!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

Hiç bilmiyorum canım bazen benim de bel ağrım oluyor. Karın ve kasıklarımda ağrı oluyor.

SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadece adet olunca tekrar gidicem merkezeee

buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar

canım çok üzüldüm.nasılsın kendini nasıl hissediyorsun.uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyorum seni.bende adet olunca gittim.ilaçlardan dolayı yumurtalarımız büyümeye devam ediyormuş yumurtamı takibe aldılar yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yaptırdılar tekrar ve dogal yoldan denedik.bakalım.hiç ümidim yok.tüp bebekle olmadı normalmi olucak.son zamanlarda bizim merkezde yaptıranlar hep negatif.valla güvenimi yitirmeye başladım.okadar emek heba oldu.hissettiklerini çok iyi anlıyorum.rabbim sabır versin bize.moralini bozma.hayırlısı böyleymiş.öpüyorum seni.

ebruli merhaba nasılsın canım uzun zamandır sana ulaşmaya çalışıyorum transfer işlemine birlikte girmiştik benim 2. denememdi malesef bende negatif sonuç aldım inşallah çatlatma iğnesiyle iyi sonuç alırsın bende arkadaşları takip ediyorum bencede olumsuz sonuç çok fazla alan var o yüzden 3. demememde merkez konusunda çok kararsızım herşeyin hayırlısı canım 2001 inşallah hepimize uğur getirsin iyi seneler canım

ebruli,manolya mrb kızlar sizde smyrna ya gidiyorsunuz galiba ya kızlar birşeyi çok merak ediyorum bende orda tüp bebekte ilk denememizi yaptık ve sonuç negatif.Arkadaşlar ben histereskopi oldum,yumurtalarım toplandı,transferim oldu ve ben bu işlemlerin öncesinde ve sonrasında dr.hiç görmedim odma gelip bize bir açıklama yapma gerği duymadı sadece transfer esnasında 5dk gördüm pazartesi günü sonucu merkeze fax çektik 3 saat geçti beni aramadılar ben ardım ve dr. beimle hiç görüşmedi bile hemşire hanım adet olup temizlendikten sonra ara randevu verelim kontrole gel dediler arkadaşlar varmı böyle birşey sizede böylemi davrandılar yoksa bana mı özel cvp yazarsanız sevinirim

Ekin bebek merhaba çok üzüldüm canım seni çok iyi anlyorum aynı şeyleri 2 kez yaşadım berbat bir duygu atlatıcaz inşalalh bende anlattığın gibi hiçbir işlem öncesi ve sonrası dr görmedim transfer anında gördüm sadece benide test sonrası hiç aramadılar tam bir hafta bekledim en sonunda aradım sonucumun negatif olduğunu neden hiç merak etmediklerini sordum bu ne ilgisizlik dedim çok yoğun olduklarını diğer hemşirenin aramş olduğunu sandıklarını söylediler özür dilediler sonuçta bir umudun peşinden gidiyoruz daha hassas davranmaları lazım o kadar emek veriyoruz demi

ebruli bizim şanssızlığımız bayrama denk geldik aceleye getirdiler bence cuma yumurtalar toplandı pazar yerleşti bence embriyoları çok kısa zaman beklettiler embriyoların en az 3 gün belemesi gerekiyo bizimkiler sadece 1 gün bekledi keşke aceleye getireceklerine bayramdan sonraya bıraksalardı daha iyi olurdu bence bu yüzden kafam çok karışık

canım çok üzüldüm ya. neden böyle oluyor bilmiyorum,hakikaten son zamanlarda smyrnada tedavi görüp olumlu sonuç alana pek rastlamadım,belki vardır da biz rastlamamışızdır. ama herşeyde bi hayır vardır, ne yapalım tatlım. Olana kadar deniycez,ve eminim ki olucak . Bu ilk denememizdi, inşallahh allahım en kısa zamanda nasip eder. Sabırla beklicez. Valla ben de kendimden hiç ümitli değilim.

merhaba neris bence umudunu kaybetmemelisin inşallah olumlu sonç alırsın canım duaalarım sizinle hep pozitif ol olki pozitif sonuç gelsin

tatlım,bize de o şekilde davranıldı. zaten hep hemşireyle muhattap oluyosun ki, hiç doktorla muhattap olmuyosun. o başlarda beni de çok tedirgin etmişti ama sonradan kabullendim.herhalde çalışma şekilleri böyle diye. sadece ilk gittiğimde doktorla konuşmuştum. bilmiyorum ben de eğer bu sefer olmazsa, tekrar smyrnada denemem herhalde. yine de hakkımızda hayırlısı olsun yaa.

ya bizde tedaviye smyrna da başladık doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 3 gündür içiyorum...ama merkezle ilgili negatif haberleri aldıkca daha başlamadan soğudum yaaa sanki ...sizlere birde başka sorular sormak istiyorum ...tedavi süreci 1 ay deniliyorda benim eşim seyahate cıkmak zorunda deli gibi değiştirmeye calıştı olmuyor şubatın 2 gidecek 6 dönecek şimdiden stres olduk...bana ilac ve transfer süresini yazarmısınız tamam herkesin gelişim süreci farklıdır ama aşağı yukarı hesaplarım ...şimdiden sağolun ...
birde şansım varken merkezimi değiştireyim mi sizce özel ege tüpe mi geceyim :44:
ya karma karışık oldummmm..

Selam canım,şimdiden hayırlı olsun tedavin. Umarım herşey çok güzel olur.Aslında smyrna güzel bi merkez,çalışanları falan çok iyiler. Hemşireler çok ilgili,işlerini titiz yapıyorlar. Ama son zamanlarda smyrnada tedavi olan burda yazıştığımız hiç kimseden olumlu sonuç göremedik. Birde tedavi süreci boyunca çok fazla dr.la konuşamıyorsun, bu da biraz tedirgin etmişti beni. benim sürecim şöyleydi, doğum kontrol hapı bitince 3.gün çağırıyorlar ve göbekten iğnelere başlıyorsun bu yaklaşık 10-12 gün sürüyor. Yumurta çatlatma iğnemi pazar gece oldum , salı günü de yumurtalarım toplandı. Cuma günü transferim yapıldı . Aslında toplamda 15 gün süren bi süreç.

neriscim cook sağol bilgin için hemen takvimde hesaplamaya başladı eşim ....evet aslında bende cok büyük umutlarla gitmiştim ilgi alaka anlamında tabi cünkü ilk tel. görüşmesi süper gecmişti hep öyle olacak sandım ama başaldık olmadı ama orası bir sağlık merkezi bizlerde cok hassas olabiliyoruz ama konuşulunanın dışında paralar cıkınca gerildim ...eşimde " orası sağlık kurumu olabilir ama unutmada aynı zamanda bir ticarethane dedi" yani aslında doğruda ...ama dr. funda hn cokta güler güzlü ve cok bilgi veren biri değildi ....hatta kızdım kendi kendime neden pzt gittim ki diye .. özel ege tüpe mi devam etsem diye de düşünmeye başladım sonra orda da olmazsa kendimi sulayacağım ...neyse girdik alamete gidiyoruz bebeğeee

canım bende aynı merkeze gittim ilaca başlıycam adet olmayı bekliyorum. ama ben çok beğendim merkezi herkez çok ilgili bence merkez vesile Allahın izniyle ne zaman isterse o zaman olur. fazla dolaşmadım ben başka merkezleri dolaşmadım ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar karışıyor herşeyin hayırlısı canım.

adet olmadan önce bende hiç biryere araştırmadan burası dedim cook beğendim adet oldum kontrole gittim tüm protokoler konuşuldu vs vs o aşaması zaten kafa karıştırıcı ...amman neresi vesile olacaksa kucaklarımızın dolmasına ayaklarımız oraya gitsin ...inşallah harika bir tedavi transfer ve gebelik geciririz....
bu arada ne zaman regl olacaksın belki 3-4 arayla gireriz ne dersin ... bu arada adet olunca tüp bebek ilaçlarınımı alacaksın yoksa önce ön kontrol mu olacakkk

neris2000 haber vereyim dedim yaptığımız hesaplamaya göre 27-28 ocakta transferim olacak gibi görünüyor eşim cok mutlu oldu cünkü 28 benim yaşgünümmmm..inşallah hediyem olurrrr..

canım biz gittik merkeze tahlillerimiz yapıldı. doğum kontrol hapı verdiler ve bemiks-c verdiler ilacı adetin 5. günü başlıycam. hayırlısı canım . sen kaç yaşındasın.kaç yıllık evlisin.

canım biz gittik merkeze tahlillerimiz yapıldı. doğum kontrol hapı verdiler ve bemiks-c verdiler ilacı adetin 5. günü başlıycam. hayırlısı canım . sen kaç yaşındasın.kaç yıllık evlisin.

benim yaşım 36 ....10 yıllık evliyim ...5 yıldır istiyoruz önce belrsiz kısırlık dendi 3 yıl onunla uğraştık 3 aşılama yapıldı sonra birden aslında eşimin spermlerinin normal olmadığı anlaşıldı ve varikosel ameliyatı oldu 1 yıl iyileşmesini bekledik yine olmayınca tüp bebek merkezine gittik ve bizim normal yolla bebek sahibi olmamızın cok zor olduğu anlaştıldı bu benim 5 yılıma mal oldu olsun işin aslı bu yıl kadar anneliyi bu kadar cok istediğim başka bir yıl olmamıştı ....
sizin sorununuz ne ve sen kac yaşındasın ...bu arada ne zaman bitecek ilacların sana da histereskopi yapılacak mı?? yazarsan sevinirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…