Tüp Bebek Merkezleri Smyrna art izmir

Ne cok ortak yonumuz varmis. Kac dusugun var? Ben hic kalp atisi alamadim nedeni de belli degil :(

Ne cok ortak yonumuz varmis. Kac dusugun var? Ben hic kalp atisi alamadim nedeni de belli degil :KK43:
Toplam 3 dusugum oldu cnm bnm hepsi 3 hafta durdu en fazla düştü.sua nkinin kalp atışını aldk 6nci haftada hemen kalp atışı belli oldu iyiyiz bnda kanama falan da yok iğne ilaca devam ne derlerse yapioz cnm

Oncekilerde kalp atisi almis miydin anlamadim canim? Ay insallah yaa sen cok iyi geldin bana. Bana da dua et olur mu

yok cnm oncekılerde kalp atısı almadım. dua ederım smdıkı suankı gebeliğimde kalp atısı aldık bız cok dua edıcem ılaclarını falan dıkkatlı kullan mutlaka cnm

Ayy ne guzel bi duygudur pitpitlari duymak. Umarim daha fazla bekletmeden gelir hayirlisiyla bebisim bana da. Inan adina cok mutlu oldum yaa. Benzer seyler yasamamiz yakin hissettirdi

Kizlar bende smyrna yi arastiriyorum sgk gecerli sanrm raporlu ve raporsuz fiyatlar hakkinda bilginiz varmi yazarsanz sevinrm

Ayy ne guzel bi duygudur pitpitlari duymak. Umarim daha fazla bekletmeden gelir hayirlisiyla bebisim bana da. Inan adina cok mutlu oldum yaa. Benzer seyler yasamamiz yakin hissettirdi
Ewt cnm insan kendini yakin hissediyo burda dışardan kimse bbzi anlamiyo gibi hep duyarsınız cnm nden duymucan Rabbim izin ettikten snra cok dua et olr cnnm bliyorm beklemesi bile zor ama yapıck bsy yok zor bi süreç yipratiyo maalesef ama bz daha güzel anne oluca z

Kizlar bende smyrna yi arastiriyorum sgk gecerli sanrm raporlu ve raporsuz fiyatlar hakkinda bilginiz varmi yazarsanz sevinrm
Canım bn toplam 15.000 falan verdim embriyo dondurma histeroskopi ilaçlar yükleme işlemi yumurta toplama muayene ücreti falan hepsi toplam zaten ilaçlar para tutucak

Ewt cnm insan kendini yakin hissediyo burda dışardan kimse bbzi anlamiyo gibi hep duyarsınız cnm nden duymucan Rabbim izin ettikten snra cok dua et olr cnnm bliyorm beklemesi bile zor ama yapıck bsy yok zor bi süreç yipratiyo maalesef ama bz daha güzel anne oluca z
Ayý evet heyecanla bekliyorum yaaaa. Cok guzel bi duygudur eminimmm

Neden 15 tuttu canim? Ilaclar 1500 tutuyo muayene 60. Histeroskopi 750. Baska ne var

Ben orada tadavi goruruken rapor gecerli degildi canim.degisti mi bilmiyorum ama iyice arastir.anlasmasi yok diye biliyorum

Evet canim igneler yok ilaclar 1500 falan iste. Icinde muayene, transfer, kan vermeler, yumurta toplama, kalp atisina kadar hersey sanirim

Ama ilaclar icin herhangi bi doktordan infertilite raporu alip yazdirabilirsin igneleri.ben hep oyle yaptim tedavilerimde.iki doktorun imzasi yetiyor.o zaman sadece ilaclarin yuzdesini oduyosun.nen gonal f kullandim en son 4 kutu ve ovitrella 500 tl filan verdim ilac raporuyla.

Aa o nasil aliniyo ki ben hamilelik yasadim kendiliginden bana da verirler mi

Benim şöyle oldu canım ilk histeroskopi çekildi 750 tl falandi galiba daha sonra yumurtlama ilaçları na para vermeye başladık snra yumurta toplama 5mlyara yakındı snra embriyo dondurma 850 tl verdk 3tane dondurduk daha snra embriyo yüklemeleri icin 2ser milyar odedik 6milyar oldu ve yumurta ilaçları da 2milyar tutsa bizim hesap bu şekilde cnm bn hic sigortadan yararlanmadm özel diye hep parasını verdm cnm zaten 3yil oldu 3yil ki fiyatlar di

Ama ilaclar icin herhangi bi doktordan infertilite raporu alip yazdirabilirsin igneleri.ben hep oyle yaptim tedavilerimde.iki doktorun imzasi yetiyor.o zaman sadece ilaclarin yuzdesini oduyosun.nen gonal f kullandim en son 4 kutu ve ovitrella 500 tl filan verdim ilac raporuyla.
Bnm haberim bile yoktu tatlım bnce değerlendirin byke bsy varsa

Aa o nasil aliniyo ki ben hamilelik yasadim kendiliginden bana da verirler mi
Benim doktorum infertilite uaziyordu rapora ilaclari da yazip rapor cikariyodum.5 dakika suruyo.ozel hastanede calisiyor ama benim soktorum.devlette nasil olur bilmem.ama bir deneyin.1500 lira cepte kaliyo nerdeyse.

Back
X