!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

ebruli canım sonucun ne oldu gelmezsem bilinki negatif sonuç almışımdır demişsin
inşallah düşündüğüm gibi değildir ..hamilelik sevinciyle buraya haber vermeyi unutmuşsundur diye temenni ediyorum
hakkında hayırlısı arkadaşım

inşallah canımm hayırlı haberlerini bekliyorumm herşey allahtandır çok dua et ve hakkında hayırlı olanı vermesini iste bnde seni çok öptüm

herşeyin hayırlısı olsun ebruli,inşallah sonucun olumludur ama olumlu olmasa bile bi dahaki sefere olur... zamanı geldiğinde olacak mutlaka,hiçbirimiz üzülmeyelim.

Baby senin yumurta toplama işlemin ve transferin ne zaman olacak ? benim de ilacım bitiyor bugün..

inan hiç bilmiyorum tatlımm iğneleri kullanıyorum işte yarın tekrar hastaneye gidicez yumurtalıklara bakılcak onlar belirlicek zamanı gelişmeleri yazarım buraya:94:

KOCAMAN BİR NEGATİF.nekadar yıkıldıgımı kelimerle anlatamam.içimde bi boşluk herşey anlamsız.

inşallah canımm hayırlı haberlerini bekliyorumm herşey allahtandır çok dua et ve hakkında hayırlı olanı vermesini iste bnde seni çok öptüm

güzel haberler vermeyi çok isterdim canım.sizlerede umut olmayı isterdim.ama olmadı.yıkık dökük bir haldeyim.en kötüsüde eşim üzülmesin diye onun yanında aglayamıyorum.herkese herşey normalmiş gibi rol yapıyorum.kendimle kaldıgımda ölesiye aglıyorum.tabi eşim anlıyor gözlerin şişliginden.onunda gözleri kıpkırmızı aglayamadıgından.habire beni teselli ediyor.bana sen lazımsın diyor.ama onun benim yüzümden babalık duygusunu hiç tatmama ihtimali bile beni öldürmeye yetiyor.onu okadar çok seviyorumki.

sagol canım.zamanı gelmemiş demekki.inşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.hepiniz için dua ediyorum.

canımmm benimm çok üzüldümm acını çok iyi anlıyorum sana yemin ederimki yazdıklarını okurken inan bende ağladım bizi bizden başka kimse anlayamazz senin için çok dua etmiştim tatlımm ama nasip buraya kadarmışş üzülme demek anlamsızz ama yılmak yok bitanemm mücadeleye devamm hayırlısı böyleymiş demekten başka bi söz bulamıyorumm inşallahh rabbim bundan sonraki denemende bebeğini sana nasip eder çok zor olduğunu biliyorum canımm inan bana şuan boğazıma bişiler düğümleniyo konuşamıyorum bile allah sabır versin canımm allah yardımcınız olsunn rabbim en kısa zamanda size anne baba olmayı nasip etsinn herşeyy gönlünce olsun sevgilerr

üzülme canım hayırlısı inşallah birdahaki sefere olur canım.bende iğneleri kullanıyorum yarın smyrna ya gificez yine bakalım ne diyecekler

KOCAMAN BİR NEGATİF.nekadar yıkıldıgımı kelimerle anlatamam.içimde bi boşluk herşey anlamsız.

çok geçmiş olsun ebruli... canını sıkma ve de ümitsizliğe kapılma canım. ne olmazlar oluyor bu hayatta,insan imkansız dediği şeyleri yaşıyor.belki de allah bizi bununla sınıyor. sen istemeye devam et ,olmadı diye ümidini kesme. bir sonrakine daha yüksek moralle hazırlan. eminim,Allah bunca çabayı görüyor ve zamanı geldiğinde karşılığını vericek canım. Daha yaşımız genç , mucizelerimizi yaşamak için bir çok fırsatımız olacak Allah ömür verirse. seni çok çok öpüyorum.

canım inan senin adınaa çok çok üzüldümm .. sana nedesem teselli vermiyecek biliyorumm .şuanda ne kadar yıkık ve perişan olduğunu anlıyabiliyorumm bende negatifleri çok gördümm ..Allahh sana sabır ve dayanma gücü versinn ..
bir dahaki tedavini sonu güzel olsunn inşallahh

destegin ve tesellin için çok teşekkür ederim canım.kendimi toplamaya çalışıyorum.en büyük destegim biricik aşkım eşim.ona sarılınca herşeyi unutuyorum.şimdi adet olmayı bekliyorum canım olunca tekrar muayeneye çagırdılar.sanırım hastane ikincisi için 3 ay ara veriyor.tekrar deneyecegim ozaman.biliyosun benim zamanım kısıtlı erken menepoz tehlikesi.seni burdan takip etmeye devam edecegim.gelişmeleri yaz mutlaka.hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım.dualarım seninle.inşallah o sevinci sen yaşarsın.

Bizi bizden başka kimse anlamıyor degilmi.çünkü kelimelerle anlatılmıyor sadece yaşanıyor.hiçbişey teselli olmuyor.iyiki sizler varsınız.desteginiz için saolun.ALLAH hepinizi bebeklerinize kavuştursun.AMİN.

teşekkür ederim canım.bende belki bir imkansızıda ben gerçekleştiririm demiştim ama olmadı.zaten ihtimal düşüktü yumurtalar 2. kalite.ümidimi kesmek istemiyorum ama benim zamanım kısıtlı.yaşım genç belki ama.erken menepoz dediler.yinede Allaha sıgınıyorum.o ol derse olur.bende seni çok öpüyorum.

selamm kızlarr bugün hastaneye gittim yine kan verip ultrosana girdim.. yumurtalıklarıma baktılar ve ilave olarak menogon verdiler saat 4 te vurulcaksın dediler ve vuruldum yarın itibariyle hergün sabah saat 9 da orgalutran vurulcam koldan saat yine 11 de puregona devam ve saat 4 de menogon günde 3 defa iğne olucamm puff orgalutran ve menogon için sağlık ocağına gidip vurulcam kendimm yapamazmışım hemşirenin yapması daha iyiymş sadece purogonu evde kendim yapıcamm off kızlar ya menegon iğnesi göbekten yapılınca çok acıyoo walla puregondan daha fazla yakıyoo neysee perşembe günü tekrar gidicekmişimm hakkımda hayırlısı olsun bu arada ilişkiye girmemizde yasaklandı çarşamba günü eşim perhize gircekmiş öyle dediler ama ben pek anlayamadım orasını neyse o gün gelsin nasıl olsa öğrenirimm:94:şimdilik gelişmeler bu kadannn kızlarrr öpüyorumnanaktan:):86::86:

ne kadar çok iğne vermişler canım ya... kaç gün böyle iğne olucaksın?

bende dün gittim kan aldılar utrasona girdim herşey çok güzel dediler ilaçlara aynen devam dediler dozunu bile arttırmadılar yarın yine gidicem yumurtaların ne zaman toplanıcana karar vericekler büyük ihtimalle cumartesi toplarız dediler çok heycanlıyım yakın olsak iğnelerini ben yapardım canım ama dayanıcaz başka yolu yok inşallah sonucu iyi olur hepsi unutulur

ay çok sevindimm canımm az kaldı desene yumoşların toplanmasınaa heyecanını anlıyorumm bende çok heycanlıyımm benim belli değil ne zaman toplancağı ama perşembe günü gittiğimde belki söylerler diye umut ediyorumm gün geçtikçee içim içime sığmuyo hakkında hayırlısı olsun canımm gelişmelerii burdan paylaşalım birbirimizle bu ara da yakınn olsak ben yapardım demişsin iğnelerii her ne kadar yakın olmasakta söylemen bile beni mutlu etti canımm teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…