inan bana baby2435 iyicene soğudum yaa...peki değiştirme şansın olsaydı nereyi tercih ederdin ...sence özel ege tüp nasıl ???yarında oraya mı gitsem acaba bir ön görüşme için ya bu merkezler birde birbirini tanıyor kimse kimsenin hastasınıda almak istemiyor ama ben daha başlamış sayılmam...zaten pzt hiseroskopi yapılacak onuda anlamadım neden yapılıyor birde anlamadığım şey ben regimin 4 günü gittim ce altan gelen 4 tane yumurtam varken şimdi doğumkontrol hapı verdi baskılamak için evet de benim sorunum yok ki ben yumurtuyorum bunları sorduğumda daha iyi dendiii anlamadım yaniii
canım öncelikle inan çok üzüldüm ama herşey Allah tan bende bu merkezle ilgili özellikle yakınlarımdan bu arada hamile kalanlar var.bak benimde başımdan talihsiz bir erken doğum geçirdim ve doğum yaptığım hastaneden nefret ettim adını bile duymak istemiyorum. ama çevremde o hastaneden çok memnun olanlar var. yani biz acılarımız yüzünden bu şekilde düşünebiliyoruz. Dediğim gibi Allah ne zaman isterse o zaman olur. bak ben 6,5 ay taşıdım ama Allahım aldı onu yanına . melek oğluumm
baby mrb canım nasılsın
baby mrb canım nasılsın
canımm burdaki kent hastanesiyle konuştum az önce durumumu anlattımm sağolsunlarr doktorumdan görmediğim açıklamayı burdan gördümm konuşmalarımı içimi rahatlattı ve istersem o hastaneden dondurulmuşlarımı alabileceğimi buna hakkım olduğunu söyledii eşimle beni görüşmeye çağırdı dosyanızı getirin bi inceleyelim bazı tetkikler yapalım neden negatif sonuç aldınız onun bi araştırmasını yapalım dedi doktorunuz size bi açıklama yapmamış neden negatif sonucu aldığınızla ilgili tetkikler yapmamış bunları ben size özel olarak yapıcam dedi bizim için en önemlisi hastanın durumu ve psikolojisi bizim için herşeyden önemli dedi para en son düşünülecek şeydir dedi herşeyden öncee güvenn lazım dedi ve transferden sonra mutlaka tutunma iğneleri ve jel kullandıklarını söyledi benimde kullanıp kullanmadığımı sordu bende bana vermedilerki ikinci tüp bebek denemesi yapanlara verdiklerini söylediler dedim öyle saçmalık mı olur dedi bizim amacımız bebeğin tutunması için elimizden geleni yapmaktır dedi bunun birinci yada ikinci denemesi mi olur dedi güldüü adam haklı yaa bu konuşmalardan sonraa smyrna hastanesinden buz gibi soğudummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ebruli merhaba nasılsın canım uzun zamandır sana ulaşmaya çalışıyorum transfer işlemine birlikte girmiştik benim 2. denememdi malesef bende negatif sonuç aldım inşallah çatlatma iğnesiyle iyi sonuç alırsın bende arkadaşları takip ediyorum bencede olumsuz sonuç çok fazla alan var o yüzden 3. demememde merkez konusunda çok kararsızım herşeyin hayırlısı canım 2001 inşallah hepimize uğur getirsin iyi seneler canım
ebruli bizim şanssızlığımız bayrama denk geldik aceleye getirdiler bence cuma yumurtalar toplandı pazar yerleşti bence embriyoları çok kısa zaman beklettiler embriyoların en az 3 gün belemesi gerekiyo bizimkiler sadece 1 gün bekledi keşke aceleye getireceklerine bayramdan sonraya bıraksalardı daha iyi olurdu bence bu yüzden kafam çok karışık
canımm burdaki kent hastanesiyle konuştum az önce durumumu anlattımm sağolsunlarr doktorumdan görmediğim açıklamayı burdan gördümm konuşmalarımı içimi rahatlattı ve istersem o hastaneden dondurulmuşlarımı alabileceğimi buna hakkım olduğunu söyledii eşimle beni görüşmeye çağırdı dosyanızı getirin bi inceleyelim bazı tetkikler yapalım neden negatif sonuç aldınız onun bi araştırmasını yapalım dedi doktorunuz size bi açıklama yapmamış neden negatif sonucu aldığınızla ilgili tetkikler yapmamış bunları ben size özel olarak yapıcam dedi bizim için en önemlisi hastanın durumu ve psikolojisi bizim için herşeyden önemli dedi para en son düşünülecek şeydir dedi herşeyden öncee güvenn lazım dedi ve transferden sonra mutlaka tutunma iğneleri ve jel kullandıklarını söyledi benimde kullanıp kullanmadığımı sordu bende bana vermedilerki ikinci tüp bebek denemesi yapanlara verdiklerini söylediler dedim öyle saçmalık mı olur dedi bizim amacımız bebeğin tutunması için elimizden geleni yapmaktır dedi bunun birinci yada ikinci denemesi mi olur dedi güldüü adam haklı yaa bu konuşmalardan sonraa smyrna hastanesinden buz gibi soğudummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım sen şu şehir dışından gelen hastamısın.ogün üç kişiydik transfer olan.benim daha ogün moralim bozulmuştu.elimize bi kagıt tutuşturup yolladılar.hiç bi konuşma olmadı.çıktıgımda hiç kimse yoktu özlem hemşire falan.ben ikinciyi kent hastanesinde düşünüyorum.gidip konuşacagım fiyat falan.sen nereyi düşünüyosun.sanada iyi seneler canım.inşallah 2011 de bebişlere kavuşuruz.
canım bende aynen böyle düşünüyorum inan.kafam çok karıştı.pişman oldum keşke bayramdan sonra olsaydı.eşimle aynen böyle konuştuk.hiç ikinci gün embriyosu neklettiren yok hep üçüncü gün.valla okadar paraya emege yazık.bide hayal kırıklıgımız.onlar nasıl olsa paramızı aldık diye düşünüyolar bence.işi ticarete dökmüşler.biz umurlarında degiliz.
canım bende aynı merkeze gittim ilaca başlıycam adet olmayı bekliyorum. ama ben çok beğendim merkezi herkez çok ilgili bence merkez vesile Allahın izniyle ne zaman isterse o zaman olur. fazla dolaşmadım ben başka merkezleri dolaşmadım ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar karışıyor herşeyin hayırlısı canım.
neris2000 haber vereyim dedim yaptığımız hesaplamaya göre 27-28 ocakta transferim olacak gibi görünüyor eşim cok mutlu oldu cünkü 28 benim yaşgünümmmm..inşallah hediyem olurrrr..
canım 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende polikistik over var yani adet düzensilğimne bağlı yumurtlama problemi bende evlendiktensonra 1 sene hamile kalamayınca doktora gittim yumurta geliştirici ialçlarla hami kaldım ve 6,5 aylık hamile iken erken doğum ile bebğimi kaybettim. daha sonra aynı tedavi 2 kere daha denendi ama hamile kalamadım en sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?