Ewt cnm oluyo ve düşüyordu hep kanım yogunmus ondan malesf Allahtan hersey dua edicez sadece ve dkkt edicez bizim bebisler biraz nazlı oluyo galiba :)Arastirdilar hic sebep yok. Sen de mi dusukler yuzunden tup bebek yaptirdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewt cnm oluyo ve düşüyordu hep kanım yogunmus ondan malesf Allahtan hersey dua edicez sadece ve dkkt edicez bizim bebisler biraz nazlı oluyo galiba :)Arastirdilar hic sebep yok. Sen de mi dusukler yuzunden tup bebek yaptirdin
Toplam 3 dusugum oldu cnm bnm hepsi 3 hafta durdu en fazla düştü.sua nkinin kalp atışını aldk 6nci haftada hemen kalp atışı belli oldu iyiyiz bnda kanama falan da yok iğne ilaca devam ne derlerse yapioz cnmNe cok ortak yonumuz varmis. Kac dusugun var? Ben hic kalp atisi alamadim nedeni de belli degil![]()
Ewt cnm insan kendini yakin hissediyo burda dışardan kimse bbzi anlamiyo gibi hep duyarsınız cnm nden duymucan Rabbim izin ettikten snra cok dua et olr cnnm bliyorm beklemesi bile zor ama yapıck bsy yok zor bi süreç yipratiyo maalesef ama bz daha güzel anne oluca zAyy ne guzel bi duygudur pitpitlari duymak. Umarim daha fazla bekletmeden gelir hayirlisiyla bebisim bana da. Inan adina cok mutlu oldum yaa. Benzer seyler yasamamiz yakin hissettirdi
Canım bn toplam 15.000 falan verdim embriyo dondurma histeroskopi ilaçlar yükleme işlemi yumurta toplama muayene ücreti falan hepsi toplam zaten ilaçlar para tutucakKizlar bende smyrna yi arastiriyorum sgk gecerli sanrm raporlu ve raporsuz fiyatlar hakkinda bilginiz varmi yazarsanz sevinrm
Ewt cnm insan kendini yakin hissediyo burda dışardan kimse bbzi anlamiyo gibi hep duyarsınız cnm nden duymucan Rabbim izin ettikten snra cok dua et olr cnnm bliyorm beklemesi bile zor ama yapıck bsy yok zor bi süreç yipratiyo maalesef ama bz daha güzel anne oluca z
Ayý evet heyecanla bekliyorum yaaaa. Cok guzel bi duygudur eminimmmEwt cnm insan kendini yakin hissediyo burda dışardan kimse bbzi anlamiyo gibi hep duyarsınız cnm nden duymucan Rabbim izin ettikten snra cok dua et olr cnnm bliyorm beklemesi bile zor ama yapıck bsy yok zor bi süreç yipratiyo maalesef ama bz daha güzel anne oluca z
Canm 6.500 un icin de neler var igneler haric sanrm bide dimiNeden 15 tuttu canim? Ilaclar 1500 tutuyo muayene 60. Histeroskopi 750. Baska ne var
Ben orada tadavi goruruken rapor gecerli degildi canim.degisti mi bilmiyorum ama iyice arastir.anlasmasi yok diye biliyorumKizlar bende smyrna yi arastiriyorum sgk gecerli sanrm raporlu ve raporsuz fiyatlar hakkinda bilginiz varmi yazarsanz sevinrm
Bnm haberim bile yoktu tatlım bnce değerlendirin byke bsy varsaAma ilaclar icin herhangi bi doktordan infertilite raporu alip yazdirabilirsin igneleri.ben hep oyle yaptim tedavilerimde.iki doktorun imzasi yetiyor.o zaman sadece ilaclarin yuzdesini oduyosun.nen gonal f kullandim en son 4 kutu ve ovitrella 500 tl filan verdim ilac raporuyla.
Benim doktorum infertilite uaziyordu rapora ilaclari da yazip rapor cikariyodum.5 dakika suruyo.ozel hastanede calisiyor ama benim soktorum.devlette nasil olur bilmem.ama bir deneyin.1500 lira cepte kaliyo nerdeyse.Aa o nasil aliniyo ki ben hamilelik yasadim kendiliginden bana da verirler mi