baby2435 yumurtaların ne zaman toplanıca belli olunca mutlaka yaz canım
selam.arkadaşlar bana dr iki aylık dogum kontrol hapı vermişti bugün haplar bitti fakat ben eşim izin alamadıgı için izmire gelemiyorum.ocakta kısmetse iznimiz oluyo bu dogum kontrol hapını tedaviden önce mutlaka kullanmakmı gerek?ben içmek istemiyorum 2 ay kullandım zaten.ginera içmiştim reglden sonra tekrar başlayımmı kullanmak zarurimi?
burada bize erzurum yakın şifa hstsinde yapılıyomuş tüpbebekte başarı oranları nasıl hiç bilgim yok ocak ayınımı bekleyim ilaçlar bitmek üzre erzurumdamı deneyim şaşırdım neticede maddi ve manevi bi deger var ortada.
selamm kızlarr nabersiniz? hemen gelişmeleri yazayım size sabah doktor kontrolum vardı biliyorsunuz:86: yine kan ve ultrosonla muayene oldum veeee doktorr yumoşlar büyümüşş pazartesi yada salı toplarızz dedi ama yarından sonra cumartesi günü tekrar gidicem çağırdılarr büyük ihtimalle tekrar ultrosonla bakıp hangi gün toplayacaklarına karar vereceklerçok heycanlıyımmm kızlarr ya yolun sonuna geldimm demekk şuan bunları size yazarken bile kalbim küt küt atıyo ama iğnelere devam cumartesiye kadar vurulcam zaten hepsi c.tesi günü bitiyoo inşallahh herşeyy çok güzel olur benim için dua edin hem çok korkuyorumm yumurta toplama işinden hemde çok heycanlanıyorumm inşallahh emeklerim boşa gitmezz de bebeğime kavuşurum biran önce rabbim kimseye fazla aratmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasınn başkalarının bebeklerine bakıp özendirmesinn çekenler anlar ancak bebek özlemini ve anne olamamanın acısını allah kimseye yaşatmasınn:81:cumartesi gününkü gelişmeler yazarım yinee şimdilik hoşçakalınn kızlar öpüldünüz nanaktan
aminn canımm aminn inşallahh allah tüm anne adylarına pozitif sonuçlar göstersinn ve bizlerii bebeklerimize kavuştursunn canlarımm
Canım hiç korkma,herşey gönlünce olsun inşallah.. Inşallah bütün işlemlerin yolunda gider ve bebişine kavuşursun, dualarım seninle.. Ve bebeğine kavuşmak isteyen tüm anne adaylarına ...
Nasıl gidiyor baby, tansferine az kaldı senin.. yüzdün yüzdün sonuna geldin , ben daha iğnelere başlamadım ve iğne vurulmaktan nefret ediyoruuummm
canımm yarın kesin belli olucak yumurta toplama günüm o yüzden çok heycanlıyım artık yavaş yavaş yolun sonuna geldiğimi anlıyorumm inşallahh tutarda hamile kalırımm allah bir daha aynı iğne acılarını yaşatmasın çok zor ben günde 3 defa vuruluyorum çok canım yanıyo ama dediğin gibi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldimm ve iğne olmaktann tiksiniyorumm artıkk her yerim delik deşik oldu yaa bitsin bu işkencee artık...
kızlar pazar günü yumurtalarım toplanıyor hem heycanlıyım hem korkuyorum içim bir tuhaf oldu...
canım yaa, of çok zor bi süreç bu.. allah yardımcımız olsun... ve hepimize herşeyin hayırlısını versin.
neris2000 bilgini paylaştıgın için teşekkür ediyorum bende kullanmak istemiyordum zaten kendiliginden çocuk olur belki demen bende pozitif enerji oluşturdu sagolasın inşaallah hepimizin saglıklı bebişlerimiz olur.
kızlar pazar günü yumurtalarım toplanıyor hem heycanlıyım hem korkuyorum içim bir tuhaf oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?