Smear Testi Yaptiran Var M

Bilgiler için teşekkürler aslında daha önce rahim filmi çektirdim tam bir işkence oldu bağırmadım sessizce çektim işkenceyi ama acı var acı:)) bir hafta sonra yeniden çekileceğim geriyor beni bu düşünce aslında.Üstelik çoktan beridir evliyim :)) Yapısal bir şey , fiziksel olarak spekuluma zorluk çıkarıyorum. :)) Bebek çalışmalarına başlayacağız da:) Yaş 34 , olacaksa olsun artık:)

canım bende yaptırdım hiç korkulacak bişey yok
çok basit bir işlem ve sadece birkaç dakika sürüyo
ben ssk ile gittim 25 ytl vermiştim
sağlık açısından yaptırman gerek hiç korkma

yok canım ya ne acıması hiçbişey hissetmiyosun zaten jel sürüyo ve ince bi çubukla giriyo yani tedirin olcan hiç bişey yok, yanlış hatırlamıyorsa 70,80 civarı bişeydi (memorial da)

Hiç birşey hissetmiyorsun ki vajinal ultrason gibi çok az bir parça alıyor sadece o kadar. bunu yaptırman gerekiyor ama. ben bir sürü test yaptırdım yanında da smear testi sadece 20 ytl verdim. özel hastane ssk indirimi de vardı ama pahalı bir test değil.

ben smear testini 3_4 sefer yaptirdim ilk gittigim doktor vajinaya bi demir gibi bi sey yerlestirmisti daha rahat muayene icin muaeneden sonra bi cubukla akinti aldi sadece cubugun dokundugunu hissettim hic bi aci cekmedim saniyelik bi is vede acisiz yani korkulacak hic bi sey yok arkadaslar kendinizi bosyere kasmayin

cnm bende yaptırdım hiç acı duymuyosun ama alet takıyolar tabiii korkma sağlığın sonuçtaa

[bende yaptırdım ana alet takmadılar fırca gıbı bişeyler aldılar dıstan özel hastaneden yaptırdım muayene ücretı dısında para almadılar a.s.

Smaer hayat kurtarır korkulacak bir süreç hiç değil.Yeterki rahat olun ben doktorumun muayenehanesinde yaptırdım.Muayene+ultrason+smear=160YTL

metal değil ya daha değişik bir şey pek bir şey hissetmiyorsun.parça dedikleri sıvı alıyor 3 5 saniyelik bir olay.hastanede yaptırırsan sonuçları daha çabuk alırsın.özel muayenehanesinde de yaptırsan aynı şey hem daha tuzlu.muayene için para vermene gerek yok.git hastaneye smear yaptıracağaım de.sadece test parası verçben afyonda özel hastanede yaptırdım 28 lira.nerede 100 lira anlamadım.arada uçurum var

bende geçen hafta yaptırdm arkadaşlar hiç de korkulucak bişey değil 20 ytl muayene ücreti verdim özel bi hastanede ssklı olduğumdan 35 ytlde test için aldılar artık her sene yaptırıcam

arkadaşlar ben bikaç hafta önce hastanede yaptırdım ama hiç para vermedim.benide ebeler ikna etti bu fırsatı kaçırma bak hemde bedava dediler yaptırdım.isterseniz bi araştırın neden o kadar parayı veresinizki.ssk lı olmanız yeterli....ayrıca hiçbir acısı yok kendinizi sıkmazsanız tabi

geçtiğimiz salı bende yaptırdım. rutin zaten her sene yaptırmak gerekiyor. özellikle ailesinden dolayı risk taşıyanların. ben en son 2 sene önce yaptırmıştım.biraz ihmal ettim ama bu senekini de yeni yaptırdım...şükür temiz çıktı. Sosyal güvenceniz varsa ücret ödemenize gerek yok. devlet hastaneleri gerekli testi yapıyorlar...ihmal etmeyin hanımlar bence.

bende yaptırdım, çok korkuyordum ilk kez yaptıracağım için ama hiç bişi hissetmedim. Hem smear testini her kadının yılda bir kez yaptırması lazımmış, bence sende stres yapma

merhabalar

doktora gitmekten sakın çekinme. benim annem ve annemin rahmi alındı, anneannemle ilgili pek bi şey hatırlamıyorum küçüktüm ama annemle birebir yaşadık bu sorunları. 36 yaşında rahmi alındı ve erken menopoza girdi. teyzemin de miyomları alındı fakat ameliyata rağmen kurtulamadı. Kontrol sırasında hiç acı çekmiyosun. Biraz huylanıyosun, kendini kasıyosun falan ama daha sonra kat kat acı çekmektense 10 dakikalık bir sıkıntıyı çekmek daha iyidir. Evlendiğimde bende gittim doktora. Şansıma erkekti hemde. İlk gidişimdi. Önce çok garip bir duygu tabi tuhaf oluyo insan. Ama acı yok emin ol. Zaten ne yaptığını görmüyosun, ben sadece oramda buz gibi bi şey hissettim, o kadar. Smear testi yaptırmadım ama onun için de yakın zamanda gidicem işlerden fırsat bulursam.
Sevgiler

canım daha yeni yaptırdım, çalıştığım için sevk alıp özel hastaneye gittim, emekli sandığı para ödemiyor..hiç acımıyor, nerdeyse hissetmiyorsun bile..

on gün önce yaptırdım. bence her bayanın arada bir yaptırması gerek. diş doktoruna gitmek gibi bişey. nolur bayanlar kontrollerinizi ihmal etmeyin.
iyiki gitmişim kaç aydır kasıklarım zonkluyodu. meğer az bir iltihap varmış. iki tane fitil verdi, hap filan. 10 gündür reglim varmış gibi ped koyuyorum. ama ağrım mağrım kalmadı. Allah doktorları başımızdan eksik etmesin.

bende yaptırdım ve hiç acımıyor bi kaç saniyelik iş ve ssk hastanesinde yaptırdım parasız
Niye boşu boşuna bide ona üzret ödeyesinki yani devlet hastaneleri yapıyor..Dr unuzda eğer hastaneye bağlı çalışıyorsa sizi hastaneye gönderip yaptırabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…