:76: Selam....Herkes iyidir umarım.Arkadaşlar siz iğneleri aldığınız ilk gün folic asit almaya da başladınız mı?
yoksa folic asiti daha sonra mı aldınız? ??
baby2435 nerdesin ya canım konuşmaya ihtiyacım var bu duyguları yaşayan birisiyle
baby sen ne yaptın bugün kontrole gideceğini söylemişsin? nasıl geçti belli oldumu toplama günün?
canım yumurtalarım pazar11:00 de toplanıcak bende çok tırsıyorum
doktor daha başlamadan iç dedi bana şuanda da içiyorum , folik asit çok önemli içmen gerek, bende bugün ilk iğnemi oldum başladım tedaviye. allah utandırmasın inşallah, hepimiz bebeğimize kavuşalım allahın izniyle.
bize verdikleri bemiks c , b vitaminleri,folik asit ve c vitamini içeren kompleks bir ilaçmış.. onun dışında başka bi folik asit alıyor musunuz yani ?
canım bemiks-c nin içindeki folik asit ne kadar yeterli olup yararı olurmu bilemiycem ama folic plus içmende çok fayda var bebek için çok önemlii bana hemşirede içtiğin bemiks hapında var dedi ama ben folik asitin önemli olup içmem gerektiğini söylediğimde bana folic plus iç dedi günde bi tane sen sormazsan hemşireler söylemiyoo walla:86::86::86:
selam kıslar nasılsınız size hem iyi hem kötü haberlerim var sabahleyin gittik hastaneye herşey çok güzeldi muayenemi oldum iğnemi vuruldum ve kan vermek için labratuvara girdim her zaman olduğu gibi hep sağ kolumdan kan aldırırdım bu kez de sol kolumu açtım sağ kolum delik deşik oldu diyerekten ama kan alırken damarım patladı o kadar çok acı hissettimki anlatamam tutamadım kendimi ağlamaya başladım hemen çıkardı iğneyi kan yarım kaldı ve kolumu sıkı sıkı bastırdıı şaşırdım biran ama kolum kopcak sandım neyse çok az almış oldu inşallah bu kan yeterli olur dedi dedim ne oluyo kolumu hissetmiyorum yok bişi dedi damarın patlıcaktı bende iğneyi çıkardım dedi sen kendini çok kastın ondan oldu dedi meğersee benim damar patlamış ama hemşire ben ağlıyom diye söylememiş hemen eşim girdi ağladığımı görünce hemşire söylemiş damarı patlattım alırken ama suç bendeymiş kolumu çektim diye olmuş o acıyı yaşayan herkes aynı şeyi yapardı eşinize söylemedim ağladığı için demiş tabi ben ağlamaktan konuşmalarını duymadım eve gelince eşim söyledi şimdi ise sürekli ağlıyorumm öğrendim ya daha çok acıyooneysee kızlarr olan oldu artık bu gece saat 23:30 da çatlatma iğnemi olucam ve salı sabahı saat 10 da yumurtalar toplancak derincimmm listeyee yaz benii yumoşlar toplanıyoo salı günü inşallahh başka aksilikler çıkmaz karşıma sol kolum salı gününe kadar geçermi kızlar ya ooffff
selam arkadaşlar,
bende izmirdeyim varikosel nedeniyle 4 yıldır çocuğumuz olmuyor.izmirde merkez arıyorum ama 9eylül yada smrna yı düşünüyorum karar veremedim.smrna'da fiyat nedir? ilgi alaka nasıl? yardımcı olursanız sevinirim
çok geçmiş olsun canım ya, nasıl oldu böyle bişey??? üzülme,salı gününe kadar inş. daha iyi olur. moralini bozma tatlım,bak çok az kaldı bitmesine.. inşallah bi aksilik olmadan atlatıcaksın...
inşallahh canımm saol bugün biraz daha iyiyim en azından kolumu oynatabiliyorumm damar kendi kendine tamir etmeye başladı hızla dünkü kadar acımıyorr canım nasıl olduğuna gelince ilk kez sol kolumdan almaya kalktı sol kolumda damarlar pek belli değil karışık biraz benim damarlarım bence iğneyi sokarken yalnış yere sapladı bende o acıyla kolumu oynatınca damar patladıı ama suçun bende olduğuu söylüyoo tabii kendi üstüne alcak değil ya ama suç tamamen hemşirede ilk kez kan vermiyorum sonuçta onu yanıltan damarlar oldu sanırım galiba olacağı varmış diyorum neyse tatlımm yarın saat 10 da toplanıyoo benim yumoşlarr inşallahh herşey yolunda gider çok heycanlıyım ve bi o kadar da korkuyorumm işlemden korkmuyorum anestesi verileceği için uyucam hiç bişiy hissetmicem ama serum ve anestesiyi sol koldan takıyorlar ya işte ondan çok tırsıyorumm damarım patlak zaten nasıl olcak bilmiyorumm acıycak diye korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?