!!Smyrna Art <İzmir tüp bebek merkezinde>tedaviye başlayan yol arkadaşlarım Buraya!!!

selam.arkadaşlar bana dr iki aylık dogum kontrol hapı vermişti bugün haplar bitti fakat ben eşim izin alamadıgı için izmire gelemiyorum.ocakta kısmetse iznimiz oluyo bu dogum kontrol hapını tedaviden önce mutlaka kullanmakmı gerek?ben içmek istemiyorum 2 ay kullandım zaten.ginera içmiştim reglden sonra tekrar başlayımmı kullanmak zarurimi?
burada bize erzurum yakın şifa hstsinde yapılıyomuş tüpbebekte başarı oranları nasıl hiç bilgim yok ocak ayınımı bekleyim ilaçlar bitmek üzre erzurumdamı deneyim şaşırdım neticede maddi ve manevi bi deger var ortada.

baby2435 yumurtaların ne zaman toplanıca belli olunca mutlaka yaz canım

merak etmee tatlımm:81: öğrenir öğrenmezz mutlaka yazarımm zaten bütün gelişmeleri yazıyorumm inşallahh fazla uzun sürmez de biran önce yumurtalarım toplanırr artık iğne vurulmak istemiyorumm bıktımmm

ebruli seni tanıdım aynı gün transfer olmuştuk benim 2. denememdi malesef bende olumsuz sonuç aldım bu sefer dahada yıkıldım anlatamam ne kadar üzgün olduğumu seni çok iyi anlıyorum çok zor bir dönemden geçiyoruz atlatıcaz inşallah ne yapalım herşeyin hayırlısı inşallah bir dahaki sefere olur umudumuzu hiç kaybetmeyelim bu arada tedaviye yeni başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum

bence kullanma.. ben de kullandığım için pişman oldum. hem belki bu arada kendiliğinden olur bebeğin :) ben de ginera kullanmıştım ve adetim her ay düzenli olurken 26 günde, şimdi bir türlü olamıyorum. ve bu durumu gineraya bağlıyorum.

selamm kızlarr nabersiniz? hemen gelişmeleri yazayım size sabah doktor kontrolum vardı biliyorsunuz:86: yine kan ve ultrosonla muayene oldum veeee doktorr yumoşlar büyümüşş pazartesi yada salı toplarızz dedi ama yarından sonra cumartesi günü tekrar gidicem çağırdılarr büyük ihtimalle tekrar ultrosonla bakıp hangi gün toplayacaklarına karar verecekler çok heycanlıyımmm kızlarr ya yolun sonuna geldimm demekk şuan bunları size yazarken bile kalbim küt küt atıyo ama iğnelere devam cumartesiye kadar vurulcam zaten hepsi c.tesi günü bitiyoo inşallahh herşeyy çok güzel olur benim için dua edin hem çok korkuyorumm yumurta toplama işinden hemde çok heycanlanıyorumm inşallahh emeklerim boşa gitmezz de bebeğime kavuşurum biran önce rabbim kimseye fazla aratmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasınn başkalarının bebeklerine bakıp özendirmesinn çekenler anlar ancak bebek özlemini ve anne olamamanın acısını allah kimseye yaşatmasınn:81:cumartesi gününkü gelişmeler yazarım yinee şimdilik hoşçakalınn kızlar öpüldünüz nanaktan

Canım hiç korkma,herşey gönlünce olsun inşallah.. İnşallah bütün işlemlerin yolunda gider ve bebişine kavuşursun, dualarım seninle.. Ve bebeğine kavuşmak isteyen tüm anne adaylarına ...

Canım hiç korkma,herşey gönlünce olsun inşallah.. Inşallah bütün işlemlerin yolunda gider ve bebişine kavuşursun, dualarım seninle.. Ve bebeğine kavuşmak isteyen tüm anne adaylarına ...
aminn canımm aminn inşallahh allah tüm anne adylarına pozitif sonuçlar göstersinn ve bizlerii bebeklerimize kavuştursunn canlarımm

günaydınnn kızlarr nasılsınız ben sağlık ocağına gidiyorum iğnemi vurdurmayaa geldim mi konuşuruzzz öpüldünüzzz

Nasıl gidiyor baby, tansferine az kaldı senin.. yüzdün yüzdün sonuna geldin , ben daha iğnelere başlamadım ve iğne vurulmaktan nefret ediyoruuummm

Nasıl gidiyor baby, tansferine az kaldı senin.. yüzdün yüzdün sonuna geldin , ben daha iğnelere başlamadım ve iğne vurulmaktan nefret ediyoruuummm

canımm yarın kesin belli olucak yumurta toplama günüm o yüzden çok heycanlıyım artık yavaş yavaş yolun sonuna geldiğimi anlıyorumm inşallahh tutarda hamile kalırımm allah bir daha aynı iğne acılarını yaşatmasın çok zor ben günde 3 defa vuruluyorum çok canım yanıyo ama dediğin gibi yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldimm ve iğne olmaktann tiksiniyorumm artıkk her yerim delik deşik oldu yaa bitsin bu işkencee artık...

canım yaa, of çok zor bi süreç bu.. allah yardımcımız olsun... ve hepimize herşeyin hayırlısını versin.

kızlar pazar günü yumurtalarım toplanıyor hem heycanlıyım hem korkuyorum içim bir tuhaf oldu...

canımm benimm hadii bakalım hayırlısı olsun inşallahh bakalım kaç tane yumurta toplucaklar merak ediyorumm benimde yarın belli olucak tatlımm bende korkuyorumm ama korkulacak bişey yok diyorlar anestesi yapılıyormuşş bnde çok heycanla yarını bekliyorumm.. şekercimm gelişmeleri mutlaka yaz tamam mı neler olup bittiğini bilmek istiyorumm zaten korkuyorum bari senden azıcık cesaret alayımm pazar günü kaçta toplancak yumoşların ve çatlatma iğnesini ne zaman ve saat kaçta vuruldun çok soru sordum ama napayımm ekinbebekk çok tırsıyorumm ya bana yardımcı ol:):)

neris2000 bilgini paylaştıgın için teşekkür ediyorum bende kullanmak istemiyordum zaten kendiliginden çocuk olur belki demen bende pozitif enerji oluşturdu sagolasın inşaallah hepimizin saglıklı bebişlerimiz olur.

asel sana neden iki ay kullanmanı söylediler? merak ettim.

doğan her bebek bi mucize. hepimiz mucizelere inanıyoruz. neden bizim de başımıza böyle bir mucize gelmesin ki hepimiz umutlu olmalıyız...

kızlar pazar günü yumurtalarım toplanıyor hem heycanlıyım hem korkuyorum içim bir tuhaf oldu...

çok az kalmış ekinbebek, ben bile çok heyecanlandım inşallahhhhh herşey süper güzel olur canım... dualarım seninle.
bu arada ilk iğne için gittiğimizde ultrasonla muayene ediyorlar mı alttın ? benim yarın randevum var,sanırım iğnelere başlanacak ama kanama varken muayene olmak çok kötü yaa.

evet neris2000 ilk gittiğindede ultrasonla muayene ediyorlar baby2435 bende çok heycanlıyım iki tarafında yumurta dolu diyorlar ama bakalım canım sen merak etme ben sana anlatırım yarın kaçta geliceksin canım tanışalım numaralarımızı alır haberleşiriz çatlatma iğnemi bugün 23:30 da yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…