Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Valla coşmussun baktımda 2090 cal
şimdi şekerim ben bi topikten bakıp 1 gun denedim baktımki gün sonu 1 kg vermişim yaptım 3 gun
tavuk gögsu haşlanmıs avuc ıcı kadar bol salata her ögün bunu yedim
işde öglen salata cıkıyo nasılsa tavugu haşlayıp getırdım cantamda attım salataya
sabahta işde salata yapamıcaksam salatasınıda yapıp getırdım (folyoyu tabak yaptım sardım işde tabaga koydum az yer kaplıo)
ben bugun akupunktura gıttım bu hafta vere vere 100 gr vermısım:26::26:

bu ayı da 4.5 kıloyla kapatıyorum...kıra suyuna devam dedı...yarın detoks yap dedı off off

afeerin nilay (annem olsa imalı şekilde boyle derdı ahaha annemide forumda hiç düşünemıyorum kızının minnoşu)
neyse zamanla zor zaten kg vermek haklısın aslında ama sıkalım kemerlerı dostum

kızlar dünü 952 kcal ile kapattım bugün de aynı şekilde yapıcam.bugün tartıldım 89.4 çıktı bunca yemeye 400 gr gitmiş yinede.ah bide şu kabızlık sorununu çözebilseydim.ben kesinlikle bırakmıcam size ve kendime söz veriyorum.artık cidden dikkat etcem.dün akşam saolsun kocam beni öyle çok kırdı ki sözleriyle,hırs yaptım.bundan sonra herşey çok farklı olacak inanıyorum.bir kadın isterse herşeyi yapar keşke onun ağzına düşecek raddeye getirmeseymişim kendimi.bizim diğer kadınlardan hiç bi eksiğimiz yok aksine fazlamız var süperiz kızlar çok iyi gidiyoruz biz yapıcaz bu işi moralimizi bozmayalım.
her gün yeni bir başlangıç yapıyoruz.giden 100 gr da olsa 1 kg de olsa onu arkamızda bırakıyoruz.

Son düzenleme:
sabah : 1 avuç içi kadar pide
bol peynır
2 zeytın

ögle: 4 kaşık tavuk döner (sadece eti)
yarım porsıyon bulgur pilav

ara : 6 tane petibör büsk.

aksam : 1 küp (küçük etle haşlanmıs) patates
1 domates közlemesı
20 gr kadar haşlama et
yarım tabak makarna :44:

tabıkı bozulmayacak moralın kamçılasın kocanın dedikleri kırılma iyi yönünden bak sağlıgını düşünüyordur
haksız sayılmazlar soaldık göt göbek bıngıl bıngıl

ahahaa aynen benım annemde aynısını derdı kuzum

dun doktorum 3-4 ayda ıstedıgın kıloya gelebılırsın dedı...kemerlerı fazlasıyla sıkacagız dostum

canım bak kabızlık ıcın sabahları mutlaka buyuk bardak ılık su ıc hatta 1 tatlı kasıgı bal la beraber de yapabılırsın dene bak faydasını goreceksın ...kıraz sapı da ıyı gelıyor...

zayıflıcazzz moral bozmak yok gun gelecek bu topıkte hamıslıgımızı ve bebişlerımızı konusucaz

kuzum 2 gundur menulerın bı hosuma gıttı tebrık ederımmm

tabıkı bozulmayacak moralın kamçılasın kocanın dedikleri kırılma iyi yönünden bak sağlıgını düşünüyordur
haksız sayılmazlar soaldık göt göbek bıngıl bıngıl

bıngıl bıngılllo da neee 5 ay sonraa bıngılı gostercez onlara

inşallah canım o günleri de görürüz bu arad senin menünü hesaplamaya çalıştım. kahvaltıdakilerın miktarlarını bilemediğim için tahmini değerler yazdım 878kcal gayet iyi ama keşke pastaları tadımlık yeseydin de onun yerine 1 porsiyon yemek yeseydin.ama yinede kedini tutmuşsun pasta yiyince başka bişey yememişsin

canım senin de 750-800 kcal civarı ohh oooh maşallah diyeyim çok güzel gidiyosunuz

az yedım tatlım kahvaltıyı hemen hemen hesapladıgın kadardır...

offf ben naptımm sen bu satırları yazarken ben yıne pasta goturdumve kahvaltı da etmedımmm goye bugun detoks yapacaktım.......

offf ben naptımm sen bu satırları yazarken ben yıne pasta goturdumve kahvaltı da etmedımmm goye bugun detoks yapacaktım.......

sana ceza verelim 1 hafta tatlı yok sana nerden buldun sabah sabah pastayı ya şu pasta börek işi sakat evde bulundurmıcksın ben hecen hafta sonu yaptım da yaptım hafta içi de mutfağa girdikçe çıktıkça yedim.en iyisi bi süre yapmıyalım şunları

aferinğğğ nilay benımde canım çekti

aferinğğğ nilay benımde canım çekti

yemıcem yaa daha off dunden kaldııı atıcam kıyamadımm ben ne guzel baslamıstımmm boyle yapmamalıyım en buyuk dayagı en buyuk cezaya razıyım

sabah;1 koca dilim pasta:2javascript://2:

akşam;1 tabak pılav
1 tabak patlıcan musakka
cacık

sınır oldum kendıme ne guzel dıkkat edıyordum bugun detoks yapıcam ve uyucam telafı edıcem

merhaba kıslar aranıza yenı katıldımbende akupuntur ile zayıflamaya çalışıp hamış kalmak ısteyenlerdenım:)dah once 2 tane dusugum oldu hayırlısı vardır bundadabır hayır dedık bırde zayıflamaya calışalım bakalım dedık.24/05/2012 ttarihinde başladım henuz cok yenıyım:)
yaş 26
boy 165
kilo başlangıç 85,50 idi kendı cabalrımla uyladıgım dıyetle 80.7 ye dustum ve akupunturla suan 78.1 oldum perşembe seans gunlerim yarısşmacı arkadaslarıma basarılar dılerım :) kendımı bıan oyle hıssettım yazarkene bilgilerinize ihtiyacım var kısceler elımden geldıgınce ben paylasım yapıcam bakalaım artıkın:)

sabah;1 koca dilim pasta:2javascript://2:

akşam;1 tabak pılav
1 tabak patlıcan musakka
cacık

sınır oldum kendıme ne guzel dıkkat edıyordum bugun detoks yapıcam ve uyucam telafı edıcem

tatlım detoksunu nasıl yapıyorsun anlatırmısın bıras. bana doktorum vermedı oyle bışey ama

tatlım detoksunu nasıl yapıyorsun anlatırmısın bıras. bana doktorum vermedı oyle bışey ama

oncelıkle aramıza hosgeldın canım

ınsallah zayıfladıktan sonra bebişlerımız sımsıkı tutunur bıze
bızde yenıyız hemen hemen 1 ay olck baslayalıbu surecte bırbırımıze destek olalım ınsallah

suanda aynı kılodayız senınle hedef kılonu da yazabılırmısın?

doktorum bana haftada bır mutlaka detoks yap dedı oda fazla kacırdıgın bırgunun ertesı gunu olsun dedı ve bunu alıskanlık halıne getır herhafta yap dedı...

sabah,ıstedıgın kadar tek cesıt meyve

öğle;istedıgın kadar karısık meyve

aksam;bol salata

su cay ayran bal serbetı taze sıkma meyve suları da ıcılebılır...detoks bu cnm bıraz zorluyor aslında ama en az 1 kılo verıyorsun bununla ama haftada 1

hoşbulduk tatlım.hedef kılom 65 suan cnm.detoksu tartıdan bırgun once yapıyım bare:) ben doktorun soyledıklerınden dısına hıc cıkmıyorum.yememem gereken seyler kızartmalar unlu gıdalr makarna patates vss... gunluk 3 lt su ıcmem gerekıyo 3 ana öğün 3 ara olmakk üzere yemeklerım var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…