!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

cilekw canım ben cıkıyorum sana iyi geceler .....arkadaş listemdesin perşembe günü sehir dışına cıkacağım cumartesi döneceğim görüşmek üzere ....

canımm kent hastanesine gidicez özel orasıda çok büyük bir hastane ege üniversitesi gibi tam donanımlı orada ilk denemelerinde hamiş kalanlar var orada meşhur tüp bebek dokdoru israil bey görev alıyo ve irenbe tüp bebek merkezininde kurucusu aynı zamanda hem bizede yakın o hastane smyrna ile ilişkimizi kestikten sonra allah nasip ederse orada başlıcazz

Son düzenleme:

canımm çok üzüldümm senin adına kolay değil tabii senin durumun benden daha acı 6,5 ay karnında taşıyıp onu kaybetmek acıların en kötüsü olsa gerek allah sabır versinn tatlımm yaşamayan bilmezz tabii bende üzgünüm çünkü hamileliği hiç tadamadımm içim acıyoo allah bundan sonra bebişlerimizi nasip etsinn allah yüzümüzü güldürsünn hep dua ediyorum canımm...

canımm burdaki kent hastanesiyle konuştum az önce durumumu anlattımm sağolsunlarr doktorumdan görmediğim açıklamayı burdan gördümm konuşmalarımı içimi rahatlattı ve istersem o hastaneden dondurulmuşlarımı alabileceğimi buna hakkım olduğunu söyledii eşimle beni görüşmeye çağırdı dosyanızı getirin bi inceleyelim bazı tetkikler yapalım neden negatif sonuç aldınız onun bi araştırmasını yapalım dedi doktorunuz size bi açıklama yapmamış neden negatif sonucu aldığınızla ilgili tetkikler yapmamış bunları ben size özel olarak yapıcam dedi bizim için en önemlisi hastanın durumu ve psikolojisi bizim için herşeyden önemli dedi para en son düşünülecek şeydir dedi herşeyden öncee güvenn lazım dedi ve transferden sonra mutlaka tutunma iğneleri ve jel kullandıklarını söyledi benimde kullanıp kullanmadığımı sordu bende bana vermedilerki ikinci tüp bebek denemesi yapanlara verdiklerini söylediler dedim öyle saçmalık mı olur dedi bizim amacımız bebeğin tutunması için elimizden geleni yapmaktır dedi bunun birinci yada ikinci denemesi mi olur dedi güldüü adam haklı yaa bu konuşmalardan sonraa smyrna hastanesinden buz gibi soğudummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

baby mrb canım nasılsın

canımm burdaki kent hastanesiyle konuştum az önce durumumu anlattımm sağolsunlarr doktorumdan görmediğim açıklamayı burdan gördümm konuşmalarımı içimi rahatlattı ve istersem o hastaneden dondurulmuşlarımı alabileceğimi buna hakkım olduğunu söyledii eşimle beni görüşmeye çağırdı dosyanızı getirin bi inceleyelim bazı tetkikler yapalım neden negatif sonuç aldınız onun bi araştırmasını yapalım dedi doktorunuz size bi açıklama yapmamış neden negatif sonucu aldığınızla ilgili tetkikler yapmamış bunları ben size özel olarak yapıcam dedi bizim için en önemlisi hastanın durumu ve psikolojisi bizim için herşeyden önemli dedi para en son düşünülecek şeydir dedi herşeyden öncee güvenn lazım dedi ve transferden sonra mutlaka tutunma iğneleri ve jel kullandıklarını söyledi benimde kullanıp kullanmadığımı sordu bende bana vermedilerki ikinci tüp bebek denemesi yapanlara verdiklerini söylediler dedim öyle saçmalık mı olur dedi bizim amacımız bebeğin tutunması için elimizden geleni yapmaktır dedi bunun birinci yada ikinci denemesi mi olur dedi güldüü adam haklı yaa bu konuşmalardan sonraa smyrna hastanesinden buz gibi soğudummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

soğumakta kesinlikle halkısın sana katılıyorum ...ona bakacak olursan kent hastanesi ile ilgilide birsürü olumsuz yorum var özel ege tüp le de ... ben artık anlamadım ama bir acıklama yapmam konusunda haklısın sonucta bizler cahil insanlar değiliz bir şey anlatıldığında anlıyor araştırıyoruz kesinlikle detaylı acıklama yapılmalı hele ki senin gibi transfer sonrası şansın yüksek dendikten sonra madem yumurtalarını alma hakkın var o zaman şansını dene bu kadar soğumuşken zaten 1-0 yenik balayacaksın mücadeleye ...bende bugün özel ege tüp le konuştum yarın sabah 9.00 a randevu aldım ..sehir dışınada giteceğim toplantım var umarım ucağa yetişirimmm ....
hakkımızda hayırlısı vallahi dün gece yüce allahıma yalvardım "allahım neresi bana hayırlı gelecekse ayaklarım oraya gitsin dedimmm"
ben daha başlamadan güvenimi yitirdimmm..

merhaba canım sen şu şehir dışından gelen hastamısın.ogün üç kişiydik transfer olan.benim daha ogün moralim bozulmuştu.elimize bi kagıt tutuşturup yolladılar.hiç bi konuşma olmadı.çıktıgımda hiç kimse yoktu özlem hemşire falan.ben ikinciyi kent hastanesinde düşünüyorum.gidip konuşacagım fiyat falan.sen nereyi düşünüyosun.sanada iyi seneler canım.inşallah 2011 de bebişlere kavuşuruz.

canım bende aynen böyle düşünüyorum inan.kafam çok karıştı.pişman oldum keşke bayramdan sonra olsaydı.eşimle aynen böyle konuştuk.hiç ikinci gün embriyosu neklettiren yok hep üçüncü gün.valla okadar paraya emege yazık.bide hayal kırıklıgımız.onlar nasıl olsa paramızı aldık diye düşünüyolar bence.işi ticarete dökmüşler.biz umurlarında degiliz.

baby merhaba canım bende 2. denememi yaptım ama bana tutunma iğnesi falan vermediler anlamadım şimdi ya iyise sinir oldum madem böyle birşey varmış niye uygulamıyorlar o kadar emek veriyoruz sonuçta ben neden tutunmadığını sorduğumda herşey çok iyi verdiğimiz embriyolar 1. kalite bizde anlayamadık dediler benden eşimle birlikte karyotip analiz diye bir test yaptırmamı istediler araştırdım genlerle ilgili bir testmiş ama 2.denemede yapılması gerekiyomuş merkezi arayıp konuşucam bana yapmaları gerekiyodu yapmadılar dün konsey toplanıcakmış dedin anlayamadım ne olmuş canım

evet canım bekleme odasında sohbet etmiştik bayram tatili diye bizi arada kaynattılar zaten ben bu kadar ilgisizlik görmedim sonucumu merak edip aramadılar bile ben arayıp kendim söyledim neden hiç merak etmediklerini sordum bu ne ilgisizlik dedim çok yoğunuz diğer hemşire aramış sanmışlar güya özür dilediler çok kırıldığımı söyledim bende 3.denememi bende kent hastanesinde düşünüyorum israel aruh hakkında olumlu sonuçlar duydum çevremden birde istanbulda seval taşdemir çok iyi diyorlar kararsızım

bencede kesinlikle kent hastanesi.yani biz negatif sonuç aldıgımız için sogumadık hastaneden.süreç boyunca moral verecek hiçbir konuşma duymadım.transferden çıktıgımda zaten olmayacak düşüncesiyle çıktım.acil bi durum oldugunda arıyosun smyrna yı sana bi saat sonra dönüyorlar.sonra hemşireler çok iyi olabilir ama doktor funda hanımı hiç sevmedim ben.hiç açıklama yapmıyor.muayene bitiyor çıkıyor.soru soruyorum hemşire hanım anlatır diyor.bende kentle görüşecegim.ankaradan dönünce.orda başlayacak arkadaşlara da tavsiyem başka merkez bulun.

canım insanları duyguları hiç önemli değil tam bir ticarethane keşke dürüstçe söyleselerdi bayramdan sonraya bırakalım diye kabul ederdik sonuçta ha bir hafta önce olmuş ha bir hafta sonra beklerdik

ya cilek canım gerçekten dediğin çok doğru, merkez sadece bir VESİLE. Nasip eden Allah. Ben de buna inanıyorum. Yani doktorlarını da mesleki anlamda hiç eleştiremeyiz , çünkü bizim anladığımız konular değil. İşlerini güzel yapıyor olabilirler ama ben de iletişim konusunda yetersiz buluyorum smyrna doktorlarını. Yaptıkları tedavileri, ilaçların dozlarını neye göre ayarladıklarını , ya ne biliyim mesela her gidişimde kan aldılar neden aldıklarını neye baktıklarını ve sonuçları,histeroskopi sonuçlarını anlatmaları gerekirdi diye düşünüyorum. Belki ben çok üstlerine gitmedim ama zaten doktorları çok fazla görüp de soramıyorsun ki. Üzüldüğüm bu oldu. Onun dışında çok beğendim merkezi. Mesela embriyolog iş transfer aşamasındayken hastalarla bire bir görüşme yapıyor ve her ayrıntıyı anlatıyor, bu çok hoşuma gitti. Aynı ilgiyi diğer doktorlardanda beklerdim.

neris2000 haber vereyim dedim yaptığımız hesaplamaya göre 27-28 ocakta transferim olacak gibi görünüyor eşim cok mutlu oldu cünkü 28 benim yaşgünümmmm..inşallah hediyem olurrrr..

Çok güzel , inşallah herşey yolunda gider ve pozitif sonuçlar alırsınız . Hangi merkez olursa olsun, temiz ve güvenilir olsun da. Ve gerçekten de inşallah senin doğum günü hediyen olur ne de güzel olur

canım inşallah bu kez bebeğini kucağına alırsın.. bol şans diliyorum sana ve yeni başlayan herkese :118:

Bana da kalan embriyolarımla ilgili arayıp bilgi vericeklerdi güyaaa... tam 6 gün geçti sanırım onlar çoktan öldüü.. Ben de dondurmayı düşünmüştüm kalırsa. Arayıp haber verme zahmetine bile girmediler Sonucum nasıl çıkıcak bilmiyorum,karnımda ve kasıklarımda çok fazla ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…