!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

smyna iyide öle 3.250 diolarda ilaçlar hariç benim ilaçlar 2.500 tuttu sonracım histeroskobi yapıyolar genellikle 750 o.falan felan derken benim 7bin ödedik.ama temiz düzgün hastane memnundum.bernim sonucum negatif ama nasip bu işlerr tabiki.AALLAH YARDIMCINIZ OLSUN arkadaşalar ne diyim inşalalh tez vakitte bizimde bebişlermiz olurrrrrrrrrrr

sen zaten söylersin canım koluna olanladı. ona göre acıtmıycak şekilde takarlar serumu. korkma. inşallah herşey yolunda olucak canım. ya bu arada ekinbebek'i merak ettim , hiç bi haber yok..

inşallahh canımm ben yarın kendimi iyi hissedersem nete girer yazarım mutlaka gelişmelerii ama görümcem de gelceği için pek sanmıyorumm ondan bana kalmaz bilgisayar delisi kendisi ama bi çaresini bulucam inşallah bu arada bende ekinbebeği çok merak ediyorum hiç haber vermedi ama bence kendini iyi hissetse mutlaka girer yazardı fırsatı olmadı diye düşünüyorum bakalım ben ne olcamm ayy kalbim küt küt atmaya başladı korkudan çoooookkk tırsıyorummmmmmmmmm

histeroskopi için 500 tl alıyorlar canım biz öyle ödemiştik ilaçlar kişiden kişiye değişiyo canım eczaneler aynı fiyeta satmıyo örneğin ben puregonu 260 tl ye aldım bizim eczaneden ama hastanenin eczanesinde 200 tl fiyatı

of pahalı valla devletin ödediği miktar ne acaba emekli sandığı benim güvencem
9eylül nasıl arkadaşlar fiyat filan doktorlar hakkında bilginiz varmı?

mrb kızlar kusura bakmayın yazamadım cumartesi günü hastaneye gittik eşim tese oldu çok güzel geçti pazar günüde benim yumurtalarım toplandı (25tane) ama ameliyattan çıktıktan sonra benim çok ağrım oldu ağrı kesici yaptılar serum iki tane yaptılar bulantım oldu yumurtan çok olduğu için böyle oldu dediler.eve giderkenyolda istifra ettim eve gidince hemen uyudum zaten.dün dinlenmem gerekiyordu ama ben çalıştım e çok yoğundu akşama kadar hiç oturmadım akşam ev gidince hemen yattım ama akşam yemeği yerken çok kötü oldum baygınlık geçirdim.dün aradılar 9 yumurtam döllenmiş yarın 13:30da transferim olucak çok heycanlıyım işte böyle kızlarrrrr.

kızlar bugün aramadılar bir aksilik olsa aralardı herhalde demi...bu arada baby2435 seni merak ediyorum adını bilsem hastaneyi arıycam

çok geçmiş olsun ekinbebek, inşallah transferin de sorunsuz geçer canım :)

kızlar bugün aramadılar bir aksilik olsa aralardı herhalde demi...bu arada baby2435 seni merak ediyorum adını bilsem hastaneyi arıycam

canımm benim senin adına çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallahh bebeğin sana sımsıkı tutunur benim de dün toplandı saat 10 da toplantı yumurtalarım sadece 12 yumurta toplanmış o yüzden biraz üzgünüm bana çok az geldi 12 olmasıı kimbilir kaç tanesi döllencek neyse allaha bol bol dua ediyorum bugün merkezden telefon bekliyorum bakalım kaç tanesi döllenmiş onu bildircekler benim yumurta toplama işlemi çok güzel geçti gülerek girdim ameliyathaneye hatta anestesi doktoru varya şakalaştı benle senin gibi güler yüzlü hasta görmek bana pozitif enerji veriyo diyerek şakalaştı serumu ve anestesi takarlarken hiç acımadı şaşırdım demekki pozitif olunca canın yanmıyoo bunu da geç anlamış oldum sonrasında beni odaya aldıklarında bende de ağrı oldu ama hemşire ağrı kesici yapmadı ağrı kesicin yapıldı biraz sonra geçer diyerek geçiştirdi ama eve gelinceye kadar ara ara bıçak saplanması gibi acı hissettim o kadar ama baş dönmesi mide bulantım falan olmadı zaten eve gelir gelmez uyudum akşam yemek yemek için eşim uyandırdı sonra ilaçlarımı içip gene uyudum bu arada görümcemm gelmedi bana bakmayaa yazık eşim ilgilendi benle kayınvaldemde yemek yapıp yollamış allah hepsinden razı olsunn bugün düne nazaran çok çok iyiyimm yürüyebiliyorumm bende transfer gününü merakla bekliyorumm

kızlarrrr şimdi merkezden aradılarr benim 12 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenmiş ama toplanan yumurtaların hepsi çok kaliteliymiş ancakkk bu kaliteli yumurtaların hepsini dölleyecek sağlıklı sperm yokmuşş o yüzden embiriyolog eşinizin iyi ve iyi denebilecek olan spermleriyle 6 tanesini dölleyebildik dedi tabi benim moralim bozuldu haliyle sesim değişti anladı galiba üzüldüğümü üzülmeyin dedi doktor şimdilik bi sorun yok dedi cuma günü saat 13 de yani (1) de transferim yapılacakmış vermiş oldukları vajinal jeli ogün için saat 8 de yapıp öğlen merkeze gelin dedilerr moralimm sıfır ya bu iyi olmayan spermler transferden sonra tutunmazlarsaa ya çabuk pes ederlerse çok korkuyorumm aynı iğneleri ve acıları tekrardan yaşamamk istemiyorumm ömrümden ömür gitti bunları yaparkenn

Canım işleminin güzel geçmesine çok sevindim. Daha üzülmen için çok erken şekerim, sonuçta bi tane embriyo transfer edicekler ve bi tane kaliteli olması yeterli öyle değil mi? moralini bozma.. benim de 12 yumurtam var sanırım, ve benim de eşimin değerleri düşük. ne yapabiliriz ki, herşey nasip .. biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi Allahtan. Benimde haftaya salı yada çarşamba toplanıcak yumurtalarım. İnşallah allah emeklerimizin,uğraşlarımızın karşılığını verir ve bebeklerimize hayırlısıyla kavuşuruz.

aminn canım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürüp pozitif sonuçlar almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar ;bende tüp bebek serüvenine önümüzdeki ay başlayacağım kafam karma karışık bir ümitleniyor bir yandık diyorum yaşım 36 bugün smyrna art tüp bebek hastanesi ile bir görüşme yaptım telefondan bilgi aldım ve tabi daha bir cok merkezden ama daha ilk görüşmede moralim bozuldu fsh mı sordu 1 yıl önce 8.23 dedim bana sakın zaman kaybetmeyin dedi panikledim ..zaten eşimin spermleri cok iyi değil di bende hiç bir sorun yokken şimdi bende de sorun mu cıktı daha başlamadan ...6 yıllık bir tedavi boşuna cabalamakla gecen yıllar belirsiz kısırlık 4 yılın sonunda eşimde cıkan cift taraflı varakosel ameliyat 1 yıl bekleme ve şimdi ben ...neyse
bende merkez aranıyorum ege üniversitesinde yaptıracaktım ama yine de fikrinize danışmak istiyorum ...
bana yazarsanız cok sevinirim

canım ben smyrna art tüp bebek merkezinden çok memnunum ve sana da tavsiye ederim seninle bire bir ilgileniyorlar ve sürekli değerlerini ölçüp ona göre tedavi uyguluyorlar çalışanlar çok güler yüzlüler ve hemşirelerde doktorlar kadar bilgi sahibiler sorduğun her sorunun cevabını mutlaka veriyorlar istediğin zaman arayabiliyorsun kafana takılanları telefon açıp sorabiliyorsun ve en önemlisi doktor funda hanım ve embriyolog aynur hanımm alanında uzman son derece çok başarılı doktorlardır ve diğer merkezlare göre başarı oranları daha yüksek bende bu merkezde tedaviye başlamadan önce çok araştırdım ve en iyinin smyrna art olduğuna karar verdim yapılan işlemlerde genel anestesi uyguluyorlar sen hiç bir şey hissetmiyorsun uyuyorsun ama diğer merkezlerde yarım anestesi uygulanıyor ve canın yanabiliyoo ve düğer merkezlerden biraz daha pahalıya geliyo bu merkez ve ssk ile anlaşması da var tercih senin canımm

cok sağol bilgin için beni tek tedirgin eden ben emekli sandığına bağlı biri olarak bugün konuştuğumda herşey dahil 5.000 denildi yani benim vermem gereken tabi birde devletten alınacak ...ege tüp 3500 dedi onunda kendine ait başarı oranı yüksek ...smyrna ya ege tüp ün miktarını söyleyince fiyat tekrar görüşülür denildi bana:44: yani bu biraz kafamı karıştırdı ama söylediğin gibi iletişimleri süper kesinlikle cok güzel ilgileniyorlar bende smyrna ya sıcak bakıyorum,,,
birde baby2435 sana birşey sorabilirmiyim fsh genelde kaç cıkıyor ...istersen cevapla :78:

selam kızlar... ben de smyrna dan çok memnunum.. fiyatları da s anırım kullanılan ilaçlara göre değişiyor. Biraz pahalı olsa da , ödemede kolaylık sağlıyorlar hepsini tek seferde almayıp,tedavi süresince parça parça da ödeyebiliyorsunuz. yardımcı oluyorlar. bütün dr.lar ekip halinde çalışıyor ve hiç bir şekilde işlemleriniz aksamıyor. benimde burada ilk tedavim ve tavsiye ediyorum.

canım herkesin aynı değil fhs farklı çıkabilir benim 8.2 çıkmıştı tedaviye başlamadan önce sonrasında değerler kaç çıktı sorma gereği duymadım çıkan sonuçlarıda almadım kan değerlerinden bahsediyorum sen istersen çıkan sonuçların bi kopyasını veriyorlar ama ben gerek duymadım öğrenip napıcam moralim bozulmasın diye

aynen canım sana katılıyorumm yarın benim transfer günümm çok heycanlıyımm inşallahh bebeğim tutunurr

aynen canım sana katılıyorumm yarın benim transfer günümm çok heycanlıyımm inşallahh bebeğim tutunurr

çok heyecalısındır tabi yaaa... ay inşallah tutunur canım , dualarım seninle.. sen de çok çok dua et ... benim de muhtemelen haftaya cuma transferim olacak, tedavime senden bi hafta sonra başlamışım demek ki

çok heyecalısındır tabi yaaa... Ay inşallah tutunur canım , dualarım seninle.. Sen de çok çok dua et ... Benim de muhtemelen haftaya cuma transferim olacak, tedavime senden bi hafta sonra başlamışım demek ki

inşallahh canım ikimiz içinde hayırlı olsunn allahın izniyle minişlerimize kavuşucazzz vee yeni yıla 3 kişi giricezz harikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…