Ben merkeze 5 yıl once gittim galiba hatırladığım.Kötü diyemem.Oraya giden 5 arkadasimin ilk denemede oldu.Benim olmadı ama sonrasinda başka merkezde de olmadi.Basari orani yüksek diye biliyorum.bızde basladık tedavıyen takıp denızlı dıger ıslemler smyna olaçak. tavsıye etmıyormusunuz
hadı hayırlı olsun ınsallah utar.. benımkı tutmadı genetıge gıttıkDun dondurulmus transferim oldu.beklemedeyim.
benım 1. tam deneme 2. dondurulmus paü de. 3,tam deneme transfer smyrna daSizin ilk denemeniz mi?benim 5 yaşında ilk denemeden bir kızım var.sonrasinda gecenyildan bu yana 4 denememiz ama malesef 3 olumsuzum var bakalım buda nasip artik.sizin kim ilgileniyor.bizim doktorumuz şaban bey.
Smyrna’da tedavi gorenlerdenim.Ben symrna arta basladom hepimize bol sans diliyorum bilmiyorum saban beyi cok tavsiye ettiler bakalim yasayip gorucez
Sonuc nedir arkadasim? Benim de smyrna’da pazartesi transferim olacakDun dondurulmus transferim oldu.beklemedeyim.
Malesef olumsuz.Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah..Sonuc nedir arkadasim? Benim de smyrna’da pazartesi transferim olacak
O hastanede başarısız 2 tüp bebek denemem oldu.cektiklerim maddi manevi saymakla bitmez.Arkadaslar izmir smyrna artta tup bebek yaptirip hamile kalanlar yok mu? Adini hic gormuyorum forumda ama basarili diye duymustum? Cevaplarsaniz sevinirim
Aynen benim de kotu tecrubem oldu tavsiye etmemO hastanede başarısız 2 tüp bebek denemem oldu.cektiklerim maddi manevi saymakla bitmez.
TÜP BEBEK BAŞARISINDA EN İYİ DOKTOR
Bugün sizlere uzun süren bir tüp bebek deneyimi anlatacağım. Çok zor geçen yıllarımdan sonra müjdeli haberimi aldım. 4.5 yıllık evliyim. Bu süre zarfında, zaman olarak bizi oyalayan, verdiği ilaçlar ile bünyemi olumsuz yönde etkileyen ve bunun da yanında umutlarımızı, sabrımızı, güvenimizi...www.kadinlarkulubu.com
Aynen benim de kotu tecrubem oldu tavsiye etmem
Peki şimdi doğum yada gebelik oldumuAynen benim de kotu tecrubem oldu tavsiye etmem
Evet doğal yolla kaldim tekrarlayan dusuklerim vardi cok sukur 6hafta once dogduPeki şimdi doğum yada gebelik oldumu
Allah analı babalı büyütsün.Evet doğal yolla kaldim tekrarlayan dusuklerim vardi cok sukur 6hafta once dogdu
Amin sizde durum neAllah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?