek iyi sonuç demek değil.
Biraz araştırın arkadaşlar .

Arkadaşlar mesajları geçen yılları okudum .Ne çok şey paylaşmışım sizlerle :) Kendi yazdıklarımı unutmuşum .Bir hayli bilgi vermişim .Hepinize sevgilerimi gönderiyorum . Hepinizi çok seviyorum .

2 sene olmuş peki şimdi nasıl ?? değer mi sence ?

Arkadaslar selam alt bacaktan ve duzden yag aldiran biri bana bilgi verebilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar mrb ben 2 gün önce opere oldum slim lipo yaptırdım göbeğim ve basenlerime. bu işlem maalesef pahalı yanı 5 yıl öncesindeki fiyatla şimdiki kıyaslanamıyor.
yarın bandajlarım açılacak çok sıkıldım su 3 günde inş sonuç iyi olur hepinize sevgiler

2012 de laserlipoliz yaptırdım kendim için yaptığım en iyi yatırım olduğunu düşünüyorum

selam
bacak bolgesinde sonuclariniz nasil,iz kaldi mi,tekrar yaglanma oldu mu,herhangi bir sikintiniz var mi?

ya arkadaşlar ben hiç birşey anlamadım kavramlar karıştı bende smart,silimlipo,liposuction,lazer liposuvtion,lipoliz bunlar birbirinden farklımı yada nasıl valla kafam karıştı yardım edin lütfen

Bayağı zaman geçmiş ama şu anki durumunuz nasıl acaba?

Merhaba arkadaşlar, burada bir çok kişi bir kaç yıl önce lazerlipo yaptırmış,çoğu da superplasta dr.levent taşçı'ya yaptırmış.. Baştan sona okudum ve herkesin yeni olduğu için uzun vadede sonuçları yazan pek olmamış...

Şimdi aylar ve yıllar önce yaptıranların yorumlarına ihtiyacım var.benim çok yeni henüz 10 gün oldu yaptıralı ama çok bir etkisi olacakmış gibi hissetmiyorum şu an...çok ödemim var elbette,çok morluğum...ve belimdeki kaşınma ve şişlik hissi,bi yandan da hissizliği çok sinirimi bozuyor.tecrübeli arkadaşlardan güncel bilgilere ihtiyacım var :)

Arkadaşlar lazer lipo yaptırdım 3 gün önce olduğumdan daha şişmanım sanki yardım lütfen (

Slm ben 23 ocakta yaptirdim ama pismanim hemde cok.cunku oyle beklendigi gibi mucize degil . Cok sey beklemeyin spor yapin daha iyi yeminle.ben yillar once dogumdan sonra spor ve diyet yaptim 25 kg verdim o halimi hic unutmam.simdi liposuction oldum ama sanki hic olmamis gibiyim.sadece maraktan oldum iste.mekakimda gecti.illaki yasamak lazimmis.sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…