Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle, fazla bekletmeden gelsin bebişin

bılıyorum tatlım bılıyorum...allahım ınsallahh hayırlısıyla tutunur melegın daha fazla bekletmez senı

gunaydın buarada

orlıc ın bugun asılaması yapılacak inşallah tutunur melegın dua beklıyor bızden...

tatlım hayırlıSıyla tutunur ınsallah bebegı

canlarım inşallah tutunur minnoşum dualarınızla insallah teyze olursunuz
Allah razı olsun hepinizden iyiki narsınız

ayrıca bugün canım dostum nilaycımın doğum günü iyiki dogmuşsun iyiki tanımşım senı canım arkadasım
inşallah seneye bebeklerımız kucagımızda kutlarız canım benım senı sevıyorum:87::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
sabah : 2 dilim ekmek
et kavurma (2 kasık)
ara : karpuz
ögle : yarım kete

aksam : yarım tabah güveç
5-6 kaşık şehriye salatası (peynrlı)

sonrası : 3 avuc siyah çekirdek

doğum günün kutlu olsun snow :124: ömrün sağlık, huzur, mutlulukla dolsun inşallah, nice güzel yaşlara ve yıllara diyorum

Son düzenleme:
orlicim canım benim inşallah en kısa zamanda sevinçli haberlerini bekliyoruz, kendini sıkıntıya sokma biliyorum elde değil ama çok kafana takmamaya çalış.dilerim herşey gönlünce olsun arkadaşım.

06.06.2012 menüm

[1] Çiğ Köfte 2 ADET 100
[2] Dost Yoğurt 70 GRAM 55.58
[3] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[4] Tamek Garnitür 50 gr 16
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Erişteli Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 200
[7] Fırında Tavuk 1 PORSİYON 328
[8] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[9] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
Toplam : 1260.28 kal.

cappy karışık meyve nektarı 2 100ml 95.6 bunu unutmuşum

Son Toplam : 1355.88 kal.

Son düzenleme:
snowwwwwwwwwwwww happpyyyyy hapyyyyyyyyyy
nice güzel yaşlara yıllara bebeklerinle 38 beden kıyafetlerinle beraber inşallah...
kızlar bu gebelik öncesi form tutmak ve gebeliğe küçük bir mideyle girmek çok önemli bu yolda umarım zafer bizim olur .
allah yardımıcımız olsun inşallah.

kızlar bugün akupunktur günümdü ama ben yine mahvettim kalori olarak az görünüyo ama yasaklı yiyecekler işte ama napayım diyete başladığımdan beri canım çok pizza çekiyodu dayanamadım bugün yedim.
sabah akupunkturdan sonra: 1 meyveli activia
öğle: 1 dilim beyaz ekmek,salata, 1 çatal pilav, ve 3 adet köfte(tabakta 5 tane vardı 2sini bıraktım),ayran
akşam: 2,5 dilim orta boy ince hamur pizza,3 tane elma dilim patates kızartması, 3 tane chicken fingers,zero

[1] Mayonez 0.5 YEMEK KAŞIĞI 51
[2] Dominos Extravaganza (Orta Boy) 0.4 ADET 384
[3] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[4] Kızarmış Tavuk Baget 3 ADET 201
[5] Patates (kızarmış) 30 gr 84
[6] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[7] Ekmek 1 DİLİM 65
[8] Pirinç Pilavı 0.1 PORSİYON 32.6
[9] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[10] Izgara Köfte 0.7 PORSİYON 216.3
[11] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
Toplam : 1338.26 kal.

super menun var maşallah dıyım sana bole gıdersen ısteıgın kıloya cok yakın ulasursun

canımm allah senden de razı olsun:)

cok saol unutmaman benı mutlu etti

bu hafta kalorını 1000 den dusurmeye calıs bence bı nevı detoks gıbı olur sana

tesekkur ederım cnaımmm ınsallahhhhh

zaten kılo vermek saglıklı beslenmek gebelıge yardımcı olurmus tatlımm ahh ınsallah yaaa allahım nolur bıze de verseee

bende bugun gıttım akupunktura bu hafta 2 kılo vermısım...toplamda kılom 77.2 ama tıcker degıstremıorum bı turlu

kıraz sapı suyunu bırak dedı.2 hafta sonraya randevu verdı.haftaya persembe kupelerı cıkar dedı.bakalım kupesız nasıl gıdeceksın dedı..

boyle ısteee 6.2 kılo gıtmıs 1 ay 3 gun oldu baslayalı

sabah;1 dılım vısnelı kek
peynır 1prc ekmek

öğle yok

aksam;2 lahmacun
1 bardak ayran
salata

dısardaydık mecburenbırde acıkmıstım:26:

gece 1 kutu energy drnk
1 dılım kek:26:

2 gun yokum bu dmeke oluyorkı bol kacamaklı gunler benı beklyıor allahım sen koru

canımcım senin için şuraya kadar getirdim Weight Loss - Diet Ticker

galiba sen linkini kopyalamayı unuttun neyse buraya parolanı girip edit/update weight data dan değiştirebilirsin

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wanhsdm/

Son düzenleme:
snow harikasın arkadaşım ama sen fazlasıyla hak ettin şu bir aydır çok özenliydin menülerde(genel anlamda yani ) tebrik ederim ama biliyosun hala yolun başındayız.aynen devam

ben de dün pizza falan yedim ama bugün tartıldım 88.6 benim için süper bi sonuç oldu bu.Cuma içinhedefim 88.5di ama gereken dikkati gösteremediğim halde, hep 1300kcal üstündeydim çünkü, ulaştım çok şükür.

Son düzenleme:
orlicim canım benim inşallah en kısa zamanda sevinçli haberlerini bekliyoruz, kendini sıkıntıya sokma biliyorum elde değil ama çok kafana takmamaya çalış.dilerim herşey gönlünce olsun arkadaşım.
aminnn arwen amınnnnn
oli ya alakasız ama aşı sonrası sende kaısık ağrısı oldumu ???
canımm allah senden de razı olsun:)

cok saol unutmaman benı mutlu etti
seni unutmak mümkünmü kuşum

ben değişirim tıckeri merak etme sen bugun hallederız
maşallah canım ya süper verdin haaa
bende yarın dr gıdıcemya akapuntura detoks yapcam bugun ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…