!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

kızlarrrr benim smyrna da 3 tane dondurulmuş embriyom var onlarıda kullanıp bu merkezle ilişkimi kesmeyi düşünüyoruz eşimle eğer bunlarda olmaz sa başka bi hastanede tekrardan başlıcaz ama dondurulmuşlarım olduğu için mecbur yine burda devam etmek zorundayızz başlarda bende çok memnundum hastaneden ama negatif sonuç alınca suçu size atıyorlar ve hemen hemen herkesin negatif çıkıyo sonucu demekki bizde değil merkezde bi problem var bu kadar çok negatif sonucun olması hiç etik gelmedi bize merkez bi yerde hata yapıyo ama nerdeee güyaa konsey toplanıp konuşcaklarmışş çok ta şeyimdee bu saatten sonraa hemşireden başka muhatap olan kimse yok funda hanım telefonlarıma çıkmıyoo tabii parayı aldılar işleri bittiiiiii benden size tavsiyee yol yakınken dönünbaşka bi merkezde başlayın tedavinize paranız çöpe gitmesinnnnnnn

canım 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende polikistik over var yani adet düzensilğimne bağlı yumurtlama problemi bende evlendiktensonra 1 sene hamile kalamayınca doktora gittim yumurta geliştirici ialçlarla hami kaldım ve 6,5 aylık hamile iken erken doğum ile bebğimi kaybettim. daha sonra aynı tedavi 2 kere daha denendi ama hamile kalamadım en sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik.

canım öncelikle inan çok üzüldüm ama herşey Allah tan bende bu merkezle ilgili özellikle yakınlarımdan bu arada hamile kalanlar var.bak benimde başımdan talihsiz bir erken doğum geçirdim ve doğum yaptığım hastaneden nefret ettim adını bile duymak istemiyorum. ama çevremde o hastaneden çok memnun olanlar var. yani biz acılarımız yüzünden bu şekilde düşünebiliyoruz. Dediğim gibi Allah ne zaman isterse o zaman olur. bak ben 6,5 ay taşıdım ama Allahım aldı onu yanına . melek oğluumm

inan bana baby2435 iyicene soğudum yaa...peki değiştirme şansın olsaydı nereyi tercih ederdin ...sence özel ege tüp nasıl ???yarında oraya mı gitsem acaba bir ön görüşme için ya bu merkezler birde birbirini tanıyor kimse kimsenin hastasınıda almak istemiyor ama ben daha başlamış sayılmam...zaten pzt hiseroskopi yapılacak onuda anlamadım neden yapılıyor birde anlamadığım şey ben regimin 4 günü gittim ce altan gelen 4 tane yumurtam varken şimdi doğumkontrol hapı verdi baskılamak için evet de benim sorunum yok ki ben yumurtuyorum bunları sorduğumda daha iyi dendiii anlamadım yaniii

canım benim karında yavrunu 6.5 ay taşımak nasıl bir duygu bilemiyorum hiç yaşamadım hiç içimde kıpırdayan birşey hissetmedim nasıl bir güzelliktir tatma fırsatım bile olmadı ertafta anlatanların hikayeleriyle hissetmeye calıştım...ama algılayabildiğim kadarıyla harika bir duygudur ..ve senin yaşadığın acının tarifi yoktur ve inan bana gercekten yürekten söylüyorum cok üzüldüm hemde cok ...allah melek oğlunu senin yanına koruyucun olarak versin
ama bazen elimde imkan varken neden gitmedim demekte var ... anlamadım gitti yaaaa

canım evet çok kötü içimde kıpır kıpırdı ne hayaller kurduk onun üstüne olmadı.herşeyde hayır vardır diyorum ama hala unutamadım varya teyzesi oğlum çok güzeldi minicik elleri ayakları vardı...... aklımda kalan onlar melek oğlum seni çoook özlüyorumm..

ne diyeceğimi bilmiyorum kelimelerin yetersiz kaldığı bir durum bu ...ama belki bu tedavinde allah sana kaybettiğin oğlunu gönderiri .....
bizim bir tanıdığımız ilk 4 aylıkken kaybetti ama 3 ay sonra hiç tedavi falan olmadan zaten ilki de tedavi değildi normal yollaydı 2 tane kızı oldu kaybettiği de geldi ..olmaz mı olurrrr..iyi şeyler düşün hormonlarının buna ihtiyacı varrrr ...unutma

inşallah Allahım sağlıkla hamile kalmamı ve sağlıkla bebeğime kavuşmamı nasip etsin. Allahım isteyen herkeze tez zaman da sağlıkla bebişlerini göndersin.

inşallah Allahım sağlıkla hamile kalmamı ve sağlıkla bebeğime kavuşmamı nasip etsin. Allahım isteyen herkeze tez zaman da sağlıkla bebişlerini göndersin.

AMMİNNNN....güzel allahım bizi sevindirrr...güzümüzü güldür ,,,kanımızı bebekle doldur eşlerimizi baba yapppp

ben bornovada oturuyorum . nerden duydun smyrna yı

internetten araştırdım izmir tüp bebek merkezleri diye sonra tek tek aradım irembe, şifa,özel ege,ege üniversitesi,kent,ve smyrna...ege üniversitesi dışında onlar bana geri dönerek konuştuk ..smyrnadaki dr hasan bey cok bilgi verdi cok sıcak konuştu cok ümit verdi bende orası olsun istedim ..birde bu formdaki önce olumlu yazılar dahada ümitlendirdi.birde özel ege konustum dr kaan beyle bir ark. kız kardeşi oradan hamile kaldı .... sen nereden duydun

canım ben bir arkadaşımdan duydum ikiz bebişleri oldu

ayrıca işe giderken tabelasını görüyorum hergün ordan aklımda kalmıştı arkadaşımında bebişleri olunca ümitlendim.

cilekw bebeğine çok üzüldüm canım duygularımı anlatamam sende smyrna ya gidiyosun galiba inan ben ne yapıcamı bilmiyorum

cilekw bebeğine çok üzüldüm canım duygularımı anlatamam sende smyrna ya gidiyosun galiba inan ben ne yapıcamı bilmiyorum

canım benim duygularıma ortak olduğun için teşekkür ederim . Allahın izniyle bebişlerimize sağlıkla kavuşucaz inşallah. canım ben smyrna ya gidiyorum benim arkadaşım ikiz bebişlerine kavuştu orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…