allah tekrar yaşatmayı nasip etmesin canım yaa, gerçektende çok zor bir süreçti. ee bugün nasılsın? benim bugün belimde ağrı var, bel ağrısı pek iyi derler, buna taktım kafamı bugünde. sende var mı bel ağrısı, bu konu hakkında bilgin var mı olumlu veya olumsuz canım?
SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadece adet olunca tekrar gidicem merkezeee
buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar
canım çok üzüldüm.nasılsın kendini nasıl hissediyorsun.uzun zamandır yazmıyordum ama takip ediyorum seni.bende adet olunca gittim.ilaçlardan dolayı yumurtalarımız büyümeye devam ediyormuş yumurtamı takibe aldılar yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yaptırdılar tekrar ve dogal yoldan denedik.bakalım.hiç ümidim yok.tüp bebekle olmadı normalmi olucak.son zamanlarda bizim merkezde yaptıranlar hep negatif.valla güvenimi yitirmeye başladım.okadar emek heba oldu.hissettiklerini çok iyi anlıyorum.rabbim sabır versin bize.moralini bozma.hayırlısı böyleymiş.öpüyorum seni.
ebruli,manolya mrb kızlar sizde smyrna ya gidiyorsunuz galiba ya kızlar birşeyi çok merak ediyorum bende orda tüp bebekte ilk denememizi yaptık ve sonuç negatif.Arkadaşlar ben histereskopi oldum,yumurtalarım toplandı,transferim oldu ve ben bu işlemlerin öncesinde ve sonrasında dr.hiç görmedim odma gelip bize bir açıklama yapma gerği duymadı sadece transfer esnasında 5dk gördüm pazartesi günü sonucu merkeze fax çektik 3 saat geçti beni aramadılar ben ardım ve dr. beimle hiç görüşmedi bile hemşire hanım adet olup temizlendikten sonra ara randevu verelim kontrole gel dediler arkadaşlar varmı böyle birşey sizede böylemi davrandılar yoksa bana mı özel cvp yazarsanız sevinirim
SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadece adet olunca tekrar gidicem merkezeee
buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar
ebruli,manolya mrb kızlar sizde smyrna ya gidiyorsunuz galiba ya kızlar birşeyi çok merak ediyorum bende orda tüp bebekte ilk denememizi yaptık ve sonuç negatif.Arkadaşlar ben histereskopi oldum,yumurtalarım toplandı,transferim oldu ve ben bu işlemlerin öncesinde ve sonrasında dr.hiç görmedim odma gelip bize bir açıklama yapma gerği duymadı sadece transfer esnasında 5dk gördüm pazartesi günü sonucu merkeze fax çektik 3 saat geçti beni aramadılar ben ardım ve dr. beimle hiç görüşmedi bile hemşire hanım adet olup temizlendikten sonra ara randevu verelim kontrole gel dediler arkadaşlar varmı böyle birşey sizede böylemi davrandılar yoksa bana mı özel cvp yazarsanız sevinirim
merhaba neris bence umudunu kaybetmemelisin inşallah olumlu sonç alırsın canım duaalarım sizinle hep pozitif ol olki pozitif sonuç gelsin
ya bizde tedaviye smyrna da başladık doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 3 gündür içiyorum...ama merkezle ilgili negatif haberleri aldıkca daha başlamadan soğudum yaaa sanki ...sizlere birde başka sorular sormak istiyorum ...tedavi süreci 1 ay deniliyorda benim eşim seyahate cıkmak zorunda deli gibi değiştirmeye calıştı olmuyor şubatın 2 gidecek 6 dönecek şimdiden stres olduk...bana ilac ve transfer süresini yazarmısınız tamam herkesin gelişim süreci farklıdır ama aşağı yukarı hesaplarım ...şimdiden sağolun ...
birde şansım varken merkezimi değiştireyim mi sizce özel ege tüpe mi geceyim :44:
ya karma karışık oldummmm..
neriscim cook sağol bilgin için hemen takvimde hesaplamaya başladı eşim ....evet aslında bende cok büyük umutlarla gitmiştim ilgi alaka anlamında tabi cünkü ilk tel. görüşmesi süper gecmişti hep öyle olacak sandım ama başaldık olmadı ama orası bir sağlık merkezi bizlerde cok hassas olabiliyoruz ama konuşulunanın dışında paralar cıkınca gerildim ...eşimde " orası sağlık kurumu olabilir ama unutmada aynı zamanda bir ticarethane dedi" yani aslında doğruda ...ama dr. funda hn cokta güler güzlü ve cok bilgi veren biri değildi ....hatta kızdım kendi kendime neden pzt gittim ki diye .. özel ege tüpe mi devam etsem diye de düşünmeye başladım sonra orda da olmazsa kendimi sulayacağım ...neyse girdik alamete gidiyoruz bebeğeee
canım bende aynı merkeze gittim ilaca başlıycam adet olmayı bekliyorum. ama ben çok beğendim merkezi herkez çok ilgili bence merkez vesile Allahın izniyle ne zaman isterse o zaman olur. fazla dolaşmadım ben başka merkezleri dolaşmadım ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar karışıyor herşeyin hayırlısı canım.
Selam canım,şimdiden hayırlı olsun tedavin. Umarım herşey çok güzel olur.Aslında smyrna güzel bi merkez,çalışanları falan çok iyiler. Hemşireler çok ilgili,işlerini titiz yapıyorlar. Ama son zamanlarda smyrnada tedavi olan burda yazıştığımız hiç kimseden olumlu sonuç göremedik. Birde tedavi süreci boyunca çok fazla dr.la konuşamıyorsun, bu da biraz tedirgin etmişti beni. benim sürecim şöyleydi, doğum kontrol hapı bitince 3.gün çağırıyorlar ve göbekten iğnelere başlıyorsun bu yaklaşık 10-12 gün sürüyor. Yumurta çatlatma iğnemi pazar gece oldum , salı günü de yumurtalarım toplandı. Cuma günü transferim yapıldı . Aslında toplamda 15 gün süren bi süreç.
adet olmadan önce bende hiç biryere araştırmadan burası dedim cook beğendim adet oldum kontrole gittim tüm protokoler konuşuldu vs vs o aşaması zaten kafa karıştırıcı ...amman neresi vesile olacaksa kucaklarımızın dolmasına ayaklarımız oraya gitsin ...inşallah harika bir tedavi transfer ve gebelik geciririz....
bu arada ne zaman regl olacaksın belki 3-4 arayla gireriz ne dersin ... bu arada adet olunca tüp bebek ilaçlarınımı alacaksın yoksa önce ön kontrol mu olacakkk
canım biz gittik merkeze tahlillerimiz yapıldı. doğum kontrol hapı verdiler ve bemiks-c verdiler ilacı adetin 5. günü başlıycam. hayırlısı canım . sen kaç yaşındasın.kaç yıllık evlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?