Smart,lazer,slim lipo

Hanımlar bende 4 gun önce lazer lipo yaptırdım . Karın göbek + bel sırt birsey sormak isterseniz yardımcı olurum

çok geçmiş olsun.umarım istediğiniz sonuca kavuşursunuz, ne kadar ödeme yaptınız karın bel ve sırt için

Emrelf cok teşekkür ederim , ödeme miktarını burada söylemek ne kadar doğru olur bilmem ama bölge basına 4000 diyenleri duyunca ben cok iyi fiyata yaptırdığını düşünüyorum şahsen birde doktor kendiliğinden 500 tl de almadı tok insan yani anlatabildimmi 😊

sellc cnm nasılsın nası oldun? ödemler ne durumda

Sellc selam acaba istanbulda hangi dr a ve kaca yaptirdin cok tsk ler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sellc cnm nasılsın nası oldun? ödemler ne durumda

Deeplydisturbed İyiyim canım cok Sagol ödemim azaldı . Çayımı aksatmıyorum onunda cok faydası var, birde su boğazımı tutabilsem ameliyattan beri durmadan yiyorum 😳 nolcek bilmem . Ama belim bir avuç kaldı bilsem cok onceden olurdum vallahi kesinlikle düşünenlere tavsiye ediyorum

Bende yeni Lazer lipoliz yaptırdım 2 hafta geçti su anda odem var. Sedasyon ve local anesteziyle yapıldı. mini karın germede yapıldı işlem 2 saat surdu ameliyat esnasında kendimdeydim, acı yada agrı hissetmedim. operasyondan sonra morluklarım oldu ama su anda gecmek uzereler. korse takıyorum dr um ancak 3 ay sonra farkı gorecegımı 6. ayda tam sonucu alacagımı soyledı.. 12. gunumde dıkıs bolgemde pis kan birikti dikis yerimden ufak bir igne yardımıyla bu bırıkıntıler cıkartıldı ve rahatladım. canım acımadı, operasyondan sonra antibiyotık kullandım.. simdilik yazabileceğim tecrubelerım bunlarçç

Merhaba arkadaşlar, superplastta Coşkun beyle görüştüm, bana slim lipo 2 önerdi, 2 seans gerektiğini, 1. Seansta basen ve simit, 2. Seansta ise göbek ve iç bacakları yapacağını söyledi. Fiyat seans başı nakit 10000 toplam 20 bin tl dediler şok oldum, güya indirimli bu şekilde. siz yaptıranlar ne kadar ödediniz bilgi verirseniz sevinirim

yaptıracak olduğun işlem yağ çekme işlemi mi ??
yakın zamanda teyzem yaptırdı bence değmez.. Selülit görüntüsü 6 ay olacak hala düzelmedi tamam inceldi ama spor yapsan hem daha sağlıklı değil mi!
paran da cebinde kalır..

Keşke spor ve diyetle incelebilsem yaptırmam tabi, ama ben kilo verince yüzüm çöküyor herkes çok çirkin oldun diyor kilo alınca da basen ve bel 42 beden oluyor, Coşkun beye 2 yakınım yaptırdı aynı işlemi çok memnunlar. Ama selülite etkisi yok zaten. Bu arada teyzen kime oldu ne yaptırdı?

liposuction yaptırdı yeşilköyde doktorun ismini anımsayamadım şimdi 6000 falandı işte.. selülitten kastım bacaklar inceldiği için dalgalanmalar oldu bu işlemden sonrada spor masaj şart bence..

Hanımlar bende 4 gun önce lazer lipo yaptırdım . Karın göbek + bel sırt birsey sormak isterseniz yardımcı olurum

Ben de düşünüyorum.lazer lipo aslında lazer liposuction istiyorum. Şu an nasılsınız ben en çok lazer sarkmayı engelliyor mu onu merak ediyorum. Göbeksiz ve buruşuk kalmak istemem. Sarkmanız yok di mi?

Şu an nasılsınız memnunmusunuz. Cevaplarsanız sevinirim

Bende bu salı Nejdet şişman beye lazer lipo yaptırcam başıma gelenleri anlatıcagım sizlere nolur bana dua edin çok korkuyorum.. Acı çekmekten çektiğim acıya değmemesinden kredi çekti eşim yeteri incelme olmazsa beni mahveder korkuyorum kızlar bir umut Dr çok iyi kişiye benziyor umarım yanılmam benim için dua edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

liposuction yaptırdı yeşilköyde doktorun ismini anımsayamadım şimdi 6000 falandı işte.. selülitten kastım bacaklar inceldiği için dalgalanmalar oldu bu işlemden sonrada spor masaj şart bence..

çene altında sorun olur mu sizce?

bende büyük beden parçalarına bu işlemi dogru bulmuyorum şahsen

çene altını tek başına kaça yapar acaba?

ayrıca coşkun bey kendine bir facebook offical hesap açmalı yeni uygulamaları vs paylaşmalı herkesin hesabı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…