C
ccerence
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Cerenc Senin Için Ankarada Bir Doktor Araştirdim Adi Ahmet Bostanci çankayadaymiş.iyi Bir Doktor Ilgilenirsen Bilgin Olsun Canim
kendisine dün mail atmıştım bugün de cevabını aldım...80ytl imiş muayene ücreti sizce nasıl normal mi ben hiç gitmedim bilmiyorum nasıl oluyor...peki nasıl yani mesela sizden bi kaç tetkik istedi falan nasıl oluoyr hanımlar...
geçmiş olsun inşallah temiz çıkar...
peki birşey sorucam kızlar ben dr.la önce ücret vermeden bir görüşmek istiyorum yani bakalım nasıl sevicek miyiz falan..bunun için randevu alsam olar demi yani ücretli muayene değil tanışma için..
siz nasıl başlamıştınız...
bi de dr.unuza ne kadarda bir gidiyorsunuz...
canım yeni evliyim 4aylık çocuk henüz düşünmüyoruz 2-3 sene kadar tabi kısmet nasip...22yaşındayım...ben düzenli kadın kontrolleri için ve 6ayda br yada senede 1smear testi yaptırılması gerektigi için sordum ha bide pcos.um var...ccerence öyle bir tanışmak için gidemezsin yaşın kaç ne kadarlık evlisin çocuk istiyorsunda olmuyormu bilmiyorum ama eğer yaşın genç yeni evliysen çocuk için dünya kadar tahlil yaptırmana gerek yok bence çocuğun olmuyorsa korunmadığın halde ne bileyim ozaman o tahlilleri yaptırırsın.Yani illah bu problemlerl yokken yeni de evliysen gidip bunları yaptırmana smear tesdi yaptırmana gerek yok bence kendini kasma mecbur hissetme ama tabiki her kadının rutin kontrollerle gidip bir doktora muayne olmasında yarar var ver 80 ytl yi git bir sana vajinal ultrasonla baksın alttan muayne etsin en azından ilerde ortaya çıkabilecek problemlerden haberdar olursun.
allah allaaahhh ne demiri yaa. ben 2 kez smear testi oldum demir falan kullanılmadı. sana niye böyle bişey gerektirdi ki. neyse atlatmışsın ya geçmiş olsun çok sevindim temiz çıktığına.
KIZLAR SMEAR TESTİ YAPTIRAN VARMI.ÇOK ACIYORMU.FİYATI NE KADAR:uhm:
allah allaaahhh ne demiri yaa. ben 2 kez smear testi oldum demir falan kullanılmadı. sana niye böyle bişey gerektirdi ki. neyse atlatmışsın ya geçmiş olsun çok sevindim temiz çıktığına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?