Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bn suanda hamileyim smyrnada tedavi gördm bn cok memnunum hastası cok var bnm 3.denememde tuttu tupbebek bnmkıArkadaslar izmir smyrna artta tup bebek yaptirip hamile kalanlar yok mu? Adini hic gormuyorum forumda ama basarili diye duymustum? Cevaplarsaniz sevinirim
ben surekli yatıp dınlenmedım sanırım ondan oldu dıye dusunuyorum bunda hep yattım dınlendım hıc bi iş yapmadım belki de nasip doktoruma da guvenıyorm bilemedık cok uzuldm cok yıprandk ama degdi insallah kucamıza almak nasip olr bnda artk hıc kanamam falan yok iyiyim 7 haftalik oldk ıns ugraslarının karsiliğini alırsn cnmBen de gidiyorum canim su an tebrik ederim darisi bana. Ilk ikisinde neden olmadi acaba
ewt cnm dondurulmusla oldu diğer ikiside oyleydi bnm snn transferin oldumuAy hayirli olsun yaa cok sevindim adina. Dondurulmuslarla mi yPtirdin her seferinde yeniden mi oldu? Evet zor ve yipratici bi surec![]()
Adetimi bekliyorum olcam insallah o zaman. Sizde problem neydi canim
Saban bey doktorum ben cok memnunum bana iyi geliyor güveniyorum tutar canım banada tutar dedijkerinde tutmuyo iste diyesim gelirdi ama rüya gibi oluyo pozitif sonucu alınca umidimi kaybetmistim sonuç için gitmeyecektim bile hastaneyeBizim de tutar insallah yaa doktorun kimdi
Neyse onu söylüyor bnde memnunum bi yerden snra doktorun yapabileceği birşey kalmıyor gerisi Allahtan ama hemen önlem almayi biliyor benim emryo yüklendi hemen progesterona başlattı dier doktorlar oyle yapmıyor biz önlem amaçlı oluyor uz her gun kesicek iğneyi artik ama isini sansa bırakmıyorAa benim de saban bey. Cok seviyorum ben de. Ondan actim forumu niye kimse yazmiyo diye. Cok ilgili bilgili bi doktor. Bos yere umit de vermiyor.
Forumda cok guzel bnce hersyi konuşa bliyo insan normalde birine soramazsn herseyi tupbebek olanlar anlıyor biziNeyse onu söylüyor bnde memnunum bi yerden snra doktorun yapabileceği birşey kalmıyor gerisi Allahtan ama hemen önlem almayi biliyor benim emryo yüklendi hemen progesterona başlattı dier doktorlar oyle yapmıyor biz önlem amaçlı oluyor uz her gun kesicek iğneyi artik ama isini sansa bırakmıyor
Sen millete bakma cnm inşanlar bos boş konuşuyor sen yeter ki inan embriyo kalitesi blastosist diyorlar galiba 5nci gündü bnm baska bsy demedler amaAynen oyle burada daha rahatliyorum konusunca. Millet bos bos yorum yapiyo. Bu arada embriyo kaliten nasildi canim
Bnmde 5nci gundu ve tek kalmıştı yumurta toplandi ama 4tane embriyo elde edilmişti bi tanesi ikizdi bu söndü bnm son sansimdi oda oldu olr cnm nden olmayacak tekrar tedavi başına dönmek cok zor bi süreç nede olsa olr bnce çok dkkt et bnda yat hic bi is yapma bana hic eğilme bile ddiler hic bi is yapmıyorum artkBenim de 5. Gun ama bi tane kaldi sadeceo cok yumurta toplanmisti ama kalmadi
![]()
Neden dusuk yaptığını araştırmadilar mi bnm de kanım yoğun ckiyodu megersem ondan dusuyomusAy ben de dikkat edicem canim. Benim ilk transfer olcak 3 kez kendiliginden dusugum var malesefkalsam da korkuyorum aslinda.