Tüp Bebek Merkezleri Smyrna art izmir

Bestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
2.837
3.718
83
Arkadaslar izmir smyrna artta tup bebek yaptirip hamile kalanlar yok mu? Adini hic gormuyorum forumda ama basarili diye duymustum? Cevaplarsaniz sevinirim

Ben smirna da iki kez denedim.Ikisi de dondurulmus embriyolarla yapildi.3. Gun embriyosu ve 1. Kaliteydi.Ama negatif sonuc aldim.yanliz kendimle birlikte oraya giden 7 kisi taniyorum.5 tanesi pozitif 2 si negatif ve negatiflerden birisi benim.Ben cevremdeki pozitif sonuclari gorunce gitmistim oraya.Ama o merkezi hicbir zaman sevmedim sevemedim.bu kisiden kisiye degisir tabi.ama basari orani yuksek diye biliyorum.niye sevmedim diye sorarsaniz gercekten bir sebebi yok.size somut bisey soyleyemem.

Hangi doktora gittiniz? Uzuldum simdi nerede devam ediyorsunuz

Hangi doktora gittiniz? Uzuldum simdi nerede devam ediyorsunuz
Funda hanim suhendan hanim ve saban bey var merkezde.Donusumlu ilgileniyorlar.surekli tek doktor takibi yok.gittiginizde kim ordaysa muayene ediyor.ben simdi ankaraya gidiyorum .orda bi merkezde basladim. Dondurulmus embriyolarim var.bu ay sonunda transfer yapilacak.

Ben smirnadan sonra iki merkezle girustum.ikisi de bana biz smirnanin yerinde olsaydik embriyolari 5. Gun yapmaya calisirsik dediler.cunku benim yumurta sıkıntım yok.pikolu oldugum icin cok yumurta oluyor.smirna 3. Gunde dondurdu benim embriyolari.ama belki de oylesi uygundu bilemiyorum.sonucta benim tanidiklarima da 3. Gun embriyosu konuldu smirnada ve sonuclari pozitif.bu isler biraz da nasip kismet.ama ankaradaki merkezimdeki embriyolog evet biz de smirnayi duyuyoruz demisti.yaniltici olmayayim bence 7 de 5 iyi bi sonuc ama ben orayi sevemedim iste.siz bi deneyin gorusun isterseniz.bu hasta ve doktor arasindaki uyuma da bakiyor biraz

Ben basladim tedaviye sonuclandiginda ayrintilariyla yazmayi dusunuyorum. Gurgan clinic e mi gidiyorsunuz? Zor olmuyor mu git gel yapmak acaba?

Kac yumurta toplandi kac kaldi 5. Gune bi de?
Evet gurgan klinige gidiyorum.ben izmirde oturmuyorum zaten.izmire de gel git yapmistim.izmir 2 buçuk saatti ankara 5 saat.tabi biraz yorucu ama yapilacak bisey yok.ben polistik overliyim.yumurtam coktu ama ohss olunca transfer ertelendi.

Çok soylemek istemiyorum ben yumurta ve embriyo sayimi.yanlis anlamayin ama hem nazardan korkuyorum hem de yumurta embriyo sıkıntısı olan arkadaslari uzmek istemiyorum.dedigim gibi bu isler kismet biraz.evet sikintim yok yumurta ve embriyoda ama ne derece sagliklilar tutunabilecekler mi bilmiyorum.insallah bu sefer benimle kalirlar.smirnada bi arkadasimin kardesi yaptirdi.esinden bes tane sperm alindi o da ameliyatla. Baska da yoktu sperm .onlarla yapildi bebek ve tutundu.cok umitlenmeyin demislerdi onlara.bana da hersey yolunda demislerdi.onun bebegi Allah bagislasin birnyasina girdi ama ben de hala yok.Rabbimin taktiri.siz onunuze bakin.insallah pozitif sonuc alirsiniz.

Insallah olumlu sonuclanir bu defa. Aslinda kismetimizde varsa olacaktir ya ama insan cok dusunuyo iste

Orasi öyle.Benim transferim cok yaklasti.cumartesi kontrolum var.kontrolden sonra da 2 ya da 3 gun sonra transfer yapilacak insallah.stresten uyuyamiyorum bile.Hayirlisi insallah.umarim sizden de guzel haberler alirim.Rabbim hayirlisini versin.

Aa super cok sevindim. 2 tane mi yapilacak? Kaliteleri nasil 1. Kalite dimi

Sisin kacinci denemeniz?sorununuz neydi.Bize bi prblem yok diyorlar.hatta biz smirnaya ilk gittigimizde tetkikler yapildi rahim filmi cekildi.sonra da dediler ki isterseniz siz bi 3 ay deneyin kendiliginden olur.biyolojik olarak bebek sahibi olmamaniz icin bir sebep yok.ama olmadi iste.smirna biraz pahali fiyat olarak.biz orda ilaclar haric 4000 odemistik o zaman ama benim iki yila yakin oldu galiba.bir de ilk transferden ucret almamislardi.buradan yonlendirme yapan doktorun hastalarinda ilk transfer ucretsiz demislerdi.2.transfer icin ise 2000 odemistik.dondurma islemi icin de 950.baya masrafli oluyor.insallah emekleriniz bosa gitmez.

Bizde de sorun yok. Benim dusugum var 3 tane kendiliginden. Nedeni belli degil. O yuzden yaptiriyorum. Genetik inceleme yapilacak. Evet fiyatlar genel olarak yuksek ya ankarada ne kadar

Insallah tutar.Rabbim insallah size de nasip eder.ankarada 4750 tl verdik bu yil.ilaclar haric tabi.embriyo dondurma icin de 1350 tl.rahim filmi cektirdiniz mi hic.benim tup bebekten once cektirdigim rahim filmimde perde cikmisti.ameliyat olmustum.rahimdeki anomaliler de dusuklere olu dogumlara sebep oluyormus.gerci doktorunuz degerlendirmistir bu durumu.Allah yardimcimiz olsun.

Yaptirmadigim kalmadi arkadasim bi sebep bulanamadi. Aaa 4750 mi? Burada 5900. Sasirdim fiyatina ben 6500 falan sanmistim. Birkac merkez oyle fiyat verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…