sen zaten söylersin canım koluna olanladı. ona göre acıtmıycak şekilde takarlar serumu. korkma. inşallah herşey yolunda olucak canım. ya bu arada ekinbebek'i merak ettim , hiç bi haber yok..
smyna iyide öle 3.250 diolarda ilaçlar hariç benim ilaçlar 2.500 tuttu sonracım histeroskobi yapıyolar genellikle 750 o.falan felan derken benim 7bin ödedik.ama temiz düzgün hastane memnundum.bernim sonucum negatif ama nasip bu işlerr tabiki.AALLAH YARDIMCINIZ OLSUN arkadaşalar ne diyim inşalalh tez vakitte bizimde bebişlermiz olurrrrrrrrrrr
mrb kızlar kusura bakmayın yazamadım cumartesi günü hastaneye gittik eşim tese oldu çok güzel geçti pazar günüde benim yumurtalarım toplandı (25tane) ama ameliyattan çıktıktan sonra benim çok ağrım oldu ağrı kesici yaptılar serum iki tane yaptılar bulantım oldu yumurtan çok olduğu için böyle oldu dediler.eve giderkenyolda istifra ettim eve gidince hemen uyudum zaten.dün dinlenmem gerekiyordu ama ben çalıştım e çok yoğundu akşama kadar hiç oturmadım akşam ev gidince hemen yattım ama akşam yemeği yerken çok kötü oldum baygınlık geçirdim.dün aradılar 9 yumurtam döllenmiş yarın 13:30da transferim olucak çok heycanlıyım işte böyle kızlarrrrr.
kızlar bugün aramadılar bir aksilik olsa aralardı herhalde demi...bu arada baby2435 seni merak ediyorum adını bilsem hastaneyi arıycam
kızlarrrr şimdi merkezden aradılarr benim 12 yumurtadan sadece 6 tanesi döllenmiş ama toplanan yumurtaların hepsi çok kaliteliymiş ancakkk bu kaliteli yumurtaların hepsini dölleyecek sağlıklı sperm yokmuşş o yüzden embiriyolog eşinizin iyi ve iyi denebilecek olan spermleriyle 6 tanesini dölleyebildik dedi tabi benim moralim bozuldu haliyle sesim değişti anladı galiba üzüldüğümü üzülmeyin dedi doktor şimdilik bi sorun yok dedi cuma günü saat 13 de yani (1) de transferim yapılacakmış vermiş oldukları vajinal jeli ogün için saat 8 de yapıp öğlen merkeze gelin dedilerr moralimm sıfır ya bu iyi olmayan spermler transferden sonra tutunmazlarsaa ya çabuk pes ederlerse çok korkuyorumm aynı iğneleri ve acıları tekrardan yaşamamk istemiyorumm ömrümden ömür gitti bunları yaparkenn
kızlar bugün aramadılar bir aksilik olsa aralardı herhalde demi...bu arada baby2435 seni merak ediyorum adını bilsem hastaneyi arıycam
Canım işleminin güzel geçmesine çok sevindim. Daha üzülmen için çok erken şekerim, sonuçta bi tane embriyo transfer edicekler ve bi tane kaliteli olması yeterli öyle değil mi? moralini bozma.. benim de 12 yumurtam var sanırım, ve benim de eşimin değerleri düşük. ne yapabiliriz ki, herşey nasip .. biz elimizden geleni yapıyoruz,gerisi Allahtan. Benimde haftaya salı yada çarşamba toplanıcak yumurtalarım. İnşallah allah emeklerimizin,uğraşlarımızın karşılığını verir ve bebeklerimize hayırlısıyla kavuşuruz.
merhaba arkadaşlar ;bende tüp bebek serüvenine önümüzdeki ay başlayacağım kafam karma karışık bir ümitleniyor bir yandık diyorum yaşım 36 bugün smyrna art tüp bebek hastanesi ile bir görüşme yaptım telefondan bilgi aldım ve tabi daha bir cok merkezden ama daha ilk görüşmede moralim bozuldu fsh mı sordu 1 yıl önce 8.23 dedim bana sakın zaman kaybetmeyin dedi panikledim ..zaten eşimin spermleri cok iyi değil di bende hiç bir sorun yokken şimdi bende de sorun mu cıktı daha başlamadan ...6 yıllık bir tedavi boşuna cabalamakla gecen yıllar belirsiz kısırlık 4 yılın sonunda eşimde cıkan cift taraflı varakosel ameliyat 1 yıl bekleme ve şimdi ben ...neyse
bende merkez aranıyorum ege üniversitesinde yaptıracaktım ama yine de fikrinize danışmak istiyorum ...
bana yazarsanız cok sevinirim
canım ben smyrna art tüp bebek merkezinden çok memnunum ve sana da tavsiye ederim seninle bire bir ilgileniyorlar ve sürekli değerlerini ölçüp ona göre tedavi uyguluyorlar çalışanlar çok güler yüzlüler ve hemşirelerde doktorlar kadar bilgi sahibiler sorduğun her sorunun cevabını mutlaka veriyorlar istediğin zaman arayabiliyorsun kafana takılanları telefon açıp sorabiliyorsun ve en önemlisi doktor funda hanım ve embriyolog aynur hanımm alanında uzman son derece çok başarılı doktorlardır ve diğer merkezlare göre başarı oranları daha yüksek bende bu merkezde tedaviye başlamadan önce çok araştırdım ve en iyinin smyrna art olduğuna karar verdim yapılan işlemlerde genel anestesi uyguluyorlar sen hiç bir şey hissetmiyorsun uyuyorsun ama diğer merkezlerde yarım anestesi uygulanıyor ve canın yanabiliyoo ve düğer merkezlerden biraz daha pahalıya geliyo bu merkez ve ssk ile anlaşması da var tercih senin canımm
cok sağol bilgin için beni tek tedirgin eden ben emekli sandığına bağlı biri olarak bugün konuştuğumda herşey dahil 5.000 denildi yani benim vermem gereken tabi birde devletten alınacak ...ege tüp 3500 dedi onunda kendine ait başarı oranı yüksek ...smyrna ya ege tüp ün miktarını söyleyince fiyat tekrar görüşülür denildi bana:44: yani bu biraz kafamı karıştırdı ama söylediğin gibi iletişimleri süper kesinlikle cok güzel ilgileniyorlar bende smyrna ya sıcak bakıyorum,,,
birde baby2435 sana birşey sorabilirmiyim fsh genelde kaç cıkıyor ...istersen cevapla :78:
selam kızlar... ben de smyrna dan çok memnunum.. fiyatları da s anırım kullanılan ilaçlara göre değişiyor. Biraz pahalı olsa da , ödemede kolaylık sağlıyorlar hepsini tek seferde almayıp,tedavi süresince parça parça da ödeyebiliyorsunuz. yardımcı oluyorlar. bütün dr.lar ekip halinde çalışıyor ve hiç bir şekilde işlemleriniz aksamıyor. benimde burada ilk tedavim ve tavsiye ediyorum.
aynen canım sana katılıyorumm yarın benim transfer günümm çok heycanlıyımm inşallahh bebeğim tutunurr
çok heyecalısındır tabi yaaa... Ay inşallah tutunur canım , dualarım seninle.. Sen de çok çok dua et ... Benim de muhtemelen haftaya cuma transferim olacak, tedavime senden bi hafta sonra başlamışım demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?