- Konu Sahibi snowflakeN
-
Allah yardımcın olsun canım dualarım seninle, fazla bekletmeden gelsin bebişin
bılıyorum tatlım bılıyorum...allahım ınsallahh hayırlısıyla tutunur melegın daha fazla bekletmez senı
gunaydın buarada
orlıc ın bugun asılaması yapılacak inşallah tutunur melegın dua beklıyor bızden...
birsecimmm rabbim evladınla buluştursun seni bugün inşallah ...
kızlar siz bir gün öncesinin listesini yaıyorsunuz bugün çaktım köfteyi...
ben dünkü yazdığım menüye uydum artı olarak yarım muz ve iki kaşık kadar mantı yedim artı olarak ...
yarından itibaren yazarım bende menülerimi ...
snow süper valla seni sıfır beden görebliriz böyle giderse çok azimlisin maşallah böyle devam et ...
tatlım hayırlıSıyla tutunur ınsallah bebegı
doğum günün kutlu olsun snow:124: ömrün sağlık, huzur, mutlulukla dolsun inşallah, nice güzel yaşlara ve yıllara diyorum
günaydın kızlar..
menüm
sabah 4 zeytin ,yarım kibrit kutusu kadar peynir,bir domates ,bir kupa yeşil çay
ara öğün bir salatalık
öğlen kahvaltılık gevrek
2 top dondurma
1 avuç kraker
akşam bir kase çorba,zeytinyağlı patlıcan salatası 2 dilim ekmek
karpuz 2 dilim
bir porsiyon meyve yeşil erik ve çilek...
canlarım inşallah tutunur minnoşum dualarınızla insallah teyze olursunuz
Allah razı olsun hepinizden iyiki narsınız
ayrıca bugün canım dostum nilaycımın doğum günü iyiki dogmuşsun iyiki tanımşım senı canım arkadasım
inşallah seneye bebeklerımız kucagımızda kutlarız canım benım senı sevıyorum:87::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
doğum günün kutlu olsun snow:124: ömrün sağlık, huzur, mutlulukla dolsun inşallah, nice güzel yaşlara ve yıllara diyorum
06.06.2012 menüm
[1] Çiğ Köfte 2 ADET 100
[2] Dost Yoğurt 70 GRAM 55.58
[3] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[4] Tamek Garnitür 50 gr 16
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Erişteli Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 200
[7] Fırında Tavuk 1 PORSİYON 328
[8] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[9] Kuru Fasulye 1 PORSİYON 336
Toplam : 1260.28 kal.
cappy karışık meyve nektarı 2 100ml 95.6 bunu unutmuşum
Son Toplam : 1355.88 kal.
aa snow doğum günün mü..kutlu olsun bebişim..
snowwwwwwwwwwwww happpyyyyy hapyyyyyyyyyy
nice güzel yaşlara yıllara bebeklerinle 38 beden kıyafetlerinle beraber inşallah...
kızlar bu gebelik öncesi form tutmak ve gebeliğe küçük bir mideyle girmek çok önemli bu yolda umarım zafer bizim olur .
allah yardımıcımız olsun inşallah.
bende bugun gıttım akupunktura bu hafta 2 kılo vermısım...toplamda kılom 77.2 ama tıcker degıstremıorum bı turlu
kıraz sapı suyunu bırak dedı.2 hafta sonraya randevu verdı.haftaya persembe kupelerı cıkar dedı.bakalım kupesız nasıl gıdeceksın dedı..
boyle ısteee 6.2 kılo gıtmıs 1 ay 3 gun oldu baslayalı
aminnn arwen amınnnnnorlicim canım benim inşallah en kısa zamanda sevinçli haberlerini bekliyoruz, kendini sıkıntıya sokma biliyorum elde değil ama çok kafana takmamaya çalış.dilerim herşey gönlünce olsun arkadaşım.
oli ya alakasız ama aşı sonrası sende kaısık ağrısı oldumu ???snowwwwwwwwwwwww happpyyyyy hapyyyyyyyyyy
nice güzel yaşlara yıllara bebeklerinle 38 beden kıyafetlerinle beraber inşallah...
kızlar bu gebelik öncesi form tutmak ve gebeliğe küçük bir mideyle girmek çok önemli bu yolda umarım zafer bizim olur .
allah yardımıcımız olsun inşallah.
seni unutmak mümkünmü kuşumcanımm allah senden de razı olsun:)
cok saol unutmaman benı mutlu etti
bende bugun gıttım akupunktura bu hafta 2 kılo vermısım...toplamda kılom 77.2 ama tıcker degıstremıorum bı turlu
kıraz sapı suyunu bırak dedı.2 hafta sonraya randevu verdı.haftaya persembe kupelerı cıkar dedı.bakalım kupesız nasıl gıdeceksın dedı..
boyle ısteee 6.2 kılo gıtmıs 1 ay 3 gun oldu baslayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?