baby merhaba canım bende 2. Denememi yaptım ama bana tutunma iğnesi falan vermediler anlamadım şimdi ya iyise sinir oldum madem böyle birşey varmış niye uygulamıyorlar o kadar emek veriyoruz sonuçta ben neden tutunmadığını sorduğumda herşey çok iyi verdiğimiz embriyolar 1. Kalite bizde anlayamadık dediler benden eşimle birlikte karyotip analiz diye bir test yaptırmamı istediler araştırdım genlerle ilgili bir testmiş ama 2.denemede yapılması gerekiyomuş merkezi arayıp konuşucam bana yapmaları gerekiyodu yapmadılar dün konsey toplanıcakmış dedin anlayamadım ne olmuş canım
arkadaşlar ben merkezimi değiştirdim ve içime bir huzur girdi artık smyrna ile yollarımı ayırdım yarın arayıp haber vereceğim cünkü yarın histroskopi yapılacaktı...umarım doğru bir karar vermişimdir ama verdiğime inanıyorum cok huzurluyum cünkü ....yarından itibaren raporumu hazırlayacağım ...artık Özel EGE TÜP BEBEK merkezindeğim ve dr um Erdal beyyyyy ....mutluyum ....inşallah ama inşallah güzel sonuçlar alırımmm....alırızzz güzel anne adaylarııı
hayırlı olsun şimdiden canım, bol şans yeni merkezinde sana...
neris canım senin test sonucun ne zaman belli olacak olumlu sonuç alacağını düşünüyorum
canım aslında çarşamba günü öğrenmem gerekiyor ama ben perşembe baktırıcam.. bilmiyorum sonuç nasıl olur ama karnım çok ağrıyor bir kaç gündür. ara ara ağrılarım oluyor şiddetli ve bazen korkuyorum.
arkadaşlar ben merkezimi değiştirdim ve içime bir huzur girdi artık smyrna ile yollarımı ayırdım yarın arayıp haber vereceğim cünkü yarın histroskopi yapılacaktı...umarım doğru bir karar vermişimdir ama verdiğime inanıyorum cok huzurluyum cünkü ....yarından itibaren raporumu hazırlayacağım ...artık Özel EGE TÜP BEBEK merkezindeğim ve dr um Erdal beyyyyy ....mutluyum ....inşallah ama inşallah güzel sonuçlar alırımmm....alırızzz güzel anne adaylarııı
benimde harekete bağlı kasık ağrılarım olmuştu ama karnım ağrımamıştı korkma canım belki iyiye işarettir bebişler rahime yerleşiyo olabilir ben senden çok umutluyum canım ani hareketlerden kaçın buradaki olumsuz mesajlardanda etkilendiğini düşünüyorum bunun bir şans işi olduğunu unutma sakın
mrb canım senin smyrna da ilk denemnmiydi
benim tüp bebekte ilk denemem olacak yani daha önce yaptırmadım...smyrna da başlamaya karar vermiştim hatta ilk kontrol ve doğum kontrol haplarına başlamıştım hisroskopi yapılacaktı ama içime bir sıkıtı girdi nedenini bilmiyorum belki de iyi bir merkezdir ama ben huzursuzdum o yüzden değitirme kararı aldım ...ve özel ege tüpe gittim cuma günü aslında bina olarak cok yeni bir yer değil smyrna kadar lüks de görünmüyor ama oraya ısındım işte garip bir huzur buldum bende orada devam etmeye karar verdim ...hakkımda hayırlı olsunnn
hayırlısı olsun canımm kısmet bu işler ama smyrna değiştirmekte çok doğru bi karar vermişsin canımm allah yardımcın olsun inşallahh ilk denemende meleğine kavuşursun canımm bende değiştiricem merkezimi en kısa zamanda smyrnadan nefret ediyorummmm
selam kızlarr,neler yapıyorsunuz??? Byy nasılsın canım?
kızlar birse sorucam smyrna da tüp bebek raporu alınabiliyormu o raporla ssk dan faydalanıp orada tedavi olabiliomuyuz
byyy çok üzüldümm canımm allah yardımcın olsun inşallah ikinci denemende kavuşursun meleklerine bende dondurulmuşlarla bi kez daha şansımı deniycem smyrnada haftaya salı günü çağırdılar hayırlısı olsunn her ikimiz içinde
benim sonuç negatif oldu maalesef inşallah sen pozitifi görürsün canım. ben dün yaptırdım 10 günde belli oluyor, seninde perşembeyi beklemenin bi anlamı yok bence, yinede sen bilirsin. perşembe drla görüşmeye gidicem sebebini araştırmak için, ama maddi olarak zten hemen yaptırmam mümkün değil, beklemeye geçicem. birde dr benden yumurta toplarken sıvı varmış onu çekmiş, bence o sıvı tekrar oluştu o yüzden tutunamadı embriyolar. bakalım ne olacak hayırlısı diyorum.
byyy çok üzüldümm canımm allah yardımcın olsun inşallah ikinci denemende kavuşursun meleklerine bende dondurulmuşlarla bi kez daha şansımı deniycem smyrnada haftaya salı günü çağırdılar hayırlısı olsunn her ikimiz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?