- Konu Sahibi farfarella
-
Hanımlar bende 4 gun önce lazer lipo yaptırdım . Karın göbek + bel sırt birsey sormak isterseniz yardımcı olurum
çok geçmiş olsun.umarım istediğiniz sonuca kavuşursunuz, ne kadar ödeme yaptınız karın bel ve sırt için
Emrelf cok teşekkür ederim , ödeme miktarını burada söylemek ne kadar doğru olur bilmem ama bölge basına 4000 diyenleri duyunca ben cok iyi fiyata yaptırdığını düşünüyorum şahsen birde doktor kendiliğinden 500 tl de almadı tok insan yani anlatabildimmi 😊
sellc cnm nasılsın nası oldun? ödemler ne durumda
Merakettim benim doktorum Ercan Karacaoglu ben kendisinden cok memnunum bence birkaç Dr la görüş hangisi aklına yatarsaevet lütfen kime yaptırdınız yazar mısınız
Ben Haziran'ın ilk haftasına gün aldım Coşkun beye, simit ve basene Slim lipo 2 yapılacak, ama göbek duracak şimdilik para ayarlamam lazım.Sen yaptınmı düşünüyormusun
Merhaba arkadaşlar, superplastta Coşkun beyle görüştüm, bana slim lipo 2 önerdi, 2 seans gerektiğini, 1. Seansta basen ve simit, 2. Seansta ise göbek ve iç bacakları yapacağını söyledi. Fiyat seans başı nakit 10000 toplam 20 bin tl dediler şok oldum, güya indirimli bu şekilde. siz yaptıranlar ne kadar ödediniz bilgi verirseniz sevinirim
yaptıracak olduğun işlem yağ çekme işlemi mi ??
yakın zamanda teyzem yaptırdı bence değmez.. Selülit görüntüsü 6 ay olacak hala düzelmedi tamam inceldi ama spor yapsan hem daha sağlıklı değil mi!
paran da cebinde kalır..
Keşke spor ve diyetle incelebilsem yaptırmam tabi, ama ben kilo verince yüzüm çöküyor herkes çok çirkin oldun diyor kilo alınca da basen ve bel 42 beden oluyor, Coşkun beye 2 yakınım yaptırdı aynı işlemi çok memnunlar. Ama selülite etkisi yok zaten. Bu arada teyzen kime oldu ne yaptırdı?
Hanımlar bende 4 gun önce lazer lipo yaptırdım . Karın göbek + bel sırt birsey sormak isterseniz yardımcı olurum
Bende yeni Lazer lipoliz yaptırdım 2 hafta geçti su anda odem var. Sedasyon ve local anesteziyle yapıldı. mini karın germede yapıldı işlem 2 saat surdu ameliyat esnasında kendimdeydim, acı yada agrı hissetmedim. operasyondan sonra morluklarım oldu ama su anda gecmek uzereler. korse takıyorum dr um ancak 3 ay sonra farkı gorecegımı 6. ayda tam sonucu alacagımı soyledı.. 12. gunumde dıkıs bolgemde pis kan birikti dikis yerimden ufak bir igne yardımıyla bu bırıkıntıler cıkartıldı ve rahatladım. canım acımadı, operasyondan sonra antibiyotık kullandım.. simdilik yazabileceğim tecrubelerım bunlarçç
liposuction yaptırdı yeşilköyde doktorun ismini anımsayamadım şimdi 6000 falandı işte.. selülitten kastım bacaklar inceldiği için dalgalanmalar oldu bu işlemden sonrada spor masaj şart bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?